Jump to content

Stefan1801

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Stefan1801

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti
  • An
    2007
  1. Salutare! As vrea si eu o parere! am facut o proba la niste pleoape pentru faruri Cum vi se par ? http://prntscr.com/b0omuc
  2. A/C manual dar am descoperit problema... Trebuie sa dau jos torpedoul sa desprind toate sufele acelea dar este una care se duce spre sofer si nu am inteles inca unde sa ma duc sa o pescuiesc si pe aia ... nu am avut timp dar ii dau eu de capat. Multumesc mult pentru interes oricum !
  3. Salut. Am intampinat astazi o noua problema la Lacetti Sedan. Am incercat sa demontez radioul, m-am uitat la un tutorial pe youtube sa fiu sigur de ceea ce fac. Zis si facut, in tutorial totul ca la carte, scoti panoul frontal si toate bune. Problema insa la mine. Am bagat o surubelnita foarte ingusta am scos toate clemele insa... La panoul cu toate comenzile A/C,Ventilatoare si regulatorul rece/cald si ce mai este pe acolo se pare ca, unul dintre manunchiurile acelea de cabluri ori este blocat pe undeva, ori cablurile sunt foarte scurte pentru ca ceva nu imi da voie sa scot acel panou pana unde vreau eu ca sa pot deconecta cablurile... a mai avut cineva aceasta problema ?
  4. Salutari! Stie cineva unde pot gasi acest tip de pleoape pentru faruri ? http://imgur.com/pjbxgBt
  5. Iti multumesc pentru raspuns... Deci singura mea solutie ar fi sa imi foliez geamurile in Romania? sau le pot face aici in Italia si apoi sa le omologhez in Ro? Edit by Mircea: Nu mai cita inutil postul anterior, foloseste Fast Reply din josul paginii.
  6. Salutare baieti. As vrea sa pun si eu o intrebare... daca mai este cineva activ pe acest forum. Am mostenit in sfarsit, ca sa zic asa un Lacetti sedan 2007 1.4 benzina 70 kw. Actual locuiesc in Italia unde leagea foliilor pe geamuri este libera, daca si doar daca aplicata de service autorizat, fara omologare si alte prostii. Acum as dorii sa stiu de la voi, daca: eu cu masina inscrisa pe romania, aplic folie fumè pe luneta si geamuri spate la masina (omologate pe Italia) daca ma duc cu ea in romania si ma opreste nenea cu paleta... E grav? Ps: asta este prima modificare estetica pe care i-am facut-o http://imgur.com/TPN6jY7
 

×
×
  • Create New...