Jump to content

bezz

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About bezz

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    citroen, daewoo
  • Model
    xsara, cielo
  • An
    2004, 1996
  1. Stim ce e MTX, o cunoscuta firma americana, daca au facut jackhammer-ul, un sub de 1000000W si alti monstri nu inseamna ca-s lideri in domeniu...Din cate vad eu eforturile lor se canalizeaza mult pe parte de bass, multe subwoofer-e {bune}, multe monoblocuri insa putine lucruri spuse in domeniul SQ, ca sa nu vorbim de participari la concursuri SQ...cel putin in romania {e o masina demo de la tornado si mai stiu c4-ul unui amic, lucrat foarte bine cu MTX - sisteme si JBL amplificare si sub}. Concluzia, pe langa MTX exista si DLS, Focal, Hertz, Ground Zero, JL {desi iar nu recomand pe parte de speaker-e}, Genesis, Helix si Brax... si altii
  2. 700 ron, numai in bucuresti 0766 266 209 {intru rar pe forum}
  3. VAND MP3 Auto Alpine CDA9815RB SH -4x60w, v drive -bass engine pro (5-band parametric EQ, 6-channel digital time correction, 6-position crossover with variable slope, plus subwoofer phase and level controls) -hpf (separat fata spate20hz-200hz) lpf (20hz-200hz) -3xoutput(4v) 1xinput -folder & file search -panou motorizat si detasabil {tilt} -bass focus, -media xpander. Se poate proba pe masina mea {inca nu ma grabesc sa-l dau jos} Este intr-o stare foarte buna, mici zgarieturi, singurele taste tocite: open si tilt, fara probleme electrice/mecanice. Butonul de volum are niste mici zgarieturi, iar pachetul include si rama argintie; Pentru cine nu stie iluminarea butoanelor este numai albastra. Ca un mic inconvenient, datorita varstei banuiesc, nu citeste anumite mp3-uri {VBR, encoder-e mai recente, mi s-a intamplat la un disc din 50 ... deci foarte foarte rar} dar se poate rezolva simplu si usor, cine stie cunoaste. Pachetul contine radiocd, mufe ISO, rama, toc nou nout si partea de manual cu setari audio {un print}; In caz ca vreti o telecomanda costa 50 ron la caraudio shop, nu am vrut sa investesc in ea. Il vand pentru ca am inca doua aparate teoretic superioare. pret:800 ron contact 0766 266209 Cosmin EXCLUS Schimburi! Poze Reale:
  4. deocamdata nu, pentru ca n-am bani de lrx acuma iar srx cu multe canale si peste 200W pe unul (am si un sub hbx 250 in portbagaj) nu prea exista si daca mai pun inca un amplif deja se complica prea mult treaba, legat de cablaj, baterie, rearanjare portbagaj etc asa ca am zis sa pun in usile din spate niste dieci direct pe HU, daca nu se potrivesc am cui sa le dau. acu ceva timp mi s-a dezlipit un fir prin sub si n-a mai mers instalatia, ce bune erau niste dieci atunci ps nu pot spune ca nu-mi fac cu ochiul hsk-urile tale, dar din nefericire pe spate am incinte de 13 cm. Te rog foloseste majuscule la inceput de fraza/propozitie.
  5. stii cumva daca exista inele adaptoare pentru dsk-uri sa le poti pune pe incinta de 16,5? m-ar interesa dsk-urile, dar fac rost de bani cam intr-o saptamana. eu am pe fata hsk 165 si pe spate nimic, si ma gandeam sa pun dieci-urile pe head unit, la tine cum se impacau cu high energy-urile? problema problematica e ca n-am lacas de tweeter in usa din spate si trebuie umblat la fata usii, ceea ce nu-mi place... oricum daca nu-mi place cum suna ansamblul as incerca sa le dau cuiva care vrea dsk 165 d-aia intrebam de adaptoare. ufff, acum am vazut ca ai dat dieci-urile scuze pentru vorbaraia inutila... bafta la vanzare, high energy sunt niste boxe excelente, iar pretul e bun.
  6. varul meu a achizitionat un chevy corsica, nu-s multe in romania, poate-l conving sa o posteze pe aici. american car
  7. Sub-ul are iesirile legate in paralel, deci are 2 ohmi, dar la chestia cu 4 si 2 nu stiu sa-ti dau un raspuns coerent, chestia e ca se strica ceva (ca as fi pus si dif-urile fata pe 2 ohmi nu, MORE POWER), dar nu s-a facut asta pentru ca s-ar fi ars ceva.Ce? Nu stiu P=U I cosphi, la asta se rezuma totul
  8. sub-ul are 4+4 ohmi "HBX use HX excellent double voice coil speakers and are designed in order to minimise size requirements; Terminals can be connected in series or in parallel". Mai nou trebuie sa ma apuc de sistem audio pe Cielo pentru ca boxele stock (hmmm au zece ani) au membranele varza si cam pacane...oricum se da in ele cu un Pioneer 4x45 W parca...Din pacate bugetul este la sfert fata de ce am bagat in xsara Apreciez mult niste sugestii...Multumesc.
  9. Repet, daca se auzea bine pe Logan nu vad de ce nu s-ar auzi bine si pe Cielo, nu? Nu o sa bubuie, va fi exact acel plus necesar in frecv. joasa, fara sa scoli strada. Iar ca putere ampliff vs sub, sa stii ca si la mine amplifful poate 340W (2 ohm) iar sub-ul poate 450W, si sa vezi ce mi-l zguduie amplifu pe domnul sub. Si ca o ultima adaugire : atat la relu, cat si la baiatul de la care am luat eu poti face proba cu mai multe sub-uri/dif-uri si sa vezi ce-ti place.
  10. Daca vrei un basulet EBX este super (totusi tine cont ca e reflex, dar la 250W nu deranjeaza, mai ales pus pe un AUDISON), daca vrei ceva si mai bun (claritate nu bazaiala) ai putea incerca un sub in compresie, dar alea-s deja de la 300 euro in sus la Hertz.Ca headunit eu eram fan Clarion, pana acu cateva zile, cand m-am fript cu un headunit si cu probleme la ejectare cd si fara iesire de subwoofer, deci ia-ti Pioneer sau Alpine. Spor la treaba! ps Exact acel EBX l-am auzit acum cateva zile la un Logan (impreuna cu Dieci), cu un EXXAD (frumos Head Unit, de fapt DVD) si se auzea foarte bine pentru o masina in 4 usi, nepreparata si cu tabla de lighean.
  11. Gata! Am pus llumar, 35 (transparenta, spate) cu 50 pe fata si sunt foarte misto (fine si foarte transparente). Din pacate se vede cum zboara si musca prin habitaclu, speram la mai multa discretie. 5 ani garantie dar si 11 bulioane .
  12. @ dann : deci tu vrei ceva de genul asta: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=2698 Sper sa nu va deranjeze link-ul si numele celuilalt producator de masini; Se aude super bine, in schimb ati avut dreptate cu head-unit-ul, trebuie unu' bun In rest, toate cele bune >-
  13. Scuze pentru offtopic; Daca pun folia "mai transparenta" (opacitate parca 35 ziceti voi), se vad de afara PDA-ul, radio-cd-ul sau carkit-ul??? Ca in Bucuresti iti fura si dintii de aur din gura, mama lor de ciorditori! Inca nu m-am lamurit ce sa-mi pun llumar sau 3M (5 ani garantie vs 3 ani), dar hotararea finala va fi dupa ce o sa vad pe viu foliile. Cu militzienii o sa fiu foarte infipt, am taiat fatza cuiva cand am facut stanga, m-au oprit uratzii si dupa certuri interminabile am luat doar avertisment asa ca n-or sa ma faca ei de la niste folii.
  14. Jante la preturi bune (incl wolfrace suzuka): http://www.pro-line.ro/indexflash.php forget wizards...very expensive
 

×
×
  • Create New...