Jump to content

balaniscubogdan

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by balaniscubogdan

  1. Salut Am montat: - Mp3 Sony Xplode - cdx-gt20 - 4 x 45 W nu e cine stie ce, dar am vrut sony. pana acu e ok numai ca am facut niste cd si sunt unele piese unde cam sare cd, desi, repret, cd e nou (nu are zgarieturi) - boxe tot Sony (pe spate) f1335. nu-s grozave deloc dar erau singurele sony pe care le-am gasit care sa se incadreze in plansa din spate. Le-as recomanda pt protiere mai mult. - boxe GM (pe fata) era puse de fabrica. Se aude ok. nu am bas cum as fi vrut dar cred ca asta era cea mai buna varianta legata de pret/calitate/brand name. Pe viitor cred ca am sa fac o plansa din pal pe care sa pun niste boxe mai mari. ideea e ca nu imi inspira incredere suportul pe care sta plansa...vedem... Cam asta e.
  2. cum pot monta un mp3 pe un Spark. citisem undeva ca trebuie dat jos plasticul central de la consola cine ma ajuta? multumesc.
  3. Salut. Sunt nou pe aici, desi urmaresc forumul de aproape 5 luni . Am un spark de la scarbici: 0.8, direct, AC, geamuri electrice, inchidere centralizata. Stie cineva ce putere au cele 2 boxe care sunt montate pe fata din fabrica? Ce boxe ati pus voi pe pe spate? Ce sisteme audio aveti pe Spark-rile voastre? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...