Jump to content

acidifiant

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About acidifiant

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2001
  1. Salutare. Am cumparat o valva noua PCV si am schimbat-o(am luat-o de la magazinul de pe Vacaresti 240)cu 10ron.(in pungulita la fel ca cea prezentata mai sus) Am schimbat-o cand motorul era rece. Am resetat ECM ca sa o ia de la capat cu noua valva...dar... nu porneste decat daca tin piciorul apasat pe ecceleratie(ca la dacie....). O tin turata 60 de secunde dupa care iau incet piciorul de pe acceleratie si ruleaza(frumos si sigur). In trafic(cu motorul cald)cand vreau sa schimb vitezele si pun piciorul pe ambreiaj... MOARE MOTORUL.(ASTA CU NOUA VALVA) Dupa ce moare.. porneste greu(tot cu piciorul pe acceleratie)ca sa o ajut. Am pus VALVA VECHE si porneste la cheie ca de obicei(dar la relanti ramane TURATA!!!si dupa cateva minute oscileaza in turatii). Cu VALVA NOUA ruleaza foarte frumos la relanti si merge rotund si silentios dar (repet) mopare dupa ce iau piciorul de pe acceleratie cu motorul cald si NU PORNESTE. CONCLUZIE: 1:NU E VALVA NOUA BUNA(DESI NU MAI DA IN NAS IN VITEZA A DOUA ASA DE MULT CUM FACEA CU VALVA VECHE) 2:ECM nu invatza nimic dupa RESETARE (incercata ca la carte)IDLE LEARN Specificatii: Nu am umblat la IAC,bujiile sunt noi,fisele sunt noi,filtrele(benzina,ulei,aer)sunt noi.
  2. Am cumparat filtru aer+benzina+ulei si am fost la un service cu matizul.. Le-a schimbat repede pe toate in afara de filtrul de benzna... Motiv: filtrul de benzina de pe masina are un papuc inserat in el(probabil din fabrica) si are un cablu electric(nu stiu la ce foloseste)... dupa prima inspectie vizuala am observat ca e vorba de masa Deci nu l-a schimbat pe motiv ca nu are papuc in ce sa bage firul si cica sa ma duc sa iau alt filtru cu papuc electric(mi se pare cam ciudat) Masina nu e in garantie. Ce parere aveti? Ce rol are firul electric de la filtrul de benzina??? In schema electrica nu am vazut acest fir. Se poate schimba si fara sa folosesc acest fir? Multumesc anticipat
  3. salutare.. unde gasesc suport de introdus centura fatza(cu buton rosu ) unul cu contact electric si celalalt fara contact electric??
 

×
×
  • Create New...