Jump to content

carmen

Membră
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About carmen

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Dacia
  • Model
    Dacia
  • An
    1979
  1. aduc stelele..:)

  2. Sorry Mircea! Nu-mi mai da nimeni nici un sfat? E adevarat ca Spark-ul (dat fiind faptul ca e 100% coreean) e mai bine "lucrat" si mai indicat (de achizitionat) decat Matiz-ul? Deocamdata,data fiind promotia la Aveo,preturile la Spark si Aveo sunt cam aceleasi (9679 EUR AVEO,9284 EUR SPARK)-contract leasing cu 50% avans. ..HELP!!! Matiz,Aveo sau Spark ? (prima cash,ultimele doua in leasing)
  3. O sa cer o noua oferta maine dealer-ului,cea solicitata azi a fost pentru Aveo 5 usi-ABS,AC,servo,etc...dar in conditii de leasing-5 ani:avans de 4172 EUR,taxa vamala la sfarsit (509 EUR),rata lunara (inclusiv casco)-121,72 EUR. E mult prea mult pentru posibilitatile mele...undeva la max.70 EUR/luna (casco inclus) ar trebui sa ajung cu ratele de leasing! Dam citate din postul curent?
  4. Va multumesc tuturor pentru sfaturi,n-am luat inca o decizie dar o sa iau cat de repede. Intre timp m-am tot documentat si ma mai gandesc la o varianta.Cu un avans maxim admis (50%) si leasing pe vreo 2-3 ani,sa iau un Chevrolet Spark sau Aveo?Ar fi mai indicat? Daca da,ar fi suficienta varianta cu servo,fara ABS ?
  5. Multumesc Guru,m-am uitat din nou la datele tehnice la Matiz E A/C si scrie ca are difuzoare stereo fata. Asa o fi? Pana la urma sa-mi iau un E A/C? Greu e sa nu te pricepi!!!
  6. Nu mi se pare deloc mare suma de 350 EUR (tinand cont de costul masinii redus la 5799 EUR),nici manopera de 500.000 lei...totul e ca aici in Bacau sa ma pot "descurca" la preturile astea...habar n-am deocamdata!
  7. Poate vi se pare ciudat,dar de cand am decis sa-mi iau o masina noua (Matiz) sunt intr-o continua agitatie,in sensul ca...as vrea sa iau decizia corecta in privinta achizitionarii modelului potrivit! (nu vreau sa am cosmaruri prea multe ulterior!!!)
  8. ,o.k,350 EUR pentru achizitie sistem audio,manopera la dealer cat ma costa? Depinde de dealer?
  9. "trebuie sa tii volanul ceva mai bine in mana!" La actuala mea Dacie,cumparata SH,am avut mereu probleme cu directia,se pare (mi-au spus specialistii in urma verificarilor facute) ca a fost lovita "crunt"candva,asa ca daca luam mainile de pe volan avea mereu tendinta de a "trage" pe dreapta.O conduc din `96 asa ca m-am obisnuit cu ea...presupun ca la un Matiz fara servo,ar fi floare la ureche "pilotatul" fara servo. Mai raman celelalte...audio ma streseaza cel mai tare,pentru ca nu ma pricep si mi-e teama sa iau un Matiz "chel",in ideea ca nu stiu cine m-ar putea ajuta ulterior sa-mi aleaga si instaleze un CD player,radio...casetofon...plus ca noua fiind,am voie sa "umblu" la ea sa-i fac modificarile necesare? Sa aleg in cazul asta (fara servo,inchidere centralizata,geamuri,bari portbagaj pavilion) varianta SE A/C R/SP la 6599 EUR (are casetofon)? Din ce-am citit aici pe forum anterior,e mai dificil sa instalezi un sistem audio cat timp masina e in garantie.
  10. Optiunea AC oricum am ales-o,E A/C e cea mai ieftina cu AC-5799 EUR,varianta SE POWER R/SP are un plus de dotari (servodirectie,inchidere centralizata,geamuri fata cu actionare electrica,radiocasetofon) dar e 7099 EUR. Merita sa dau 1300 EUR in plus pentru dotari?Imi puteti recomanda alte variante? Multumesc anticipat pentru sfaturi.
  11. Nu,n-o s-o folosesc prea mult in oras (nu e cazul),ci mai mult pe distante de 200-300 km (tur-retur),cat mai des posibil de efectuat (adica la fiecare sfarsit de saptamana!).M-am orientat spre Matiz pentru ca avand un buget redus (credit bancar-6500 EUR) nu-mi pot permite o alta masina mai scumpa,cu un consum mare,etc... Prin urmare nu prea "ma dau banii afara din casa",dar nici n-as vrea sa optez pentru o varianta fara dotari ca nu stiu cand imi voi permite sa o schimb cu alta mai performanta. N-am condus niciodata Matiz,doar daca merg la vreun dealer si pot face asta...
  12. Intentionez sa-mi cumpar un Matiz nou,dilema mea e ca nu stiu pentru care model sa optez.Deocamdata conduc o Dacie veche asa ca nu prea stiu cum e sa "simti" ca ai servodirectie. Dati-mi va rog un sfat,merita sa-mi iau o SE POWER R/SP (cea mai "ieftina" dotata cu servodirectie)-7099 EUR sau imi recomandati una mai ieftina? Astept cu interes raspunsurile voastre si va multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...