Jump to content

dom79

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dom79

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://tm11cjr@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Opel
  • Model
    Astra G
  • An
    2001
  1. SALUTARE am si eu o intrebare , cam la cati km se schimba curea de distributie la un Tico cu clima an fabricatie 1997 si din ce consta kitul de distributie ?
  2. AJUTOOOR , am si eu o intrebare daca stie cineva un atelier bun din Timisoara care repara si verifica instalatile de clima la masini , nu doar sa le incarce ?.....la mine pierde freon .
  3. SALUTARE, Miam cumparat Tico-ul de cateva zile, e din 2000 si inmatriculata in 2001, sincer nu am apucat sa vad daca e injectie, dar euro 2 e sigur(asta dupa cartea de identitate) , deabea am luat nr rosi provizori si am cumparat consumabilele pe care trebe sa le schimb ( 3 litri ulei de Tico 10W-30, filtru ulei, filtru benzina, filtru aer), in rest masina e destul de OK si merge bine, doar cu exceptia a mici chitzibusuri(un bec, o siguranta, lucruri mici de genul acesta) , apropo am dat pe ea 2000 de euro...ce ziceti , e mult ?
  4. SAL, multam de raspuns, miam cumparat Tico de 2 zile, e din 2000 si inmatriculata in 2001, sincer nu am apucat sa vad daca e injectie, dar euro 2 e sigur(asta dupa cartea de identitate) , deabea am luat nr rosii provizori si am cumparat consumabilele pe care trebe sa le schimb ( 3 litri ulei de Tico 10W-30, filtru ulei, filtru benzina, filtru aer), in rest masina e destul de OK si merge bine, doar cu exceptia a mici chitibusuri(un bec, o siguranta, lucruri mici de genul acesta) , apropo am dat pe ea 2000 de euro...ce ziceti , e mult ?
  5. ...SALUTARE...dar totusi daca pun ulei 5W-40 care se presupune ca ar fi mai bun, are ceva ?
  6. AJUTOR , de 2 zile sunt mandrul posesor al unui Tico fabricatie 2000 si ca tot omul vreau sa-i schimb consumabilele, as vrea sa-i pun ulei sintetic 5W-40 si la cam cati km ar trebui sa-l schimb, ce spuneti are rost sa pun asemenea ulei, va strica cu ceva la motor sau sa pun semisintetic 10W-40...apropo ce contine kitul de distributie ?
  7. AJUTOR , de 2 zile sunt mandrul posesor al unui Tico fabricatie 2000 si ca tot omul vreau sa-i schimb consumabilele, as vrea sa-i pun ulei sintetic 5W-40 si la cam cati km ar trebui sa-l schimb, ce spuneti are rost sa pun asemenea ulei, va strica cu ceva la motor sau sa pun semisintetic 10W-40...apropo ce contine kitul de distributie ?
  8. OK, multzam mult, scuze daca am fost prea insistent ).....
  9. SCUZE dar am dat mai multe mesaje deoarece nu am primit un raspuns exact si prea putin detaliat, pt ca pe forum era cineva care spunea ca exista Tico pe injectie, cand in mesajul pt mine se spunea ca nu exista, poate ma lamuresti tu, pls mult ?
  10. SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imi plac f mult masinile astea dar as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie(asta daca este) si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe injectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult... Apropo daca este si cu injectie de care este ?...multipunct sau monopunct(adica injectie de aia in carburator) ?.....
  11. SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imi plac mult masinile astea si as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie(asta daca exista) si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe njectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult...
  12. SALUTARE din nou...Adica are carburator simplu?....nici macar injectie monopunct(injectie in carburator) ?.....si care sunt mai bune cele simple sau cele cu euro 2, cam ce hibe au Tico, de ce sa ma feresc ?
  13. SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imiplac f mult masinile astea dar as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe njectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult...
 

×
×
  • Create New...