Jump to content

GLucian

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About GLucian

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/26/1989

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Brasov
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze 2.0 LTZ
  • An
    2014
  1. La reviziechevrolet.ro preturile sunt mult mai mari decat la dealeri. Am vazut o diferenta de ~ 500 RON la 4 jante din aliaj de 17". La pneuri nu m-am mai interesat. Pentru cei care s-au gandit ca mine (sa-si cumpere inca un rand de jante de aliaj cu senzori), la schimbarea unui set de jante cu altul, trebuie reinvatati senzorii de presiune din pneuri cu un astfel de dispozitiv Codul este spx el-50448. Aveti asa ceva pe acasa? Ati cumparat "dispozitivul" din Romania?
  2. Da. Apare pe display-ul computerului de bord presiunea in fiecare pneu. Insa janta trebuie sa aiba un dispozitiv de masurare si trimitere a presiunii catre computerul de bord. Sistemul de masurare si trimitere e putin diferit fata de Renault. La Renault este pe valva senzorul si transmitatorul, la Cruze este lipit de janta.
  3. Salut, M-am documentat si eu referitor la revizii la 15.000 vs 30.000 km (sau 1 an) insa mi s-a comunicat faptul ca e recomandat sa faci reviziile la 15.000 pentru a schimba filtrele. La noi calitatea aerului si a combustibilului este mai proasta decat in vest si daca vrei sa nu ai probleme cu masina, asa recomanda ei. Daca vreti la 30.000, iarasi e OK pentru ei, insa poate e bine sa tineti cont de ce este scris mai sus. La achizitionarea masinii, mi-au aratat un document conform careia prima revizie este in jur de 100 EUR (daca se schimba doar optionalele).
  4. Multumesc pomo. O sa ma interesez la reviziechevrolet.ro Sper sa aiba jantele si senzori de presiune montate pe ele. Daca nu, va trebui sa le cumpar separat.
  5. Eu mi-am pus gume de iarna pe 17, Bridgestone: 225/50r17 98H Bridgestone Blizzak LM-32 Pretul a fost de 619 RON / anvelopa. Azi le-am testat si pe zapada si isi fac datoria impecabil. Sa vedem pentru cat timp. Cred ca la primavara o sa investesc in a-mi cumpara un set de 4 jenti noi pentru gumele de vara. S-or gasi oare de vanzare jentile de 17" care sunt ca optional la Cruze? Cele din aliaj inchise la culoare?
  6. Am luat saptamana trecuta masina si am facut cam 300 km urban/extraurban. Consumul este cam 7%. O sa o scot la un drum mai lung saptamana asta. Per ansamblu sunt super multumit. Merge excelent, nu trancane nimic in ea, raspunde la comenzi si nu am ce sa ii reprosez.
  7. Salutare tuturor. Am achitat si eu avansul pentru un Chevrolet Cruze nou, varianta 2.0D, LTZ, fabricatie 2014 (imi vine la sfarsitul lui noiembrie). Pana sa-l achizitionez, am facut o gramada de drive test-uri iar Cruze-ul l-am testat o zi intreaga (mi l-au lasat pentru testare toata ziua). Ca plusuri, pe masina de drive test m-a impresionat directia precisa (Buhnici ori nu stie sa conduca, ori i s-a oferit o masina defecta), puterea de 163 CP, electronica, antifonarea, consumul, nivelul de dotari si pretul. Fata de Skoda Octavia, care la 1.4 TSI are 140CP si un consum cu 3-4 litrii peste in aceleasi conditii de condus, diferenta de pret este cam de 3000 EUR (tinand cont ca Skoda este benzinar, nu diesel). Sper sa fie OK masina. Daca mai are cineva 2.0 LTZ, imi puteti spune cam ce probleme ati avut? George
 

×
×
  • Create New...