Jump to content

egosumlex

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About egosumlex

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    dj-06-yeo
  1. Bateria nu are mai mult de 5 luni, are 72 amperi. Care legaturi, ca bauiesc ca sunt mai multe locuri unde caroseria este legata la masa? ori ma insel?
  2. Imi "tacane" intruna releul de viteza mica al ventilatorului radiatorului de apa si imi da in nas motorul la fiecare "tacanitura" plus ca imi taie din lumina farurilor fiecare tacanitura. Am schimbat acel relu care se afla pe panoul de sigurante in stanga sub releul de semnalizare si problema persista. Masina este un cielo coreean din 96 full options. Am observat de asemenea ca de fiecare data cand pornesc motorul turatia fluctueaza in draci timp de 4-5 minute. De asemenea baga si mai putina caldura in masina de cand treaba asta . Care sa fie problema?
  3. Fratilor, de mai bine de o luna ma dispera masinuta mea :Cielo 1996, model coreean, full options, 1 axa cu came. Acum o saptama am dus la masina la mecanic, unde am schimbat segmentii (masina mea merge si pe gpl si pe benzina), garnitura la chiulasa, la capac la curbutori, garnituri de admisie, evacuare, curea distributie, rectificat si facut planeitate la chiulasa, dupa care au aparut problemele: 1. Se face incalzire foarte greu in masina, desi ventilatorul baga cantitatea foarte mare de aer (la fel ca inainte de reparatie). AM schimbat si senzorul temperaturei de apa de pe chiulasa (cel cu 2 pini). 2. Cand ii dau comanda sa treg pe gaz, mi se aprinde ledul , se aude cum cupleaza electrovalva (sau ce este inaintea plamanelui de gaz care deschide si inchide circuitul de gaz) dar nu intra gaz in adminisie si se opreste motorul. Am incercat sa pornesc direct pe gaz cu motorul rece sau cald si degeaba. 3. Dupa cateva minute de la pornire imi "tacane" releul de viteza mica de la ventilatorul radiatorului de racire a apei (si imi aprinde check engine in bord), releu amplasat in tabloul de sigurante in stanga sub releul de semnalizare. Am cumparat releu nou si surpriza si cel nou "tacane" la fel (adica necontrolat, de vreo 20 de ori pe minut). Ba mai mutl la fiecare "tacanitura" simt cum imi da motorul in nas mai ales daca e la turatie mica, plus ca imi ia din gradul de iluminare a farurilor. Ce sfaturi imi dati? Mentionez ca nu imi indica la bord nivelul de incalzire al apei de cand am luat masina adica in urma cu un an.
 

×
×
  • Create New...