Jump to content

Cristi115

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Cristi115

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2001
  1. Da admin...ai dreptate...scuze pentru inca o postare...dar nu am timp prietene sa citesc sute de pagini...am 2 ore de cand tot caut...sorry!
  2. Salutare ! Am o problema la Matiz..cand se incalzeste afara incepe sa imi mearga rau motorul ...de obicei primavara incep problemele...iarna merge bine...sa va explic cum se manifesta...dimineata cand porneste scoate putin fum si motorul nu mergea prea bine...dupa 2 -3 min incepe sa mearga prost si nu sta la relanti , mai ca ar vrea sa se opreasca..uneori patesc sa se opreasca si la semafor...bineinteles ca porneste imediat la cheie...bujiile le schimb iar peste o sapt. din nou sunt negre...specific ca schimb la timp uleiul la 7-8000 ..., IAC-ul e schimbat de un an , fisele sunt noi , furtunasele sunt si ele verificate..capacul la delcou este verificat si e bun...am fost la mai multe service-uri ...dar nimic concret...am facut un test..a dat o eroare la senzorul de viteza...doar atat...altii mi-au spus ca e delcoul...ce poate sa fie ??
  3. salutare...si scuzati de offtopic ..cu toate ca are si ceva de aici nu pot sa fac un nou topic si de asta postez aici... Am o problema la Matiz..cand se incalzeste afara incepe sa imi mearga rau motorul ...de obicei primavara incep problemele...iarna merge bine...sa va explic cum se manifesta...dimineata cand porneste scoate putin fum si motorul nu mergea prea bine...dupa 2 -3 min incepe sa mearga prost si nu sta la relanti , mai ca ar vrea sa se opreasca..uneori patesc sa se opreasca si la semafor...bineinteles ca porneste imediat la cheie...bujiile le schimb iar peste o sapt. din nou sunt negre...specific ca schimb la timp uleiul la 7-8000 ..., IAC-ul e schimbat de un an , fisele sunt noi , furtunasele sunt si ele verificate..capacul la delcou este verificat si e bun...am fost la mai multe service-uri ...dar nimic concret...am facut un test..a dat o eroare la senzorul de viteza...doar atat...altii mi-au spus ca e delcoul...ce poate sa fie ?? daca ar putea cineva sa puna acest mesaj la un nou topic ar fi perfect..va multumesc!
 

×
×
  • Create New...