Jump to content

Brandushy

Membră
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Brandushy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Female

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    GR 36 ANY
  1. Ma bucur ca in Piatra sunt preturi asa mici ...ma mut si eu peste 2 luni...Vad ca te pricepi, daca o sa am nevoie luam legatura ... Faci un ciubuc
  2. Azi am platit 375 RON distribuiti astfel ( ce scrie pe factura + garantie): -Bujii aprindere 105 -Capac delco 65 -Rotor delco 35 - Diagnosticat+remediat defectiune instalatie aprindere 50+100 RON - Diagnosticat defectiune instalatie racire motor 20 RON Service AD GARAJE - Bdul Basarabia nr.60 ( pe lanaga Lia Manoliu) - daca e interesat careva.
  3. Multumesc pentru sfaturi! Am gasit un site: http://24car.ro/index.php?set=motorizare&id=842... si m-am uitat si pe alte preturi - pompa intre 170-220 - kit distributie 150 Deci, ar fi in jur de 350 piese... O sa cumpar eu piesele si sa caut alt service unde e mai ieftin. Daca stie careva vreun magazin mai ieftin in Bucuresti sau un site de unde pot sa dsau comanda...
  4. Acum asta e...Cand ma duc s-o iau cer mai multe detalii si sper sa aiba si o garantie la ceea ce schimba. Sa vedem cum o sa mearga. Pentru partea cu pompa SIGUR ma duc la alt service. Ideaa e ca ma duceam la coafor 2 luni cu 400 ron . Masinile astea consuma mai mult decat femeile ...
  5. Mi s-a parut si mie foarte scump. O sa caut alt service pentru partea cu apa. Sa vad cum merge dupa ce rezolva problema la motor.
  6. Cum am promis revin cu diagnosticarea masinii. De ce se balbaie: - trebuie schimbat capac delco, bujii, fise ( piese 205 + manopera 170) De ce pierde lichid: - pompa de racire - cureaua de distributie ( trebuie schimbata ca e uzata si risca sa se rupa in mers) (piese aprox 500ron + manopera 240 ron) TOTAL 375+735=1100RON (FFFF MULT) Am hotarat sa fac doar problema la motor si mai umblu cu antigelul dupa mine o perioda. Stie careva daca e prea scump?
  7. Buna Cristian! Am si eu o curiozitate. Cat ai dat pe masina?
  8. Daca nu merge masina struna nu le dau nici un ban, si ma duc si la OPC...Doar se stie ca femeile sunt rele de gura ...Oricum o sa potez dupa ce rezolv problema. Sper sa fie OK!
  9. N-ar strica! O sa trag o fuga pana la un service sa vad cat costa toata nebunia asta si daca se merita. Din ce am cautat am vazut ca un vas de expansiune costa max 35 lei, si manopera cat poate sa fie. Si ca a fiu sigura imi iau si insotitor, sa nu profite nimeni...
  10. Eu nu ma indoiesc de calitatile sotiei tale. Dar mi-ar prinde bine si un ajutor din partea unui barbat. Ca singura chiar nu ma apuc sa demontez pe acolo.
  11. Stie careva cat m-ar costa la service sa schimbe vasul de expansiune si sa curete corpul clapetei? Eu stau la Piata Muncii. Mi-ar prinde bine si un sfat cu un service bun prin apropiere si ieftin daca se poate. Multumesc!
  12. Sincer nu stiu . Eu am masina din iulie. Inca o problema. Pierde foarte mult antigel. Cred ca la o luna trebuie sa completez ca ajunge la minim. M-am uitat si nu curge pe nicaieri pe sub masina. Culoarea antigelului nu se modifica.
  13. Astept cu nereabdare un raspun la problema mea . Multumesc si va doresc o zi frumoasa!
  14. Buna! Si La Multi Ani! Am facut procedura "idle lear" (cum am fost sfatuita) si a mers bine cateva zile. Dar acum s-a gandit sa-mi faca un cadou de Mos Craciun si a inceput cu alceva: cand se incalzeste motorul si sta la relanti trebuie sa tin ambreajul mai mult la pornire si sa accelerez mai tare ca altfel trepideaza si moare motorul. Chiar daca o salvez tot ma zgaltie putin. Zici ca sunt la Formula1 prin interesectii . Ce credeti ca are?
  15. Multumesc Mircea! Am facut procedura "idle learn" , dar acum la relanti scoate un fasait ciudat si trepideaza, parca ar fi subturata. Nu mai moare motorul cand ajunge la temperatura optima si asta e un progres pentru mine. Insa tremura toata masina si asta nu prea imi place. Intradevar nu am plecat cu ea din parcare. Fiind fata n-am atata curaj, mi-e frica sa nu moara in intersectie. Am mai citit ca trebuie sa merg cu ea prin oras pana memoreaza pozitia corecta. Asta o fi problema, sau sa mai repet o data "idle learn"?.....Cred ca o las balta si ma duc la service
 

×
×
  • Create New...