Jump to content

poizan

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About poizan

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    B 290 CRS
  1. ce antigel puneti? pot sa fac si eu asta sau trebuie numai la service? matizul meu are AC, dar dupa parerea mea antigelul ala e negru, nu portocaliu cu am inteles ca se pune la astea cu AC. se aeriseste singura? (cineva m-a intrebat asta)
  2. pai mi-a zis ca bujiile si fisele sunt ok. la delcou a umblat pentru ca a zis ca vrea sa imi dea demarajul... sau nush ce.. dar a zis ca e la maxim. si cand a scos o mufa cu albastru, motorul nu s-a oprit si a zis ca e stricat motorasul de relantiu... adica IAC-ul.
  3. am aflat ca este YAC-ul si din cate am sflat costa o gramada, gen 200 lei.
  4. multumesc mult de sfaturi. mie mi se pare ca saraca le are pe toate... adica Fiara mea e pricajita rau si cred ca sunt probleme la absolut toate componentele de pe ea, dar vad ca se incapataneaza sa mearga (chiar si cu rateuri). voi vorbi cu Peppino, din moment ce mai multe persoane il recomanda, si pe 31 cand iau salariul, voi incepe sa cumpar toate cele necesare. (da da, de la Otrava vine) ) (revin cu info imediat ce stiu care-i hiba adevarata)
  5. no, aseara am ajuns acasa si a mers bine tot drumul. fericire mare ca am scapat de probleme... azi de dimineata... a mers bine juma de drum si dup-aia, cand schimbam din a Ia in a IIa... a inceput iar, la fel si cand bag a 3a. face mai putin, dar tot face...
  6. hmmmm... ambreiaj sau delcou. pentru inceput am schimbat !!!! furtun burduf filtru aer !!! care era taiat in vro 2 locuri - am de mers de la universitate pana in drumul taberei - daca nu asta e problema, sigur o sa faca urat, pentru ca incepeam sa merg in valuri imediat ce se incalzea motorul... va anunt in vreo 2 ore care-i treaba si daca am rezolvat buba. daca nu, iau legatura cu oricine ma poate ajuta multumesc mult de tot baieti.
  7. am tot citit, dar cum sunt femeie si sunt blonda, nu prea am inteles care e exact problema pe care o are masina mea. o sa scriu aici si poate aveti sfaturi: masina mea merge in valuri. pornesc, apas acceleratia, se ingatuie si desi e acceleratia apasata pana in pamant, ea abia se misca, dupa ce merge in valuri 3 secunde, incepe sa tureze calumea si sa se mite, cand schimb a2a, la fel, same shit cand bag a 3a. ideea e ca la plecarea de pe loc, imi moare si motorul, oricat as accelera, n-are motoru ala treaba cu mine sau cu dorinta mea de a se misca si moare. 1. furtunul burduf filtru aer este rupt in 2 locuri. 2. s-a uitat cineva la bujii si mi-a zis ca alea sunt ok. 3. desi pierd ulei pe la o supapa, nu a intrat ulei prin locuri in care nu trebuie. daca masina e din '99 si o duc la service, au aia un tester sa vada exact care-i buba? cam cat costa distractia asta??? are legatura cu valva pcv? delcoul e de vina? eu am tot citit si mi se pare ca nimic nu mai e bun plus ca se tot aude un pacanit in partea stanga cand e la relanti motorul un sercive bun si ieftin, stiti?
 

×
×
  • Create New...