Jump to content

bliss

Membru în rodaj
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About bliss

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    galati
  • Auto
    kia
  • Model
    ceed
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    10kia
  1. Oameni buni vin cu rugamintea de a ma lamuri sau de a-mi alunga indoielile cu privire la instalatia mea TOMASSETO ACHILE Stag L-Plus de pe nubira 2/2004. Fenomenul dubios consta in faptul ca: merg pe gaz, insa atunci cand vreau sa o pornesc(automat pe benzina), porneste destul de greu. Daca in schimb merg NUMAI pe benzina si pornesc-opresc de cate ori este nevoie, nu se manifesta acelasi fenomen(pornirea si functionarea pe BENZINA este ireprosabila). Pe gaz, insa doar functionarea este ireprosabila ca de pornire nici nu poate fi vorba; mentionez ca face asa atunci cand este calda. Dimineata la -16,-19 grade porneste extrem de usor pe benzina si trece la fel de usor pe gaz chiar si la -19 grade, insa daca doresc sa o opresc si sa o pornesc, o fac cu oarece greutate; parca nu-i da voie sa porneasca pe benzina. Ce naiba o avea ca altceva nu am ce sa-i reprosez. Mentenanta facuta corect si asupra instalatiei de gaz cat si asupra celei pe benzina(bujii, filtre, injectoare).
  2. Salut, poti pune 1, 2 poze cu pneurile,mai in detaliu. Sunt interesat. Multumesc
  3. Multumesc, maine poate ajung la un service specializat din zona. Acum simt mirosul doar la porniri dese cu motorul cald. Sa vedem ce spun si specialistii. Ideea e ca, nu vreau sa umble aiurea sa mi-o deregleze, ca sunt multumit de cum functioneaza.
  4. Multumesc pentru sfaturi. Astazi am trecut la verificarea instalatiei: chiar am mai strans unele coliere si am verificat cu spuma. La toate imbinarile verificate nu da pic de gaz, insa se simte ceva miros(poate sunt eu obsedat) in dreptul vaporizatorului, mai precis in spatele lui. Am strans colierele si cand temperatura la apa a ajuns la o valoare la care furtunele au devenit mai maleabile. Parca in habitaclu nu se mai simte asa puternic ca pina acum , insa in spatele vaporizatorului se simt. Adevarul este ca pina la faza cu umblatul mecanicului cam peste tot, nici nu am dat importanta daca se simte sau nu miros in spatele vaporizatorului. E ceva normal sau e pura coincidenta si trebuie sa ma duc la specialisti.Oamenii de la service au vreun aparat de masurat scaparile de gaz?
  5. Salut!, jentile cu anvelope ce pret au? Pneurile sunt de vara?
  6. Merci, am sa incerc sa verific racordurile prinse cu coliere; dar de ce fenomenul se manifesta cand se incalzeste apa sau cand merg in ture?
  7. De curand am schimbat kitul ,de distributie+pompa de apa + cele 2 T-uri de apa(picurau) la o nubira 2 cu instalatie gpl Tomasetto Stag L plus. Toate bune si frumoase, merge ca pina acum( ireprosabil si pe gaz si pe benzina), numai ca odata cu incalzirea apei sau daca mergi putin mai in forta, imi vine in habitaclu miros de gaz. Mecanicul mi-a spus ca nu a umblat la instalatie, acum ma gandesc sa nu fii deranjat ceva pe acolo, ca prea mare coincidenta ar fi. O duc in service merge, schimb elemente la apa si deodata cum se incalzeste cum baga miros de gaz. Functioneaza ca pina acum , numai ca mirosul este foarte prezent; la service specializat nu prea am cand sa ajung si mi-as fi dorit tot la cei din Bucuresti unde am facut revizia in iulie. Ce poate fi??
 

×
×
  • Create New...