Jump to content

niposs

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About niposs

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. Ok, multumesc ! Am fost azi in pauza de masa si mi-am cumparat cablul, am dat 27 de lei. Maine il voi monta si voi verifica si pedala sa vad ce se intampla acolo. Revin cu detalii. Multumesc mult baieti !
  2. Si trebuie sa fie fixa, sa nu se miste stanga-dreapta sau cum? Ms de info !
  3. Am schimbat tot, teoretic. KIT ambreiaj LUK, am dat bani cat China. Cablul se simte ca are problema, se freca greu in camasa pana l-am uns. Nu stiu cum sa-mi dau seama daca axul acela are vreo problema. Simt cand bag in viteza a 2-a ca pedala mi se misca (sus-jos, un fel de trepidatie 2 secunde dupa ce schimb si accelerez) probabil ramane sufa blocata si incearca sa se traga pe camasa.
  4. Matizul meu 2007, are o problema. De curand am schimbat kit-ul de ambreiaj (acum 1700 km). Dupa acesti KM parcursi iar nu mai intra in viteze, asa ca am cautat singur buba. Am strans piulita de la sufa langa roata din fata, stanga si am mai pus o piulita sa tina contra. Bun, mergea. Dupa max 100 KM problema a revenit asa ca am strans-o din nou si m-am uitat la pedala ce se intampla cu sufa, era o bucata de cauciuc(probabil camasa sufei) care intra de la motor pe gaura care ajunge sufa la pedala si se apasa foarte greu, asa ca am uns cu WD-40. Acum se apasa usor dar cred ca problema e temporara, asa ca am sa schimb sufa. Crede cineva ca e si alta problema avand in vedere ca se slabeste sufa chiar si cu 2 piulite sau se forţa din cauza acelui cauciuc? Multumesc !
  5. De curand am schimb un rulment pe fata, stanga pentru ca vuia foarte tare. Dupa ce mi-am luat masina de la mecanic, am observat ca dupa 40 km/h imi bate ceva cand merg drept si in viraje stanga, marind viteza acea bataie (toc toc) se accentueaza. Acum partea pe care nu o inteleg este ca daca virez de volan dreapta, nu se mai aude (cca 20 grade). O fi aceeasi treaba cu jantele strambe? Multumesc
  6. Am dat jos filtrul de aer si este foarte imbascit cu praf (pamant chiar), la salariu trebuie sa schimb filtrele+ulei. Dar asta nu justifica CHECK-ul care nu se aprinde la contact.
  7. Salutare! Am si eu aceeasi problema. Am cumparat masina recent cu problema asta. Cand pun contactul nu mi se aprinde CHECK-ul iar cand e rece (cateodata) nu porneste din prima, trebuie sa dau 3, 4 checi sa porneasca. Cateodata in mers simt cum nu trage, intrerupe si face 3, 4 franari ca si cum nu ar da benzina, dupa isi revine. Vreau sa intreb pe initiatorul postului daca lui ii pornea masina sau nu-i mai pornea deloc? (sunt aceleasi simptome?) Multumesc, Marius
 

×
×
  • Create New...