Jump to content

mirelasob

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About mirelasob

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    peris
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    IF 90 SOB
  1. Buna ziua, dragii mei! Sper sa nu sariti ca sacalii pe mine si sa incepeti iarasi cu regulamentul lu peste prajit ca ma apuca spumele marii. In primul rand tin sa va rog , daca se poate, sa ma laminati si sa imi oferiti o rezolvare la problema mea. Poate vreunul dintre voi este mai destept decat cei 4 mecanici cu care , din nefericire, am avut deaface. Masina mea, intretinuta si rujata , editie 2006 este o bijuterie, dar de la un timp cam face figuri. Cand o pornesc la mijlocul incalzirii se opreste. O ia foarte usor la repornire , numai ca in timpul mersului , la schimbarea treptelor de viteza, in special din a 2 in a 3 ..da in nas rau. Motorul trage sa moara ..zici ca pedalez. Nu se duce deloc, nu are zvac! Am fost la cei 4 "Purcelusi" si degeaba . Pe tester nu mi-a aratat nici o problema. Am facut asa...mi-au spus sa schimb filtrele(aer si benzina)... ..tot degeaba! Mi-au spus sa desfund injectoarele...tot degeaba! Mi-au spus sa schimb bobina de inductie ...tot degeaba! Mi-au spus sa schimb valva PCV ...tot degeaba! Am schimbat dealtfel si furtunul valvei PCV...DEGEABAAAAAAAA! Am mai auzi variantele:fise defecte, capac delcou defect..sonda landa infundata, EGR-ul, Ce doamne iarta-ma mai trebuie sa schimb ? Ca astia ma pun sa schimb toata masina pana la urma ! Help me...
  2. Si care ste problema ta ? Tu crezi ca eu nu am ce face decat sa stau sa citesc zeci, sute de topicuri! Eu caut rezolvari, am ceva de intrebat si o fac! Daca am norocul sa mai dau si peste frustrati ca tine , cu atat mai rau! O zi buna dragul meu, si fi happy ca viata e trista!
  3. De ce spui asta dragul meu ? Sunt chiar atat de rele ?
  4. Nu circul cu ea! Am masina de firma! Vreau sa o incalt ca poate vrea mama sau fratele sa plece cu ea la paine sau mai stiu eu unde! De ce as da bani aiurea pe cauciucuri cand masina de fapt este folosita din an in paste ?!
  5. Nu are nimic in comun cu acest topic! Nici una din simptome nu este regasita la masina mea! fftopic: Fara suieraturi, trancanituri, becuri aprinse etc etc... Deci, nu are zvac, adica este puturoasa si la jumatea incalzirii i se opreste motorul! Simplu....
  6. Sa fim seriosi, cine umbla cu C.I. a autoturismului la el ? ARR deobicei opreste masini mari nu matizuri! Dar este bine sa iei in calcul si acesta idee cu toate ca este un pic cam sf-ista! Cat despre cauciucuri, multumesc de pot, dar am matizul si nu il prea folosesc, vreau sa il incalt pt orice eventualitate nu pt ca as circula cu el! App..nu sti de unde as putea lua cauciucuri sh ?
  7. Buna ziua , dragi mei! Am si eu o problemuta cu buburuza . De la o vreme imi cam face figuri. Pornesc motorul iar la mijlocul incalzirii acesta se opreste !Deasemenea,in timpul mersului in treapta a 3 a parca trage greu, parca ar vrea sa isi dea duhul, nu se duce deloc! Ce sa aiba oare ? Astept raspunsurile voastre!
  8. Mda, nu stiu ce sa zic! Pareri si pareri! Dar referitor la verificat in talon..pe noile taloane (cel pe care il am si eu) nu mai este specificat tipul de anvelopa . Multumesc pt raspuns!
  9. Buna dragi matizisti! Vreau s aimi incalt buburuza si facand un sondaj la magaizile de profil am constatat ca preturile la cauciucurile 155/65-R13 sunt apropate de cele ale uni BMW . Am zis...gata, iau la mana a doua pana la anu! Dar un baietas de la un service mi-a spus cum ca matizistii cumpara mai nou cauciucuri 155/70-R13 si ca ar fi mult mai ieftine! Acum eu va intreb....nu are nimic daca pun pe masina altfeld e cauciuri(mai inalte) decat cele recomandate de producator? Va pup si aveti grija cum conduceti! Mirela
  10. 650 euro! motorul este bun .. este decat deplasat!
  11. Vand matiz an 2004-99000 km avariat! Cei interesati ma pot contacta la adresa de email : mirela8181@yahoo.com O zi buna!
 

×
×
  • Create New...