Jump to content

asistentul

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About asistentul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    braila
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    fara inca
  1. nu stiu de ce ati avut probleme cu cauciucurile continental de pe masina,matizul meu are la fel din fabrica 2007 vara,vreau sa va zic ca cu doua am 51 mii si nu am facut o pana cu niciunul au fost super cauciucurile,acum pe fata am 2 bridgestone facute in turcia si la drum merg bine dar falfaie,se aud clar la viteza.
  2. mersi tolin,ca am cartea tehnica la el dar nu am avut inca timp sa ma uit si oricum am aruncat o privire si nu am gasit de rodaj nimik asa in fuga.
  3. in sfarsit am ajuns acasa mi-am cunoscut noua mea achizitie aveo dec 2010 nou,vreau sa va zic ca merge super masina,doar ca e prea mare si eu eram obisnuit cu matizelul meu,dar a aparut o problema la ea sper sa fie ultima perdea ulei din cutie pe la semeringul planetara stg,l-am schimbat in garantie, in rest totul e ok nu troncane nu bate merge super parca doarme cand merge e fff silentioasa,acum am plecat din romania am ajuns in Italia la locul de munca cu ea super 2200km ffff bine totul ok,si parerea mea dupa calcule a consumat mai putin decat matizul pe aceeasi distanta, motor 1400 am mers cam cu 120 ca e nou si nu e rodat bine motorul,fata de 110 cat mergeam cu bubi.AS AVEA O INTREBARE LA CINE STIE CAT SE FACE RODAJUL LA AVEO ASTA 1400,PANA LA CATI KM pana acum am facut 3700.
  4. salutare am ramas cu un gust amar la bubi a mea,dupa ce m-a ajutat ff mult pana la 51mii,dintre care 25mii facuti numai pe autostrazi,ma duc inainte de pasti am facut revizia de 50mii inclusiv distributia ca aia de la service au zis ca fabrica le-a trimis recomandare sa se schimbe la 40mii si nu la 60 cum era scris in carte si multe alte piese schimbate antigel,uleiuri cutie,bujii,filtre,o gramada de bani,ma duc fac 100 de km cu ea dupa revizie si mergand cand sa schimb dintra 2 in 3 mi s-a inmuiat pedala de ambreiaj,eu zic e cablu ca am mai patit la o dacie am stat linistit,m-a adus saraca acasa dar nu mai intra deloc aproape in viteze,marti dupa paste la service unde am facut revizia surpriza inginerul de la service autorizat de altfel radacini de unde il luasem in 2007,domnule ce cablu el la mine nu vezi ca e placa de presiune,eu la el nu e posibil domnule ca am mers numai eu cu masina aia si la 51 de mii,si au demontat-o era intradevar placa soarele indoit si cica putin crapata placa,am facuto 600ron piese originale GM korea,au schimbat tot kitul placa,disc,rulment,in 4,5ore,acum parca merge mai usor saraca,problema e ca am ramas totusi dezamagit la 50mii sa pice ambreiajul,aia au zis ca au avut si la 20mii,si parca imi pare rau parca ca am luat un aveo tot din gama GM care pana acum are 3800 dar merge bine se pare sper sa nu se mai strice nimik la ele.
  5. am facut si eu consumul la matizul meu simplu din 2007 euro 4,si mi-a iesit la consum mixt peste 6 cam 6,5 credeti ca e mult,oricum mai are saracul o luna de mers si il trag pe dreapta in avantajul unui sedan aveo 2010 dec nou 1.4, pana ajung cu el acasa din Italia de pasti,sper sa ma duca pana acasa are 49mii.
  6. ce rea e lumea vb fara sa aiba masina asta saraca,as fi curios cate masini sau vandut pana acum in romania, si cati au scris pe forum ca au avut probleme,a pus cineva in comparatie calitatea caroseriei daciei si a lui chevrolet, stie cineva de cate ori a fost lasat o cunostinta de o toyota clasa C in drum pe timp de iarna, care costa si o gramada de bani,eu sincer fiind posesor de un matiz daewoo 2007 si un aveo 2010 chevrolet fost daewoo cred ca totii de aici vorbiti un pic cu invidie pe acei posesori de cruze fiindca nu va permiteti o masina mai scumpa mai frumoasa si categoric mai buna,lasati-le sa traiasca si ele cine merge cu masina normal ca va avea si probleme cine nu normal ca totul va fi bine,despre opel se aude numai de rau,renault la fel piese scumpe.., skoda la fel,vw passat nou a avut un vecin la dat imediat ca spunea ca mergea ca o barca si risca sa il arunce de pe sosea si-a luat o honda accord dar sa nu uitam si de bugetul fiecaruia asa dar sa fim mai realisti,cum s-a mai scris si mai sus ca chevroletul inclusiv daewoo nu au avut probleme importante,eu am ales aveo in comparatie cu dacia pt caroserie ca mai am o dacie nova din 1997 si in comparatie cu un daewoo din 1997 e cadavru de dus la remat toata cancer,multumesc de ascultare,si nu incercati intotdeauna sa criticati acest cruze ci poate i se pot gasi si ceva calitati.
  7. De acord cu romeosuta. esti printre singuri care ai pus punctul pe I,normal ca o masina cu multe dotari iti da mai multe probleme decat una fara. la una fara dotari cand ti-a picat ceva deja poti sa spui ca tea lasat deja in drum a picat ceva important, in schimb la una cu dotari ai probleme in genere cu ele,eu la un matiz fara dotari nu am avut probleme deloc dar ce sa pice fratilor motorul acum am un aveo nou sunt curios sa vad cum se conporta si asta.
  8. salutare eu in matizul meu am 10w40 Mobil a mers bine saracul dar acum are 8000Km de la schimb total 48mii si e cam zgomotos dar uleiul e curat si normal la nivel nici o modificare de cand l-am pus ce sa ii fac sa il schimb precizez ca masina circula in Italia unde e mai cald ca in romania din acest motiv e mai greu sa gasesti aici 5w30 de nu gresesc cel recomandat pe timp de iarna.
  9. ca o concluzie dragi forumisti am observat ca cele mai multe probleme la Aveo au fost pana in 2008 inclus si la motoarele 1.4 alea primele nu de 101cp si cele 1.2,dupa 2008 mult mai putine defectiuni am auzit,si daca intrati si pe forum la Logan si acolo sunt mii de defectiuni, asa si fratele meu cand l-a luat in toamna 2008 hatback dupa 200km pierdea ulei dar s-a rezolvat defectiuni di fabricatie,si cu troncanitul matizul mi-a troncanit in 3 locuri de noua apoi s-a lasat singurel si acum nu se mai aude nimik, eu am ales aveo vb de pret la 7000E MODEL BASE cu aer, tot de are pe el nou nerulat mie mi se pare super pretul desi masina a fost cumparat cu tichete rabla la 5900E dar asta e uni sunt mai destepti cu o secunda si am de ales ori sandero nou fara nimik la 7250E motor 1.2 ori aveo asta sedan,si oricum masina va circula prin Milano bineinteles daca voi ajunge cu ea acolo.
  10. scuze masina are 74mii sunt piese care sunt consumabile,la orice masina se schimba depinde de drumuri pe unde mergi, nu inteleg de ce toata lumea vbb numai de rau, de defecte ca au si calitati nu,eu am zis ca sunt si ffff multe persoane care sunt multumite de ele,si tablaria eu cred ca e mult mai buna ca al loganului,eu oricum mi-l iau pe aveo si va tin cu timpul la curent daca imi va parea rau ca las Matizul acasa si iau Aveo sa umblu cu el prin Europa.
  11. salutare am si eu un matiz din 2007 are 47mii km si pana acum nu am avut nici o problema mecanica doar apa gasita in portbagaj ce ziceti ma tine cureaua de distributie pana pe la 55mii precizez ca matizul e cu mine in italia,are 6 drumuri de Italia,acum in vara ma duc acasa cu el si ii fac revizii si uleiul in cutie nu l-am schimbat deloc,pe bubi il las acasa si iau un chevrolet aveo sper sa fie la fel de bun ca matizul.Ce parere aveti.
  12. eu as fi vrut sa iau si Logan ca aud ca sunt bunisoare dar Aveo la garantia de 5 ani este valabila si in Europa ceea ce e un lucru bun, are sistem isofix la scaune spate,mp3 incorporat si motor 1.4 in schimb ce loganul are unul 4 numai cu gpl, o sa urmaresc cu desavarsire ceea ce mai spuneti voi forumistilor despre aveo 1.4
  13. ajutor,as vrea sa cumpar un aveo sedan 2010,motor 1.4 ,100cp,nou nerulat la 7000E se merita, fratele meu are unul din 2008 si e ff multumit de el nu a avut nici o problema dupa una initiala cai curgea ulei din motor,eu am acum un matiz 2007 si are 47mii si sunt ffff multumit de el.multumesc
 

×
×
  • Create New...