Jump to content

catax4u

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About catax4u

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Draganesti-Olt
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Va salut. Am un Cielo 2007 cu instalatie GPL din fabrica LOVATO LOVECO PRO la care vreau sa ma conectez cu o interfata Rx Tx universala la care se adauga adaptorul 9. Problema este unde conectez acest adaptor la calculatorul GPL de la masina? In afara de conectorul masinii ALDL(pt comunicatia cu calculatorul masinii) nu am gasit alt conector.
  2. Nu-mi dau seama foarte bine din acest manual. La mine este asa: acel comutator 223 situat langa schimbator are 2 led-uri in partea de sus, cel din stanga are culoare verde, cel din dreapta este rosu si sta aprins cat merge pe benzina si apoi cand turez la peste 2000 de turatii se stinge si se aprind led-urile din partea de jos care indica cat gaz este in butelie. Cand sunt probleme si se opreste motorul incep sa clipoceasca alternativ led-urile de deasupra , cel verde si cel rosu. Probleme au mai fost in momentul cand trebuia sa faca trecerea de pe benzina pe gaz.
  3. Salut. Am un Cielo cu instalație GPL din fabrică. M-i s-a întâmplat de vreo 2 ori ca în momentul în care a trecut pe GPL să se oprească motorul și acele 2 led-uri din spatele schimbătorului de viteze(unde indică și cât GPL mai este în butelie) clipoceau intermitent că și când intrase în eroare. Care ar putea fi cauza? Pe benzină merge foarte bine. La mine trece pe gaz de la 2000 de turații in sus.
  4. Salut. Am o asemenea mașină cu instalație GPL din fabrică. Azi m-i s-au întâmplat de vreo 2 ori ca în momentul în care a trecut pe GPL să se oprească motorul și acele 2 led-uri din spatele schimbătorului de viteze(unde indică și cât GPL mai este în butelie) clipoceau intermitent că și când intrase în eroare. Care ar putea fi cauza? Pe benzină merge foarte bine. La mine trece pe gaz de la 2000 de turații in sus.
  5. Mașina asta am luat-o să o folosesc pe lângă casă la diverse treburi, am mașina pt drum lung că sa zic așa. Așa că aș vrea totuși să o fac să meargă cum trebuie să mă folosesc de ea.
  6. Va salut. Catalin ma numesc. Sunt nou pe acest forum. De curand am cumparat un Cielo. Desi am vazut ca s-a mai discutat subiectul asta deschid un topic nou pt ca la mine sunt putin diferite simptomele. Pe zi, mai ales pe caldurile astea Cielo porneste la prima cheie., in schimb dimineata pe la 7 am nu prea vrea sa porneasca, la doua sau la a treia cheie porneste, sau mai mult chiar. Am pus alta baterie, se intampla la fel. Pun contactul, o las cateva secunde sa se opreasca sunetul ala cu martorii aprinsi si cand ii dau cheie e moarta de tot si se sting si martorii. Masina are si alarma care incuie usile dupa ce te-ai urcat si pui cheia in contact, si GPL din fabrica, porneste pe benzina si la 2500 de turatii trece pe gaz. M-am gandit ca poate fi contactul de vina dar nu sunt sigur.
 

×
×
  • Create New...