Jump to content

crespo23

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crespo23

  1. Salut,am aceeasi problema cu Lacetti,volanul se misca greoi,mai ales la viraje stanga dreapta,lichidul de servodirectie l-am schimbat.Din cate am inteles,problema ar fi la axul cardanic al coloanei,cel din exterior,dinainte de caseta de directie,care e imbracat intr-un burduf de cauciuc,cel putin asa este la mine.Ar trebui dat burduful la o parte si gresat din nou,poate o fi gripat?Astept pareri,mersi.
  2. Nu am reusit sa o rezolv,am deja vreo 5000 km cu check engine-ul aprins,am mai pus testerul si aceeasi eroare o am si e permanenta,nu poate fi stearsa,probabil ca unul dintre senzori din Mtia e defect,sau partea din Ecm care primeste semnalul,sau cablajul.O sa incerc sa caut si vreo scapare pe la vreun furtun,dar nu cred ca sa fie asta problema.
  3. Salut,am si eu o problema pe care nu reusesc sa o rezolv.Am un Lacetti 1,4 16 v,105.000,check engine aprins dupa ce am curatat corpul clapeta.Am pus testerul de mai multe ori,mereu iese aceeasi eroare p0222-low circuit input.Eroare este permanenta,nu se poate sterge deloc,relanti-ul are 870 de rot.min,valoarea la tps la relanti 4,3 volti,si trim-ul cu o valoare crescuta.Daca aveti ceva idei de rezolvare,mersi.
  4. Salut,am curatat si eu acum cateva zile corpul clapeta,pentru ca imi facea probleme relanti-ul,se tura pana la 3000,am demontat,l-am curatat cu spray wd-40,am pus totul la loc,a pornit normal,cu relanti-ul normal,si dupa primul drum mi s-a aprins check engine,cu eroarea P0222 Throttle Position Sensor B Circuit Low Voltage.Am incercat sa o sterg pe tester.dar eroarea persista.E posibil sa fi intrat wd-40 pe la contacte si sa-i dea tensiune joasa la ecm?Mersi.
 

×
×
  • Create New...