Jump to content

gicone

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About gicone

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1999
  1. Ok.Mersi CFL pt raspuns dar nu o pot lasa asa din simplu fapt ca de la 11 iarna la 19 vara e cam mare diferenta.Sunt de acord si cu faptul ca 1,5 nu e totuna cu 1,8 dar totusiiiiii,,,,,cum spuneam prea mare dif. Mentionez faptul ca instalatia a fost reglata acum vreo 8 luni,inainte sa iasa din garantie chiar la cei care au montat-o,deci cred eu ca nu dupa ureche.Sau poate ca da,la cat de priceputi sunt romanasii nostri mecanicosi. MERSI frumos.
  2. OK,inteleg probabil ca nu are nimeni pe espero GPL secvential sau poate vreau prea mult de la aceasta masina. Am continuat sa ma interesez si astazi,dar fara prea mult spor,singurul lucru cert este acela ca nu se poate monta decat daca are acea sonda lambda.Doar in acest caz instalatia de GPL ar functiona la adevarata ei capacitate. Dar desi poate multora dintre cei ce citesc li se va parea o nerozie cumplita,cum aflu daca am sonda lambda?cum arata?si unde este situata?.Apropos...cum aflu ce norma de poluare are a mea masina?am inteles ca ar fi trecuta in talon(NOU)dar unde si ce trebuie sa citesc? Inca o data i-mi fac mea culpa pentru nestiinta mea dar masina o am de curand si nu prea i-am aflat tainele.Mersi frumos.
  3. Sall, sunt si eu la primul reply si va rog din suflet sa ma ajutati cu o PROBLEMA Am un espero 1.8 cd din 1999,cu instalatie GPL clasica si m-am hotarat sa o schimb cu una generatie noua SECVENTiALA. Am sunat la diversi distribuitori si totodata montatori si am avut surpriza(neplacuta)sa primesc mai multe raspunsuri.Unii mi-au spus ca nu se poate monta pe espero cica neavand sonda lambda,poate spun o prostie ) dupa cum spuneau ei fiind noneuro.Altii mi-au spus ca se poate monta pe orice masina.Un al treilea raspuns era de genul ca o sa am acelasi consum cu cel al unei instalatii clasice. Pretul ar fi undeva la 2100 lei,iar fara cilindru' 1700lei.Acum nu pot sa zic ca sunt foarte multi bani dar cu siguranta nu sunt nici putini. Deci daca are cineva pe espero de 1.8 cd cred ca este euro 2 si are un randament fff bun il rog sa ma sfatuiasca. In momentul de fata,instalatia mea clasica consuma 19% )) Mai stiu ca espero este o masina consumatoare dar mi se pare foarte mult... Din ce am inteles GPL-ul secvential ar trebui sa consume cu 10% mai mult decat pe benzina .Apropos ce consumuri aveti pe benzina??? ,sincer nu am reusit sa ii fac niciodata consumul.Mss FRUMOS astp Raspuns
 

×
×
  • Create New...