Jump to content

Iahimovici

Membru în rodaj
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Iahimovici

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Suzuki
  • Model
    Splash
  • An
    2008
  1. Iahimovici

    Jobul Perfect

    Topic de vorbit discutii. Si vise ude. Pentru ca banii si timpul nu ajung vreodata cuiva. Iahimovici, on 02 September 2012 - 17:09, said: Personal am principiul, sanatos de altfel, "nimic nu este prea scump, veniturile mele sunt prea mici". Iahimovici, on 25 July 2012 - 20:09, said: Am gasit aparatori de noroi in Bucuresti la pretul de 20 lei/bucata...mi se pare putin umflat pretul. @Tommy ma simt deosebit de flatat de faptul ca imi urmeresti posturile...drace nu as fi crezut!!! Si da, aparatorile de 20 lei bucata le-am gasit cu 11 lei/bucata pentru fata si 15 lei/bucata pentru spate. Astazi am reusit sa schimb in parcare flansele de la Tico, apropos: este o masine imprumutata. Nu imi permit deocamdata o a doua masina in familie, recunosc sunt pasionat de topicuri de vorbit discutii si vise ude. Nu-i asa ca viata este frumoasa? Toate cele bune si tie!
  2. Iahimovici

    Jobul Perfect

    Grea intrebare mr_, tine de fiecare individ...cred ca intrebarea ta este din topicul ''cine este mai bun: Mercedes sau BMW?" Fiecare individ are un orizont financiar in functie de varsta, moment in cariera sau cumpene in viata. Poti sa fii foarte fericit cu 2000 lei/luna din care sa ajuti un asezamant pentru persoane in varsta/sau oameni la marginea societatii, sa te intretii pe tine si sa faci si un saving la sfarsit de luna sau sa ai un venit de 10000 lei/luna din care cheltuiesti 11000/luna in baruri sau pe un hobby costisitor si sa fii intr-o continua alergatura pentru venituri suplimentare. Personal am principiul, sanatos de altfel, "nimic nu este prea scump, veniturile mele sunt prea mici". Cred ca m-as considera implinit daca as avea un echipaj la un raliu de coasta/desert...sau sa imi permit participarea. Nu cred ca sunt exagerat!!! :-) Toate cele bune!
  3. Salut, Pretul este fair, nimic de spus. Mi-am permis sugestia de la postul anterior deoarece eu am schimbat recent tamponul opritor de la cutie si tamponul motor spate, am nevoie doar de cel din fata de la motor. Bafta la vanzare!
  4. Iahimovici

    Jobul Perfect

    Interesant topic...felicitari. Vanzari si dezvoltare de business, pentru placerea de a crea un serviciu sau un produs de la zero, oportunitatea de a intalni oamenii cu putere de decizie si a afla ceea ce ii intereseaza sau ce anume le declanseaza un ''click'' din punct de vedere al oportunitatilor in domeniul respectiv. Ca si colegul de mai sus, @Mihai72ro, este ceea ce fac acum, vanzari si customer service, impartasim aceleasi probleme financiare dar am portia mea de andrenalina zilnica. Ma consider norocos din acest punct de vedere. Zambeste, maine poate fi mai rau :-)
  5. nici daca cumpar eu tamponul din fata al motorului si colegul cornel pe cel din spate ?
  6. Am gasit aparatori de noroi in Bucuresti la pretul de 20 lei/bucata...mi se pare putin umflat pretul.
 

×
×
  • Create New...