Jump to content

abhorer

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About abhorer

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stefan_21q

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    DJ 03 EUU
  1. Si totusi unde gasim Bari portbagaj pavilion ca cele la modelele SE POWER R/SP Cat costa ? Se potrivesc la orice model ?
  2. Cat costa asigurarea Casco pentru 1 Matiz ? primul an anu 2 3 ..etc
  3. O mica intrebare...tu de crezi ca se maresc tarifele la CASCO?Crezi ca vor da firmele de asigurari faliment???-nici vorba. O mica intrebare...tu de crezi ca se maresc tarifele la CASCO?Crezi ca vor da firmele de asigurari faliment???-nici vorba. Unul dintre cele mai mari riscuri cu care se va confrunta piata asigurarilor este acela al neprofitabilitatii, intrucat multe dintre companii sunt interesate doar de cota de piata. Ca urmare, aceste companii mentin in mod artificial un pret scazut al politelor in special la asigurarile auto, in timp ce costurile de lichidare a daunelor sunt in continua si accentuata crestere, considera Constantinescu. (este un citat din ziar ilgasesti la linkul asta http://www.ziare.com/Piata_asigurarilor_a_...scut-70922.html ) Rezulta asiguratori falimentari ...nu ? Deci bancile nu o sa mai aiba prea multi asiguratori "agreati" . (agreati in sensul ca reprezinta siguranta) Peste toate sa nu credeti ca am ceva impotriva asigurari Casco, e buna, nu zic , dar eu nu am fost de accord cu bancile care impuneau asta. (chiar daca asi urmaresc protejarea intereselor) Si sunt de parere ca aceasta asigurare sa ramana OPTIONALA ! Si fiecare in functie de buzunar si optiunea personala sa-si faca Casco pentru ca cel care cumpara masina stie mai bine cat este de predispus la accidente).
  4. Ne aflam pe un forum Daewoo . cine a cumparat de la Daewoo Matiz sau alt model nu a cumparat pentru ca au o afinitate pentru masina daewoo, au cumparat pentru ca e o masina accesibila ca pret pentru persoane dintr-o anumita clasa sociala in care ma aflu si eu . Si pentru mine orice ban in plus pentru masina care sta 90% din timp in parcare conteaza daca scot lunar sau trimestrial o anumita suma de bani pentru asigurare Casco. Se pare ca voi lucrati pentru o firma de asigurari si normal ca va protejati interesul. Astept pareri si din partea altor Useri. Se pare ca bancile au informatii despre asiguratori, tocmai din acest motiv nu vrea sa mai lucreze cu ei . Sau Stiu ca multi o sa renunte la Casco datorita mariri pretului pe asigurare. Asta ducand la falimentul moltor asiguratori. http://www.ziare.com/Piata_asigurarilor_a_...scut-70922.html
  5. Cred ca e normal sa-mi asum eu acesta raspundere nu cei de la Banca , care pana acum cereau obligatoriu Casco. Plus lucrau numai cu asiguratori "agreati" E treaba mea cum si la cine fac asigurarea . Nu vi se pare normal asa ?
  6. Ce scrie pe pagina de internet nu corespunde cu ce am vorbit eu cu Consilieru de Credite de la Raiffeisen Bank. Mi-a spus clar ca nu este obligatorie asigurarea Casco. Am intrebat special. se cere Casco numai pentru masinile de peste 10.000 Euro ce este sub 10.000 nu este obligatoriu. Poate linkul pus de tine acolo este de la o pagina veche. (ne actualizata) Daca vrei o confirmare mergi la un Consilier Credite Raiffeisen Bank. Iar cei de la Transilvania m-au apelat telefonic dupa ce am aplicat o cerere online pentru creditul pt. masina. Am intrebat chestia asta cu asig Casco special , pt. ca eu sunt cel care a deschis acest subiect pe acest forum. Sunt de acord, nu strica o asig Casco mai ales daca esti intr-un oras aglomerat unde riscul de accident este foarte ridicat, ex. daca esti taximetrist si stai 8 ore in trafic ar fi o nebunie sa nu ai asig Casco. Dar pentru multi Casco nu reprezinta o necesitate. Acum depinde de fiecare, eu am lucrat la Daewoo 5 ani , am sofat pt sefu zi de zi fara evenimente . Mai tine si de buzunar. etc. + asigurarile au tendinte de crestere de ce credeti ?
  7. Am aflat de asta de le 2 Banci Transilvania so Raifazen ete vorba de creditele pentru sume mai mici de 10 000 Euro
  8. Am informatii sigure. Am fost la RAIFFEISEN BANK SA si am discutat cu unu din consilieri de credit PENTRU CREDIT MAI MIC DE 10.000 EURO NU SE CERE ASIGURARE CASCO ASIGURARE CASCO deci in cazul meu la Matiz nu se pune vorba de asigurare Casco Obligatorie. Dar garantez cu masina in cazul in care nu fac plata ratelor.
  9. Pai si ce, daca nu ne aproba ei creditul mai sunt si alte banci . ,au aparut banci la fiecare colt de strada. Si daca au impresia ca numai ei au oferta bengoasa se inseala , orcum au alte comisioane ascunse. Poate recomanda cineva o Banca Serioasa ?
  10. Normal ca nu este pentru trafic, ca nu scap de coada la semafor daca am Casco sau nu ajung mai repede acasa ca am Casco , faceam referire la traficul nebun si la cate accidente sunt in traficul Bucurestean Un prieten a fost amenintat de un tampit ca-i da foc la masina. Omu sa dus la firma asiguratoare (cea din lista scurta de firme agreate de banca "care este")careia nu-i dau numele. Si a pus intrebarea, este masina mea asigurata pentru vandalism ? Raspuns a fost in primele luni , acum nu mai e Ca urmare omu a schimbat firma de asigurari cu una mai serioasa care bineinteles nu este romaneasca. In Ungaria, peste 340 de companii de asigurare straine au intrat pe piata locala in primele 18 luni de dupa aderare. Sper ca asta sa-i puna pe ganduri pe asiguratorii nostri "care este". la sfarsitul anului trecut, 41 de companii de asigurare au notificat CSA privind intentia de a-si desfasura activitatea in Romania. Potrivit datelor recente detinute de CSA, numarul companiilor interesate de piata asigurarilor din Romania a ajuns la 74. Conform acelorasi date, cea mai mare parte a notificarilor depuse apartin companiilor din Marea Britanie, precedata de Irlanda, Germania, Franta, Austria si Gibraltar. Lista firmelor de asigurari Romania Internationale Apropo stiti vre-o persoana care sa fi cumparat in masina in rate din strainatate , credit masina , ce dobanzi au Bancile acolo ? Este asigurarea CASCO obligatorie ? Poate gasim concurenta si pentru Bancile din Romania
  11. Discutia am pornit-o pentru ca un diler daewoo mi-a zis ca nu mai este obligatoriu Casco la credit masina, nu stiu exact la ce Banca a facut referire. Aici e vorba de bani de care dispun . Am facut rabat la calitatea (modelul cel mai ieftin) masini pentru pretul accesibil. Stiu ca asig Casco te fereste de multe neplaceri dar circul foarte putin si in Craiova nu este acelasi trafic ca in Bucuresti unde ar fi o nebunie sa nu ai Casco.
  12. Mda Nu m-am exprimat corect. Ar fi trebuit sa sune asa : Stiti ceva despre obligativitatea asigurarii Casco pentru automobilele luate prin credit bancar "credit pentru masina" cel cu dobanda de 9% (anumite banci). Banca acreditata de Banca Nationala nu Tiganobanca cu creditu "Camata pentru nevoi personale" unde nu stiu ce dobanzi sunt. Orcum cine a vrut sa inteleaga cred ca a inteles de la inceput despre ce e vorba.
  13. Sa scos obligativitatea asigurari casco pentru masina cumparata noua in rate ?
 

×
×
  • Create New...