Jump to content

Gesq

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Gesq

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira1,1.6 16v,cdx
  • An
    '98
  1. Cand virez stanga se aude un sunet metalic, parca atinge o bucata de tabla de ceva. I s-a mai intamplat cuiva ? M-am uitat la tabla din spatele discului de frana si pare a fi ca se aude doar in plecari de pe loc !!!!
  2. are cineva o nubira 16 16v din 98 la dezmembrat ? am nevoie de cutia de viteze !!!!
  3. am pus ulei in ea pana a dat afara pe la surubul de umplere !!! cred ca 1.8 cva de gen a intrat !!! am uitat sa precizez , pe loc imi intra foarte bn in viteza dupa 2500 de ture agata !!!
  4. Dj_Dark ulei are abia lam schimbat !!!cat ulei intra in cutie ??
  5. probleme !!!!!! imi intra foarte greu in treptele 3 4 agata ceva !!! timoneria e schimbata am incercat sa o mai reglez aceleas sintome !ce ar putea fi ma gandesc la sincroanele 3 4 ce sfaturi imi dati
  6. beleaua e de la un fir albastru deschis e intrerupt !!!! am facut strap intre ele si pot sa il deschid doar din dreapta !!!! am inceput sa caut sa vad unde ar putea fi intrerupt dar fara rezultate !!!!!! unde este pozitionat.. modul comanda geamuri ???
  7. de unde pot sa incep cautarile ??? ai vreo idee?
  8. nu se deschide nici din consola de la sofer nici de pe butonul de pe usa !!!!!!
  9. probleme nubira 1 la geamul dreapta fata apas sa las geamul jos si nu merge !!!! in schimb merge sa il ridic ,ce ar putea fi ????
  10. ROV nu da nici un rezultat !!!!! reductia e complet curata furtunasele sunt schimbate toate !!
  11. nubira 1 16 16v cdx 97 motor fara sonda landa zvacneste cand accelerez !!!!!! am verificat cablu de acceleratie si e ok . ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi !!!!! Edit moderator: pe acest forum incearca sa nu faci economie la scris, nu este agreat stilul IRC !
  12. andreyu334 ms frum !!!!! am reusit sa il reconditionez pe al meu !!!!!!ma saturasem sa mai caut ,asa ca miam bagat nasul in el si am reusit sa il fac !!!!
  13. motorul merge bn . se aude frum singura problema care se sesizeaza :la pornire pleaca uneori subturata adic acul turometrului sta undeva la 500 rp o alta problema uneori trage cum trebuie alte ori te rogi de ea si anca o problema care nu o anteleg e actuatorul vgisa cel din dreapta admisiei are membrana sparta am cautat peste tot sal cumpar si nu lam gasit ( ce rol are acel actuator? amping tija cu mana ramane trasa si nu se simte nici o schimbare ) !!!!!!precizez ca am curatat corpul clapeta si am schimbat si motorasul pas cu pas multumesc anticipat
 

×
×
  • Create New...