Jump to content

Xander

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Xander

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Oradea
  • Auto
    Ford
  • Model
    Mondeo
  • An
    2012
  • Nr. Inmatr.
    XDR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut Ches, Iti multumesc mult pentru raspunsul de mai sus. Si eu as alimenta tot del a Mol(motorina premium desigur,aceea o folosesc si acuma la masina actuala). Desigur,daca/cand am sa cumpar masina,am sa-i schimb toate"lichidele"(uleiurile),pentru a evita vreo problema pe viitor.(mai bine previi decat sa o patesti). Ma bucur ca ai ales o Captiva in cele din urma(si eu fluctuez undeva intre: Captiva-Forester-MX-7(pica oricum;nu-mi placea ideea de a folosi SI ad-blue),Pathfinder,X-Trail. Dar inima imi trage tot spre o Captiva(imi place foarte tare cum aratal;din pacate inca nu am avut ocazia de a sta in vreuna,dar am vazut indeaproape in parcarea unui supermarket una). Bugetul.....da,bugetul. Pai bugetul ar fi undeva pe la 8000/9000 euro. Sincer,nici nu mai stiu unde sa ma uit dupa masini(deja le stiu aproape pe toate pe dinafara de pe mobile.de).O alta optiune ar mai fi autovit.ro. Ma doare sufletul ca trebuie sa ma despart de balena mea(chiar am prins-o bine!!),dar un Captiva e mai pe"masura" mea,sincer. + ca am vazut video-uri pe youtube....(ok,nu este un off-road,dar totusi,te poti duce linistit pe un drum neasfaltat,nefiind nevoie sa fii tot timpul drumului ingrijorat ca freci ceva cu masina pe jos!....."been there,done that!!!). Iti doresc cat mai multi km fara evenimente!!! P.S.:(daca pot sa te intreb,pe ce site ai gasit-o pe a ta?!)
  2. Salut Geo_ZGA. Multumesc pentru sfat.(oricum inima mea trage spre Chevrolet Captiva!!).Sper doar sa prind una care sa nu aiba probleme.(deja odata am avut noroc la masina actuala!!!) Grup pe facebook este facut de/pentru cei cu Chevrolet-uri?!
  3. In primul rand vreau sa salut pe toata lumea de pe forum. Bine v-am gasit. Am intrat pe acest forum deoarece in curand am sa ma mut cu sotia la casa,si as dori sa-mi achizitionez o masina putin mai mare decat cea actuala.(Momentan sunt fericitul posesor al unui Ford Mondeo mk4 facelift,diesel,2.0l combi). Mi s-a pus pata pe modelele Chevrolet Captiva fabricate din 2012 incoace,cu facelift(grilaj dublu in fata). Imi place foarte tare cum arata(atat in exterior,cat si in interior). Al doilea motiv pentru care mi-as schimba Ford-ul este ca Captiva-ul are totusi garda la sol mai mare.(al meu are si ceva spoiler pe deasupra-este modelul Champions Edition;cu unele imbunatatiri vizuale-insa strada unde se construieste casa inca nu este asfaltata(iar la cum merg lucrurile la noi in tara,nici nu-mi fac sperante ca se va asfalta in curand). Din video-urile de pe youtube(pe cele pe care le-am gasit cu motorizarea de 2,2 l 4x4,nu s-au spus lucruri rele),insa acele reportaje s-au facut la masini noi,nu second-hand. Masinile pe care le am pe lista sunt : Chevrolet Captiva, Mazda CX-7, Subaru Forester. Ma uit doar la cele cu tractiune 4x4,cutie manuala.(in rest,doar dotarile interioare sunt cele pe care le urmaresc). As dori sa aud si o parere din partea voastra. (Apropo,@Ches,pana la urma s-a reusit achizitia de Chevrolet Captiva?!,sau ce alt model ai ales la final?!)
 

×
×
  • Create New...