Jump to content

EmilAlex

Membru în rodaj
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About EmilAlex

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Buzau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Euro 3 gpl lovato
  • An
    2004

Recent Profile Visitors

1067 profile views
  1. Nuuuunuuuu, mai repede își dădea duhul nu drumul.70 de lei un alt ecm și...asta a fost. A...și un pumn de autoforante ( glumesc). Mă bucur că a ieșit bolțul. Poate ne mai vedem.
  2. Mulțumesc lui cris06 pentru ajutorul dat!! Datorita lui turometrul meu a prins viață, fără ajutorul lui nu reușeam. Super băiat! Mulțumesc Cristi!
  3. Mulțumesc pt răspuns. Știu că sunt firave, m am mai lovit și de alte probleme din cauza cablajului de la motor, se tura singur motorul, iar la service mă puneau să schimb tot cablajul de la motor, am rezolvat singur problemă căutând pe net la ruși. În legătură cu turometrul, am fost la un electrician auto care se crede cel mai bun din țară, că cielo e o mașină depășită pt el, că el repară mașini de mașini..., dar.. stupoare la făcut un cielo. Nu știa nici de unde vine semnalul la turometru. O sa incerc sa rezolv singur problemă, am ceva cunoștințe de electronică și cu ajutorul tău și al altor colegi de pe forum sper sa i dau de cap.Nu e cine știe ce mașină, dar ea mea și sunt genul de om care nu își bate joc de lucruri.
  4. Mulțumesc de răspuns. Șuruburile din spatele turometrului sunt ok pt că am pus bordul meu pe altă mașină identică cu a mea și acolo turometrul funcționează. As vrea să știu cum identific acel pin la ecm. E posibil sa fie problemă la ECM chiar dacă pe tester arată turația motorului?
  5. Știe cineva sa mi spună de unde vine semnalul pt turometru cielo cu aprindere electronică 8 valve?
  6. Turometrul meu este mort. Nu îi dau de cap. Am crezut că este turometrul ars, am încercat cu alte ceasuri de bord și nu merge. Într-un final am scos bordul cu ceasurile mele și l am pus pe altă mașină identică cu a mea și acolo turometrul meu merge. Deci problema e din alta parte. Am fost la doi electricieni și nu au știut ce să i facă. Nici macar nu știau de unde vine semnalul pt turometru la un cielo euro 3 8 valve. Am pus un tester obd2 și nu are erori și pe tester indica turația motorului. Rog pe cineva priceput să mă ajute. Îmi stă pe creier turometrul ăla mort. Mulțumesc!
  7. Cine mă poate ajuta și pe mine? Problema asta cu turometrul o am și eu. Nu îi dau de cap. Am crezut că este turometrul ars, am încercat cu alte ceasuri de bord și nu merge. Într-un final am scos bordul cu ceasurile mele și l am pus pe altă mașină identică cu a mea și acolo turometrul meu merge. Deci problema e din alta parte. Am fost la doi electricieni și nu au știut ce să i facă. Nici macar nu știau de unde vine semnalul pt turometru la un cielo euro 3 8 valve. Am pus un tester obd2 și nu are erori și pe tester indica turația motorului. Rog pe cineva priceput să mă ajute. Îmi stă pe creier turometrul ăla mort. Mulțumesc!
  8. Salutare! Am un cielo euro 3 2004, cod motor A15sms și gpl Lovato și mi a murit turometrul. Mă poți ajuta, te rog. .

 

×
×
  • Create New...