Jump to content

m.alex.b

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About m.alex.b

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B-54-GHH
  1. Poti sa-mi dai si mie pe pm info despre acest tip de cazare? Plec in 3 saptamani intr-un mic tur de Europa si m-ar interesa o cazare de 1 noapte in Viena, cat mai ieftin eventual.
  2. Alta viata... >- Inseamna ca 80% m-am hotarat : Infinity.
  3. @Gizmo > Banuiesc ca dimensiunile sunt exprimate in inch. Nu sunt cam mari? asta ar insemna 16,5 si 23 cm...
  4. Ca imbunatatiri din punctul meu de vedere (sau cu alte cuvinte ce ma "seaca" rau pe mine) la un Matiz E : - lumina in portbagaj - turometru - temporizator stergatoare - stergator spate - buzunare pt portierele din fata Nu neaparat in ordinea asta.
  5. Dupa ce am stat sa citesc cam 3/4 din threadul asta , trag concluzia ca v-ati pus pe spate niste boxe de genul 10x13 ; 10x15 sau 11x16. Pana la urma care este dimensiunea oficiala a suportilor de pe spate? Nu de alta dar nu vreau sa gauresc portierele, placajul, etc. Si inca ceva, tipul de la serviceul unde le voi monta mi-a spus ca nu exista cablaj pe Matiz E si ma mai costa ceva in plus. E adevarat, sau incearca sa ma jumuleasca de bani? Din ce-am citit eu pe aici, cineva spunea ca ar fi, dar nu preciza tipul de Matiz pe care il are. edit - am casetofonul si boxele pe fata montate deja
  6. Aha, deci cand trec putin de 9000 km. (chiar daca nu au trecut 6 luni) merg frumos la service cu uleiul cumparat si le spun sa mi-l schimbe. Si le cer si controlul jocului la rulmentii pe spate si gresarea lor. Nu am cartea aici la birou, dar asta se va considera practic urmatoarea revizie? Adica le cer si restul verificarilor din carte? Sau doar imi schimba uleiul si eu voi reveni cu masina pt. revizie cand se fac 6300+10.000 km sau 05.05.2007 + 6 luni? Banuiesc ca intrebarile mele par stupide, dar nu sunt complet lamurit...
  7. Salutare. Intai am sa va povestesc cum am facut reviziile (poate ma lamuriti si pe mine daca mai trebuia ceva). 1 - revizia gratuita la 1500km -> Autocenter Gr. Alexandrescu - a venit un tip mi-a luat foaia mi-a semnat-o a zis ca masina e ok (imi venea sa-l intreb ce culare are masina, ca sigur nu stia ce sa-mi raspunda), l-am rugat sa schimbe uleiul (eu asa stiam ca e bine, ca sa se curete de reziduuri), mi-a replicat ca imi ia banii degeaba, mai bine sa stau cuminte. Am plecat asa de nervos ca nici nu am observat ca nu mi-a stampilat carnetul, asa ca m-am mai plimbat cu un ness pe la tanti de la vanzari, ca sa fac rost de stampila. 2 - revizia de 6luni/10.000km -> Citycenter Dorobanti - am mers aici la indemnul unui amic. Masinuta are 6 luni si 6300 km. Mi-am facut programare, mi s-a estimat un pret total (300 ron), am venit dimineata, totul ok. Mecanicii ok (fata de ce am vazut/auzit pe la altii). Mi-au pus ulei Daewoo, mi-au schimbat filtrul de ulei (tot Daewoo), filtru de benzina, mi-au desfacut rotile pe fata si au uns niste pe placute pe acolo (nu ma intrebati ca habar nu am ce sunt), apoi mi-au verificat (la cerere, pt. ca am impresia ca e ceva in neregula cu schimbatul vitezelor 2 si 3) uleiul de la cutia de viteze, mi-au completat si lichidul de racire (care era aproape de minim), curatat filtrul, a condus-o putin unul din mecanici, mi-au spus ca nu e nimic in neregula, sa stau linistit. Apoi mi-au testat/schimbat si vasul de spalator (care btw, era crapat din fabricatie, dar n-am avut timp sa ajung pe la service...). Toata tarasenia = 320 ron cu tot cu bacsis, in aproximativ 1,5 ore si am primit bonus si nr. de tel. al unui mecanic ("in caz de ceva"). Am uitat complet sa-l rog sa se uite putin la garniturile/chederele de pe portiere, ca mi-se plange cucoana ca e cam curent la viteza mai mare... Ar mai fi trebuit verificat ceva? Eu (necunoscator cum sunt), as zice ca e destul de ok. Si inca o intrebare: am inteles din ce ati scris voi pe aici ca uleiul la cutia de viteze se schimba la 10.000 km. Daca o sa depasesc 10.000km pana la urmatoarea revizie ar trebui sa merg in service sa-l schimb inainte de revizie?
  8. Ai luat-o de curand? Cat te-a costat? Dar montajul? (si unde?) lol - zici ca sunt politia romana Nu mai cita ultimul mesaj, te rog.
  9. @all Intreb si eu asa ca ala mic si nestiutor, dupa ce am citit mai tot ce s-a scris pe aici: cand ma duc sa ridic masina de la dealer (un E-Klasse cum ii ziceti voi ) ), mai e valabila lista aia care apare pe la inceputul threadului? Nu de alta dar am vazut ca postul respectiv era din 2004 si acum parca suntem in 2006... Sunt aceleasi piese? S-a mai schimbat ceva? Si inca ceva.. I-am intrebat cat ma costa sa-mi monteze si mie o alarma pe care o am din alta parte, un casetofon+ 2 boxe si am primit cu multa uimire raspunsul ca ei nu monteaza asa ceva, ca mai apar probleme si nu vor sa-mi strice garantia. Asta chiar e cea mai stupida faza! (ori nu aveau ei chef sa lucreze... ).
  10. Cred ca poti sa mi-l trimiti si mie? Doar ma treci la cc. m.alex.b@gmail.com
  11. Tocmai am dat comanda la un Matiz si spre rusinea mea (lol) nu am avut incredere in alarma pe care mi-o puneau ei din fabrica, asa ca am luat fara. Acum, caut si eu o alarma mai "dichisita", prin asta intelegand ca vreau sa porneasca motorul, sa inchida usile, poate eventual sa ridice si geamurile la plecare. Poate ma ajutati cu niste idei ceva... Pana acum am gasit un Maat (nu retin modelul) si era vreo 400 ron fara montaj (apropos, asta cat poate sa mai coste?).
 

×
×
  • Create New...