Jump to content

ROVENTA

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About ROVENTA

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Turnu Magurele
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira 2CDX
  • An
    2006
  1. Nu cumva ai anulat comenzile de la usile pasagerilor prin apasarea butonului care se afla la usa soferului in fata celor de ridicare-coborare geamuri ? Am fost la singurul service autorizat pentru instalatii gaz din Teleorman, la Rosiorii de Vede. Au facut testul pe care pe care l-ai recomandat, s-a auzit clicul respectiv, apoi au gasit o siguranta de 15 A arsa. Au schimbat-o, apoi a trecut pe gaz , toata lumea fericita, am plecat si dupa 2 km s-a intamplat din nou.M-am intors si au inceput cautarile sa gaseasca cauza care arde siguranta respectiva. Au anulat electrovalva de la rezervor. Aceiasi problema. Au incercat iar cu niste fire de la baterie la electrovalva cu filtru-degeaba.Se arde siguranta in continuare. Pana la urma s-au declarat neputinciosi si m-au trimis la Craiova unde au softul pentru instalatia mea BRC. Am plecat de la acesti meseriasi, dar cred ca au facut ei si alceva pentru ca acum nu se mai opreste motorul cand da sa treaca pe gaz ci trece automat pe benzina - dar siguranta tot a arde. Nu mai stiu ce sa fac. Nu cumva ai anulat comenzile de la usile pasagerilor prin apasarea butonului care se afla la usa soferului in fata celor de ridicare-coborare geamuri ?
  2. Buna ziua ! Ieri,in timp ce mergeam pe gaz s-a oprit motorul instantaneu.Am repornit, a trecut repede pe gaz, iar s-a oprit motorul. Si tot asa de cateva ori pana am trecut pe benzina si am mers fara probleme.Cum trece pe gaz cum se opreste motorul. Care o fi problema ? La noi nu exista nici un service autorizat pentru instalatiile pe gaz. Ar trebui sa ajung pe la Craiova. Masina este Nubira 2 CDX din 2006 cu instalatie BCR din fabrica. Multumesc !
  3. Am o problema asemanatoare. Ieri, in timpul mersului pe gaz s-a oprit motorul instantaneu. Am pornit, a trecut pe gaz, iar s-a oprit. Si tot asa. Pe benzina merge fara nici o problema dar pe gaz nu mai vrea deloc. Cum trece pe gaz cum se opreste motorul.Este Nubira 2 din 2006 cu instalatie din fabrica BRC.Ce poate fi ? Multumesc !
  4. Buna ziua ! Am o Nubira 2 CDX din 2006 cu instalatie gpl din fabrica. Pana in prezent sunt foarte multumit de masina.Am rulat 145.000Km pana acum fara mari probleme. Am schimbat rulmentii pa fata, basculele , bieletele si placutele de frana pe la 110.000km + reviziile la 10.000 cu tot ce trebuie. Acum se aude un troncanit pe spate si dupa o verificare la service ar fi rulmentii pe spate care au un pic de joc. In rest nu au depistat nimic. Sa fie doar din rulmenti? Au inceput si planetarele sa bata un pic.Astea se schimba cu totul sau doar capetele ? Stiti niste preturi ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
 

×
×
  • Create New...