Jump to content

uwe

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About uwe

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo 1.2 HB 3 usi
  • An
    2006
  1. Am venit de curand din vacanta din Grecia. Cine a mai fost in tranzit prin Bulgaria si Grecia stie muntii. Mi s-a intamplat un fenomen ciudat: masina nu mai are putere, nu mai trage; de viteza a V-a nici nu se pune problema, iar cu a IV-a maxim 70-80 km/h si fara vlaga. In conditia cand urcarea se face usor, declivitate mica, fara serpentine. Si in palier si la coborare acelasi lucru sus: masina nu are forta. Am mai citit pe aici ca ar trebui oprita si repornita pt ca aerul s-a modificat iar calculatorul nu mai recunoaste. Degeaba, acelasi lucru. Cum ies din munti e ok, parca e alta masina. Am facut Transfagarasanul, Rucarul anul trecut si nici pomeneala sa nu traga masina. Nu am pretentiile unei masini puternice, dar acele portiuni de drum erau floare la ureche; ma depasea tot ce mergea pe sosea. In masina am fost 2 persoane, un troler cu haine si 2 baxuri de apa.
  2. S-a discutat pe undeva de pneuri umflate cu azot? E recomandat? Mareste durata de viata a pneurilor? Astept parerea dvs. Multumesc !
  3. Salut ! de ceva vreme am un zgomot ciudat in plafoniera. Pare slabit capitonajul undeva deasupra oglinzii si vibreaza destul de suparator. Se loveste cred de tabla de deasupra sau de parbriz, nu am avut rabdarea sa verific exact. Daca apas putin cu mana deasupra oglinzii zgomotu se opreste. Deci clar ar fi slabit capitonajul ala. A mai avut cineva problema asta?
  4. Bandourile laterale la varianta 3 usi eu le am, ambreiaj hidraulic are numai varianta de varf a gamei de motorizare din ce am mai vazut eu pana acum. Tinuta de drum sa stii ca e foarte buna, bine insonorizat,...e ok. In oras o sa cam simti gropile. Merita.,.
  5. Despre echiparea masinii, ceea ce ti-a spus Satori este foarte adevarat Cat despre un drive-test, eu la Rucom Craiova nu am reusit. Tot timpul mi-au spus ca nu au modelul in 3 usi pe care il vroiam eu de 1.2. Aveau orice altceva, numai pe ala Nu. Si asta timp de vreo luna pana cand m-am hotarat intr-un final sa platesc taxa pentru rezervare ca nu mai aveau nici in Slovenia decat una. Oricum nu mai dadeam inapoi daca ma hotarasem, dar eram totusi curios. Si mai au si scris mare cat toata vitrina showrum-ului test drive si nu mai stiu ce.
  6. nu am momentan pozele cu el pe calc asta; o sa le transfer curand in cartea mea tehnica arata si pozele cu diferite tipuri de imagini bord si colo se vede explicit in cazul meu este 1 ceas cu apa si benz si 1 ceas cu vitezometru cealalta varianta are 1 ceas cu apa si benz in format mic si pe margine trasat mare turometru si 1 ceas cu vitezometru in rest, sunt multumit de alegerea facuta consumul e bun afara:300 km cu 16 litri cred ca e ok;de vreo 4 ori facut drumul asta craiova - alexandria(max 110 inca). In oras nu estimez inca un consum, dar cred ca e cam mare; bag des benzina un pic cam lenta in demaraj si parca nu are forta in panta
  7. Salut ! intru prima data pe acest chat si ma bucur sa vad cat de multe inf ofera;am achizitionat de curand un aveo HB 2006 1.2 in 3 usi si din pacate nu are ceasul care indica turatia; din cat in cat se schimba intr-o treapta superioara de viteza (pentru a nu merge subturat motorul cum am vazut ca nu e indicat)? E posibil ca dealer-ul sa-mi schimbe ceasul, cu unul care indica si turatia? sunt cablajele facute in bord si trebuie numai legat noul ceas, sau e mai complicat? E forum nu chat Bine ai venit!
 

×
×
  • Create New...