Jump to content

speedygonzales

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by speedygonzales

  1. Vand un set de becuri Vision Plus H4 cumparate azi, adik acum 1h, de la ASPAD. http://www.aspad.ro/produse_auto_becuri.htm Pretul lor e 44RON, eu le dau cu 40RON. Am si bonul sa dovedesc k sunt noi noute. Le-am montat pe masina si se vad super. Le-am folosit pana acum cam 30 de sec. Vreau sa imi cumpar un set Blue Vision H4, lumina gen xenon, le cumpar pt aspect, adik fitze . Asa k nu am ce sa fac cu un set de becuri in plus. Cine le vrea imi dea un PM
  2. speedygonzales

    CATERINCA

    am primit poza de la un amic. e de caterink daca e pe bune
  3. speedygonzales

    CATERINCA

    Scrie undeva ca trebuie sa avem accordul cada... pardon, omului? Important nu e cine da mai mult, ci who's gonna get the do' nimeni. imi fac evaluarea inainte de a muri si ii iau cu mine, acolo jos, und ee cald si bine
  4. speedygonzales

    CATERINCA

    Nu este nevoie. Deja am o statuie. Dar depinde. 5125$ este pret negociabil. Cine da mai mult?
  5. speedygonzales

    CATERINCA

    Se pare ca pana acum eu am cel mai valoros cadavrut. Incercati si aceste linkuri http://mingle2.com/bb/view/how-addicted-to-coffee-are-you http://mingle2.com/keyboard-germs http://mingle2.com/science-quiz http://mingle2.com/geek-quiz PS Am fost depasit. Respect
  6. speedygonzales

    CATERINCA

    Congratulations, your dead body is worth $5125! Doesn't that make you feel great?
  7. speedygonzales

    CATERINCA

    Cumnatu de unde ai luat linkul? Mai ai si din alte intersectii?
  8. Cat de tare "dorin 104 (11/21/2006 11:11:49 AM): Rosteste aceasta rugaciune si o sa vezi cum Dumnenezeu raspunde: "Doamne te iubesc si am nevoie de tine vino in inima mea si binecuvanteaza-ma pe mine, pe familia mea, casa mea,prietenii mei, in numele domnului nostru Iisus Hristos. Amin. Trimite acest mesaj la cel putin 7 oameni. Vei primi un miracol maine. Sper sa nu il ignori. Un copil l-a intrebat pe Iisus "cat de mult ma iubesti ?" Iisus i-a raspuns "atat de mult" si si-a rastignit bratele pe cruce si a murit pentru noi. Daca crezi in dumnezeu vei trimite acest mesaj tuturor din lista ta! daca il stergi, vei avea inima rece... Trimite tuturor din lista ta in 30 de minute...si priveste ce se intampla "
  9. In oferta nu am vazut deloc gume de iarna de 12. Nu are nimeni pe aici Tico??? Sau pe timp de iarna alegeti gume de 13? Ma lamureste si pe mine cineva: E o idee buna sa imi iau gume de 13?
  10. speedygonzales

    Kitsch-URI

    Banda din "metal" aplicata masini?? Asta e!!! Ca altceva sincer nu am vazut.
  11. speedygonzales

    CATERINCA

    Genial. Nu judeca o carte dupa coperta. Blocul arata foarte bine, au in casa televizor la care isi pierd juma din zi, ce pot sa mai ceara oameni astia de la viata? )
  12. Fresh hit Daca ai nevoie de o imbratzisare de la un prieten...cere-i. Poate el are nevoie mai mult decit tine si daca nu o ceri azi , poate maine e prea tirziu. Daca ai prieteni pe care ii apreciezi cu adevarat spune-le. Poate si ei te apreciaza si daca lasi sa se duca sau se indeparteaza de tine, poate maine e prea tirziu . TRIMITE ACEST MESAJ LA PERSOANELE CARORA LE VREI BINELE INCLUSIV CINE TI-A TRIMIS SI DESCOPERA CATA LUME ITI VREA BINELE IAR TU NU STIAI ...Dar fa-o azi...poate maine e prea tarziu:
  13. Sunt si eu un mic oracol. Nu e o prescurtare (numia la nebunii te gandesti), doar o greseala grava de tipar.
  14. Imi pare ca initiatorul subiectului se referea la sexe, adicatelea plural, mai pe romaneste "male and female". Dap asta era ideea, dar ma amuza discutiile generate de topic. P.S. Eram fel convins ca aici se va ajunge
  15. Presimt ca in 2008 Schumi se va intoarce. Sau in cazul in care in 2007, Kimi sau Massa nu vor putea concura, EL va fi inlocuitorul. Jos palaria pentru carierea lui si in special pentru ultima cursa... din 2006.
  16. speedygonzales

    CATERINCA

    http://www.youtube.com/watch?v=bigTH5r5b4o
  17. speedygonzales

    CATERINCA

    trezireaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=CPLbuamzxxw...ted&search=
  18. speedygonzales

    Bancuri

    Zice-se ca in perioada razboiului rece la o intalnire dintre presedintii URSS si SUA acestia s-au amuzat aducand o ghicitoare sa le prezica viitorul natiunii lor. I-a ghicit prima data rusului: - Aoleu, vad puzderie de capitale: Moscova, Chisinau, Kiev, Minsk, Vilnius,Taskent, Erevan si altele de nu mai incap in globul de cristal, vai tara asta va fi praf! Zambetul rusului ingheata. Americanul repede o intreaba pe ghicitoare: - In SUA cate capitale vezi? se uita ghicitoarea, se uita, ghiceste greu ... - Una singura, Washington! - Of, mi-ai luat o piatra de pe inima. Dar de ce ai citit asa greu? - Pai era scris in araba.
  19. Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier. Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. De aceea barbatii mor mai repede decat femeile... Cine e de acord??? Cine e mpotriva???
  20. speedygonzales

    Bancuri

    Doi ardeleni merg la vanatoare. Dupa o vreme obositi si fara nimic in tolba hotarasc sa manance. Trag o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom. Spre seara, cand a inceput sa se racoreasca, Gheo se trezeste, se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan. Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania, la care Vasai il intreaba: - Trag? - Trage! Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri. Gheo: - Nu cre' ca l-ai nimerit! Vasai: - Nu-i bai, bin' c'o dat drumu' la om!!!
  21. Fresh la mesaje offline Fata il intreaba pe un baiat: "Iti plac ?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta ?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta ?'' El a raspuns: ''Nu'' Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plange dupa mine ?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunandu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plinge dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' In aceasta seara, la miezul noptii, dragostea ta iti va spune ca te iubeste ! Ceva dragut ti se va intimpla maine intre 13-16 iar daca nu il trimiti la toti din lista ta in decurs de o ora, vei avea numai ghinion...ahamz sorry mass De ce isi mai cere scuze??? Si inca unu mic De iti vine sa plangi,adu-ti aminte de clipele in kre zambeai;cand simti ca viata nu mai are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,cand simti k vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru.E luna internationala a prieteniei.Trimite acest mesaj tuturor celor kre ii consideri prieteni.Daca nu il primesc inapoi probabil nu imi esti prieten.Daca nu il trimiti mai departe nu se va intampla nimic.Totusi,daca il vei trimite,cineva ar putea sa zambeasca...frumos...
  22. Pacat de Mclaren, care a dominat F1 timp de doar 2 ani. Din 99 si pana in prezent nu au mai putut sa produca o masina competitiva. La anu` parca il vad pe Alonso pe locul 5-6 si pe Kimi campion, chiar mi-as dori acest lucru. La sfarsitul saptamani vedem cien iese campion si cum.
  23. speedygonzales

    Kitsch-URI

    In general DA. Dar cele din poza nu pentru ca nu le pot vedea. Unde sunt boxele? Sunt eu chair asa de chior?
  24. Salut. Am si eu aceiasi probleme, numai ca la mine oricat de plin ar fi rezervorul, indicatorul de benzina refuza sa urce. Am citit tot ce scrie mai sus, dar cand ati inceput sa spuneti de fire etc. m-ati pierdut. Ma poate ajuta cineva sa remediez problema???
 

×
×
  • Create New...