Jump to content

nikku1985

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About nikku1985

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Salutare, Imi puteti recomanda un electrician in Bucuresti pentru Matiz? Nu-mi mai merg faza lunga si faza scurta la Matiz. Am verificat sigurantele si nu sunt arse.
  2. Donez janta de Tico + cauciuc. Buna pentru a fi folosita ca rezerva. Se poate lua din zona Piata Rahova. Daca o doreste cineva, astept mesaj privat.
  3. Cumpar cauciucuri SH de vara de Matiz (2 sau 4 buc). Vreau ceva cu uzura de maxim 30%. Contact prin PM
  4. Rezervor pentru lichidul de spalare parbriz ai?
  5. Sunt proprietarul masinii din vara anului trecut; inainte de mine masina a mai avut 4 proprietari. Motorul merge bine, nu consuma ulei. Cauciucurile de pe spate sunt uzate, sistemul din care se deschide capacul rezervorului de benzina e defect si nu are instalatia de stropire a parbrizului (asa a fost de cand l-am cumparat).
  6. Pretul e de 1400 euro negociabil. Nu are AC.
  7. Masina este din 2004, are 103.000 km, este in stare buna, atat la motor cat si la tabla. Are baterie noua. Are ITP pana in luna octombrie 2011, rovinieta pana in iulie, asigurarea este expirata. Ma intereseaza mai mult un schimb cu Tico cu an de fabricatie cat mai recent + diferenta. Motivul pentru care vreau asta e ca am nevoie de ceva bani, dar nu pot renunta definitiv la a avea masina. Va stau la dispozitie cu informatii aici sau prin mesageria privata.
  8. Am si eu o problema (descrisa mai sus). Nimeni nu imi poate da un sfat? Stiti pe cineva din Bucuresti care poate sa ma ajute? Contra cost, evident... Habar n-am ce sa ii mai fac...
  9. Am si eu o problema serioasa cu Matizul meu din 2004 cumparat acum cateva luni. De ceva timp nu mai porneste deloc. Inainte de asta, erau zile cand pornea fara probleme si erau zile cand nu pornea deloc, oricat incercam. Am chemat un mecanic si, dupa ce a verificat pe la motor, a spus ca imi trebuie delco nou. Nu am avut incredere in spusele lui, deoarece nu a umblat deloc pe la delco; nici macar nu a desfacut capacul. Am dat eu jos capacul de delco si am gasit carbunele blocat. L-am schimbat, dar masina tot nu porneste. Bujiile au scanteie, am verificat. Benzina ajunge la ele, pentru ca se uda. Care ar putea sa fie problema? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
  10. Salut! Sunt nou pe aici si as avea nevoie de niste informatii. Am cumparat un Matiz din 2004 de vreo jumatate de an. Masina nu mai porneste de ceva timp si nu stiu ce problema/probleme ar putea avea. Stiti vreun mecanic bun pentru Matiz care sa lucreze si acasa? V-as fi recunoscator pentru ajutor...
 

×
×
  • Create New...