Jump to content

octavian.pascu

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About octavian.pascu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ilfov
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  1. Salutare prieteni, In primul rand as vrea sa imi cer scuze moderatorilor / adminilor in cazul in care repet topicul... sincer va spun ca am cautat toata ziua dupa cuvinte cheie si nu am gasit exact ce ma intereseaza... pentru un forum atat de urias ca aceasta este foarte greu sa gasesti ceva doar dupa cuvinte cheie cand iti apar sute de rezultate iar alta modalitate de filtrare nu exista... asa ca imi ceu scuze anticipat daca repet si sa va rog sa ma forwardati unde mi-ar fi locul... multumesc Deci... contactul de la Matiz nu imi mai functioneaza, primul simptom a fost cand am bagat cheia si pur si simplu am dat in gol fara sa se intample nimic... am desfacut partea electrica de cea mecanica si am constatat ca aceea tija care intra din partea mecanica in partea electria era rupta... ok... de cateva saptamani am dat la surubelnita direct in partea electrica ... dar bineinteles ca sa rotunjit in asa hal orificiul prin care bagam eu surubelnita incat nu mai pot porni masina decat la fire... Bun... am gasit un contact pe un matiz tinut pentru piese dar nu reusesc sub nici o forma sa-l dau jos (partea mecanica), am desfacut capacul / cochilia care acopera contactul si de sus si de jos si nu gasesc sub nici o forma o modalitate de al scoate de acolo... am inteles dintr-un tutorial TEXT ca ar fi un orificiu in partea superioara a contactului in care trebuie apasat cu o tija si contactul pur si simplu sare de acolo... neavand o poza si explicatii suplimentare imi este imposibil sa gasesc acel orificiu... apas peste tot fara rezultat... nu stiu ce sa fac... Asa ca va rog mult veniti cu niste sfaturi utile, poze ar fi ideal, nu gasesc acel loc... Va multumesc anticipat... astept ajutor urgent... pornesc masina din fire
  2. Salut, In urma cu cateva luni cand am schimbat placutele de frana am observat o usoara bataie in zona dreapta roata, intre timp sa ajuns la un troncanit foarte puternic, joc in volan, se simte mai ales cand merg cu viteza mica jocul in masina, se misca masina putin. Ma puteti ajuta cu sfaturi? Va multumesc anticipat.
  3. Salut, Nu de mult am schimbat motorul de pe masina. Am observat ca pierde antigel, destul de repede. Inainte aveam antigel rosu, acum am verde >>> nu stiu daca are vre-o legatura. Daca ma puteti ajuta, sa-mi spuneti care ar fi cauzele, daca este grav, etc? Pot completa cu antigel rosu peste verde? Comteaza culorile? Ce combinatie merge? Matiz 2003, motor 800, pierde foarte putin ulei, scoate fum. Multumesc anticipat.
  4. Salut, Am o problema cu Matizul de ceva vreme, nu se intampla in fiecare zi, dar cand se intampla este urat. Deci... dupa ce apas acceleratia masina continua sa se accelereze destul de rau chiar daca iau piciorul dupa pedala de acceleratie, desi pedala se ridica pana sus, daca apas ambreiajul motorul se aude foarte urat fiind turat, se potoleste singura. Daca deschid capota si trag de cablul de acceleratie, merge perfect, turez cum vreau, cand vreau. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi. Matiz 2003, motor de 800, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va rog sa-mi spuneti. Este cel de al 2-lea motor pe ea, asa pateam si in trecut. Va multumesc antipat.
  5. Salut, Nu ma ocup cu asa ceva, motorul il iau pentru mine personal, Cumpar motor matiz euro 2, 796 cm3, tip F8CV Motorul meu il dau si la schimb pentru cei interesati + diferenta > motorul meu invarte dar nu mai porneste (atat va pot spune despre el) Mentionez: am pretentia ca motorul sa nu scoata diverse zgomote, fum mai ales, fara pierderi de ulei, ulei amestecat si tin neaparat sa-l vad pe masina ca sa-i pot da o cheie + vin cu mecanic, deci... pentru toti cei care nu indeplinesc conditiile va rog mult relaxativa si stati linistiti, nu ma faceti sa vin deagaba si cu mecanicul dupa mine, nu are rost. P.S. Caut un motor bun. Eu sunt din Bucuresti. Multumesc anticipat, astept oferte.
 

×
×
  • Create New...