Jump to content

adimarcu1382

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About adimarcu1382

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/13/1982

Contact Methods

  • Website URL
    [url=http://urls.su/flines][img]http://forum-lines.ru/rez/ab223636.gif[/img][/url] [url=http://perevozka-gruza.com.ua/stoimost.html]стоимость доставки груза[/url]
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    adimarcu13

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    TICO SX
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B -__- VIK
  1. Vand Daewoo Tico cu aer conditionat functional , an 1997 -culoare violet. Masina arata bine si este intr-o stare tehnica foarte buna. Mentionez ca sunt proprietarul masinii de 6 ani ,timp in care nu am avut nici o problema importanta cu ea. In momentul de fata masina are 150.000 km. Odata cu vanzarea masinii cedez si o serie de piese de schimb : suporti (tampoane) motor +cutie- noi, antena radio,garnituri etrieri , motoras stropitoare parbriz , rulmenti roata –noi, - plus multe altele. Pret: 1000 euro Telefon: 0720.869.588 -Adrian Bucuresti
  2. Vand Daewoo Tico cu A/C functional ,an 1997 ,culoare violet. Masina arata foarte bine si este intr-o stare tehnica foarte buna. Mentionez ca sunt proprietarul ei de 6 ani, neavand niciodata probleme majore cu ea. Odata cu vanzarea masinii cedez si multe piese de schimb , cum ar fi: suporti (tampoane) motor +cutie -noi,antena radio, rulmenti roata - noi, plus multe alte piese mai mici :clipsuri , motoras parbriz stergatoare etc. Pret: 1000 euro Telefon: 0720.869.588 - Adrian Bucuresti
  3. Salut, Am schimbat si eu rulmentii pe stanga fata la un service. Cand i-am intrebat ce vaselina au folosit mi-au zis ca e vorba de vaselina cu calciu speciala pentru rulmenti, care rezista pana la 80 de grade.I-am intrebat daca nu cumva e cam putin 80 de grade pentru rulmentii de la roti iar ei mi-au zis ca nici vorba ,in conditii normale nu are cum sa fie probleme . Totusi mie mi se pare cam putin 80 de grade, voi ce ziceti?
  4. Salut, Imi puteti spune si mie va rog care e diferenta intre rulmentul 6007A si 6007RS? Am un rulment nou SKF 6007A care este identic la marime ,diametru etc. cu 6007RS .Singura diferenta este ca A-ul este necapsulat iar RS-ul capsulat. Ar trebui sa schimb rulmentii la roata stanga fata si ma gandeam sa cumpar doar unul daca tot il am pe acesta nou si nu stiu sigur daca n-or sa fie probleme. Va multumesc
  5. Am schimbat si eu zilele astea in service urmatoarele piese: - bascula pe stanga - CTR Korea - 60 ron - cap de bara pe stanga - CTR Korea - 35 ron - bieleta directie pe stanga - tot ceva korean - 30 ron Manopera a fost 50 ron + 20 ron atentia.In banii astia a intrat si un reglaj al franei de mana ,ca tinea foarte sus. Urmeaza zilele astea o geometrie. Precizez ca bieleta schimbata era originala , cea din fabrica, masina avand acum 135.000 Km si vreo 15 ani.
  6. Pret: - Nokia CarKit HF-6W Bluetooth - 150 Ron(buc) -Suport telefon Nokia HH-12 - 35 Ron -Dectector radar Cobra ESD-7000 - 80 Ron(buc) Nr. telefon: 0720.86.95.88 Bucuresti - Predarea se face personal. Va multumesc!
  7. Vreau sa scap de toate dintr-un foc. Sunt piese de origine ,noi ,in ambalajul original. Toate la 65 Ron ,cred ca asa e cel mai bine pt. toata lumea.
  8. Masina a fost ridicata cu elevatoru, m- am exprimat gresit. La noul service la care am fost mi-au zis ca doar rulmentii rotilor pot fi sursa zgomotului. La propunerea lor am schimbat din nou uleiul din c.v pentru a vedea daca nu cumva exista span pe busonul de scurgere ulei care are un magnet special pentru asa ceva. Bineanteles ca nici vorba de asa ceva iar uleiul era curat. Mi-au mai spus ca daca problema era din diferential(grup) ar fi trebuit sa faca urat in sarcina , (trepidatii etc.) dar nu este cazul, zgomotul pe care-l face masina este mai degraba o bataie ritmica care se accentueaza in decelerare si in viraj dreapta, chiar si cand e scoasa din viteza . Cred ca am sa schimb din nou rulmentii de la roti ,a nu stiu cata oara, si daca nu se rezolva am sa ma las pagubas,ca nu stiu ce sa-i mai fac si m-am saturat de service-uri rau de tot. LE: Lonjeroanele sunt intregi ,singurele probleme de care stiu eu sunt ambele capuri de planetara care cam fac urat daca iau viraj maxim stanga sau dreapta. Nu ma refeream la capul de planetara ci la toata planetara .
  9. Am ridicat masina pe cric si am obesrvat ca exista un mic joc la ambele planetare . Jocul este atat in plan vertical cat si in plan orizontal. La service mi-au spus ca aceste jocuri sunt normale, nu sunt mari. Mi-au mai spus ca nu am jocuri anormale in rulmentii de la diferential si ca ei cred ca zgomotul nu e din cutie ci din rulmentii rotilor.M-am cam saturat de schimbat rulmentii de la roti. Chiar e normal ca planetara sa se miste putin in ambele planuri?
  10. Cand masina e plina ,cu 4 persoane , nu mai face nici un zgomot.e tare ciudat. care ar fi explicatia?
  11. Salut! vreau sa te mai intreb de ce cand e masina plina ,cu 4 persoane in ea, nu mai face nici un zgomot? Si ai zis ca , crezi ca s-ar putea sa mai fie si altceva decat rulmentii de la diferential daca face zgomot in coborare ,adica in frana de motor dar zgomotul il face si cand e scoasa din viteza sau e ambreiajul calcat. P.S. Am vorbit la telefon acum cateva zile,problema cu rulmentii de la diferential ,asta ca sa-ti aduci aminte despre ce vorbesc. Imi cer scuze daca te stresez. ACEST TOPIC NU ESTE PENTRU SFATURI TEHNICE GRATUITE ! Omul are o afacere, daca vreti sfaturi platiti-i timpul si munca.
  12. Salut , Am si eu de schimbat rulmentii de la diferential la un Tico si as vrea sa-mi spui si mie un pret si bineanteles daca se poate. Piesele adica rulmentii ii am eu . Multumesc!
  13. Va salut ! Detin un Tico din 97 care are aprox. 140000 km si ma confrunt si eu cu o problema .de vreo 1 an jumate ma chinui sa o rezolv si nu reusesc. Am un huruit sacadat ( vum-vum) ca de rulment care creste in intensitate in decelerare,in viraj dreapta si mai ales in coborare (cand masina curge la vale).am fost cu ea la diferite service uri si mi s-a zis ca sunt rulmentii de la rotile fata pe care i am tot schimbat de vreo 4 ori in ultimul an dar bineanteles ca problema nu s a rezolvat. tin sa precizez ca zgomotul,huruitul nu inceteaza indiferent daca apas sau nu ambreiajul sau daca opresc motorul in mers. la relanti nu se aude nici un zgomot. la ultimele 2 vizite in service mi s a spus ,intr-o parte ca ar fi de vina rulmentii de la diferential iar la un alt service ca problema ar fi de la capul planetarei dinspre cutie. Masina o am de la un cunoscut de la 35000km iar de cand o am ,uleiul din cutie a fost schimbat ca la carte din 20 in 20000 km cu 75 W90. Am mai observat ca , cateodata in momentul cand schimb vitezele se simte ca si cum as avea joc in planetare,un mic pocnet. Dar nu face mereu iar daca dau drumul mai usor la ambreiaj nu mai face deloc.. Am reusit sa gasesc foarte greu rulmentii de la diferential dar totusi nu as vrea sa umblu in cutia de viteze degeaba,plus ca nici manopera nu -i asa ieftina. Acum nu stiu ce sa fac pentru ca nimeni nu prea imi spune exact care ar fi problema si nu as vrea sa schimb degeaba rulmentii de la diferential sau tripoda, dupa caz. Orice ajutor sau sugestie sunt bine venite. Va multumesc.
  14. Am gasit unde era problema,ii multumesc lui Zeama. Aveam un fir rupt ,defapt s-a corodat si nu mai facea contact cum trebuie. Firul rupt era sub mocheta ,in partea dreapta fata.In iarna asta am avut un capac de la podea sarit si mi-a intrat apa, asa se axplica de ce era asa corodat firul respectiv, mai exact acolo era o cupla din metal care unea trei fire.In sfarsit s-a rezolvat dupa multe ore de chinuiala .Pana am gasit unde era problema a trebuit sa dau toata instalatia spate jos de pe masina ca sa constat ca nu avea nimic.Oricum totul e bine cand se termina cu bine. Acum insa am observat ca toate fasungurile de la becurile de pe spate sunt terminate,ruginite .Am cautat peste tot in Bucuresti insa nu am gasit nimic.Se potrivesc fasungurile(instalatia ) de la Matiz ,insa se vand cu tot cu stopuri spate. Daca poate cineva sa ma indrume unde as putea gasi fasunguri pentru tico sau de alta masina ,dar sa fie din fier nu din plastic ca la masinile mai noi, ca sa pot sa le scot pe cele vechi,ruginite din suport si sa le inlocuiesc cu altele bune,as ramane profund recunoscator. Va multumesc.
 

×
×
  • Create New...