Jump to content

Hrx

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Hrx

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Baia Mare
  • Din
    Baia Mare
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8
  • An
    1995-96
  1. Eu folosesc Sava Eskimo s3 185/70/14 de 4 ani.Intradevar doar!!!!! iarna dupa ce a picat prima zapada.Sunt cele mai bune! nu le dau nici pe pirelli sau conti sau nimic!!!!! N-am ramas niciodata inpotmolit,si sunt din maramures unde avem zapada.Circul la fel de mult iarna ca si vara. Primul set l-am folosit 3 ierni dupa care le-am dat unui prieten care le-a folosit vara si mai trece iarna si vara urmatoare cu ele. fftopic: Secretul e sa fie cat de inalte(suprafata de rulare-contact mai mare) si nu prea late sau prea inguste.Astfel nu ramai suspendat(talon prea jos),afundat (prea ingust)sau patinezi si faci gheata(prea lat)Trebuie gasit compromisul intre greutatea masinii si incaltari,presiunea in pneuri deasemenea importanta.
  2. Hrx

    Honda Crx1

    Piesele sunt intradevar foarte scumpe si rare.(rare mai ales la crx).E o japoneza de clasa,intradevar fiabila.Problema este varsta prea inaintata.Sigur are multi km si nu stii cat te mai duce dupa ce dai pe ea 1500,+1500 minim ptr. piese ,etc.
  3. jimmmy- La blocul de lumini te-ai gandit?Da jos carcasa de sub volan si uitate daca nu ai fire topite pe acolo,deoaece sunt multe acolo si se incalzesc tare,astfel putand afecta altele.
  4. La a-l meu asa: traversat ungaria 5 pers. + bagaje plin,de la Petea la Nickelsdorf; consum 6,9 condus ca toata lumea 90-140km/h regim normal de lucru la mine 3000-6000 ture! de obicei circul in tara 140-160 sau peste. Consum in oras 11-12 l% in afara 8-9% Mereu circul cu pedala turtita !!!!!!!! am garda joasa si roti 215/40/16 Atat i-mi consuma fara povesti vanatoresti! Apropo! Traversat germania de la Eisenstadt(elvetia)spre olanda (koln)am mers o portiune de 800 km in spatele unei balene si dupa mine un A4 cabrio .Tot traseul intre 190-220 km /h toti trei impreuna(a fost de vis,eram singur si am zis ORI crapa Ori merge mult si bine) Sa obisnuit dupa 5 minute si am avut un consum de 13,5% Cui ii consuma mai mult sa si-o repare !!
  5. Daca e belita si coapta cu greu mai lucra in parametrii sus mentionati,sau sigur nu mai are mult,si produce interferente!
  6. Daca nu mai e nici urma de izolatie si se vede bobinajul gol i-ti recomand s-o schimbi(este coapta de la temperaturi)costa aprox. 30 ron.Gria la demontat.Ia jos tot delcoul dar sa ai scule.TRBUIE SCOS AXUL DIN DELCOU CARE ARE O SIGURANTA SI TIJA la capatul de catre motor.TIJA IESE FOARTE GREU!!!.Cand bati sa iasa tija atentie sa nu distruci altceva.La remontare nu uita UNE SIGURANTA LA LOC.
  7. Pe scurt lucrurile de baza: 1-sa te doreasca o firma olandeza,care.atentie! important! sa dovedeasca aut. fortelor de munca olandeze ca nu exista cetatean olandez capabil sa efectueze munca respectiva. 2-sa fie"clean" la verificari.. 3-daca cele de sus se rezolva, firma face cerere la fortele de munca din olanda care trimit prin vremdelingendienst(oficiul pentru strain si emigranti) notificarea la Amb. olandei la Buc. pe numele si datele tale,cumunicat anterior angajatorului si oficiilor in cauza,care te verifica) 4-Procedura anterioara dureaza aprox3 sapt.-2 luni 5-Ambasada nu te cauta,i-i cauti tu dupa ce ajunge la ambasada formularul respectiv. 6-Ambasada are ultimul cuvint dupa un interogatoriu pe viu daca da sau nu. Daca ai reusit,se incepe procedura bla bla bla,poti pleca la lucru cu cererea amintita,dupa vreo 2 luni se da permis de luvcru NEPERMANENT,care se reverifica si se prelungeste periodic,daca se mentin conditiile de baza de la inceputul demersurilor.Nu vei primi drept de sedere sau de lucru permanent!!Ai dreptul sa stai cat ai voie sa lucrii legal,si mai ai conditia si sa castigi suficient(adica: daca lucrii cateva zile,respectiv salar legal de 600 E nu ai voie sa ramai,neavand suficient bani pentru a te sustine) Datele le-am cules de pe situl MAE din Olanda,dar am citat din memorie(posibl sa fi gresit la timp da asteptare) Parerea mea personala ca sunt sanse minime din pacate,altfel eram de mult dus! Mai exista posibilitatea unui permis de munca ca student la schimb de informatii,dar permisul de lucru se da pe timp foarte scurt, cu posib. de prelungire, cu totul nu treci de 6 luni Daca nu vorbesti olandeza sansele minime scad dramatic! Bafta!! >- Daca nu reusesti, fate cetateanul unei tari din care Olanda sa accepte refugiati!(surinamez de ex.)
  8. Pentru cei din Baia Mare sau imprejurimi le recomand sa evite reprezentanta Siromex Daewooo&Chevrolet! Sunt total neprofesionisti si nepriceputi!Pe langa asta te si toaca de bani mai ales la preturile pieselor.Cine e curios de experientele avute cu ei sa ma intrebe!
 

×
×
  • Create New...