Jump to content

anatoli

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About anatoli

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    satu mare
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    cruze
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    -
  1. salut prima revizie de 15000 la cruz motor 2.0 diesel a fost 1100ron la reprezentanta din satu mare anul trecut in noiembrie.au schimbat filtrele si uleiul.
  2. O intrebare as avea ai venit de la drum lung si ai intrat in oras si ai facut pozela cat ti-a consumat la drum intins? sa ubli numai in oras si sa iti consume doar atat asta nu mai cred
  3. O intrebare as avea: a avut cineva probleme cu butonul de deschidere la portbagaj? ca la mie nu se deschide numai de la cheie degeaba apas butonul acela de la usa ca nimic.Urmeaza sa ma duc la servis dar ma gandeam ca poate a mai auvut cineva problema cu chestia asta si vroiam sa stiu daca era ceva serios sau nu.
  4. As vrea sa va spun ca masina raportata le pret este ok chiar daca are probleme. Intrati numa pe alte forumuri de bmw ,vw,chiar si dacia si vedeti acolo de ce se plange lumea si ce probleme au ca nu e chiar asa de roz precum sustin uni ca ei mai bine ar cumpara alta masina in loc de cruze. Am un prieten care in august si-a cuparat un bmw seria 5 nou de la reprezentanta ultimul model a dat pe el 40.000 de euro si acuma recent s-a aprins un bec pe bord si la service i s-a spus ca sa dus un senzor la motor legat de calitatea earului ce intra la motor. pai si atunci te inervez cand dai 15000 de euro ce sa zica cel care da 40.000 sau 50.000 de euro pe o masina si are probleme. De ex passatul modelul mai vechi toata lumea se plangea ca nu este reusita si are probleme cu suspensia. Intrebati pe cineva care are mercedes E-class modelut mai vechi nu acesta nou acuma aparut cat is de reusite? va zic eu sunt praf numa probleme sunt cu ele adevarat nu cu toate ci in general vorbesc. In concluzie nu exista in ziua de azi o marca sau model pe care sa il cumperi si timp de 4 sau 5 ani sa nu ai o problema hai ca am exagertat 1 sau 2 ani sa nu ai probleme.
  5. Salut prima revizie la cruz cu motor de 2.0 diesel cu 150 de cai este cam de 1100 Ron la reprezentanta pe mine atata ma costat la a mea in noiembrie.Sincer cam mult si au schimbat doar cele necesare ulei,filtrul de ulei ,de aer,de polen,de motorina
  6. Salut si la mine e exact aceasi chestie cu frana prinde putin mai jos.Dar asta nu e o problema ci asa e proiectat iar daca apesi de mai mai mute ori una dupa alta se creaza presiune mai mare si de aceea prinde pe urma frana mai sus si si chestia asta e normal. Atunci e bai cand apesi frana si masina nu vrea sa se opreasca.
  7. Referitor la acel zgomot de parca sar fi dus bucsele se aud si la a mea mai ales pe drumurile denivelate asta e din cauza ca suspensia din spate e mai rigida .Eu am peste 18.000 de km parcursi si inca scaunele va zic sincer nu am auzit sa scartaie poate ca inca nu a venit momentul si va urma.Singurul lucru cod 95 care mi-a aparut si mie
  8. Am verifictat la servis si senzorul atunci cand l-am dus au pus altul nou dar nu s-a intamplat nimic 4 ore am stat acolo si tot au verficat ca am stat langa ei. Ei au spus ca trebuie sa verifice tot cablajul pe parti de la senzor pana la computer dar ai inseamna minim o zi sa lasi masina acolo acuma in ultima vreme ce e drept nu a mai facut figura si nu mam mai dus inapoi la service dar daca mai face atunci ma voi duce si il las acolo sal verifice.
  9. sincer am fost la service cand a aparut problema am fost in Satu Mare dar nimic mam dus si in in Cluj si acolo ot nimic au spus ca testerul nu le arata nimic si ca totul e ok. Cand am fost la cluj tocmai era blocat afara erau vre-o 18 19 grade iar masina imi arata 2 grade si au zis ca testerul lor nu arata nici o defectiune mi-au reinstalat softul si dupa vroe 4 5 ore si-a revenit dar pe urma iar imi facea figura. Culmea ca dealerul din Satu Mare a recunoscut ca si la masina lor de drive test este aceeasi problema si atunci i-am spus sa ia legatura cu fabrica zis si facut iar raspunsul a fost sa analizeze cu atentie pe parti partea electrica de la termometrul exterior pana la display tot acuma urmeaza sa o duc sa o verifice deoarece aceasta operatiune dureaza ore bune
  10. Nu de mult mi-am cumparat un cruze cu motor diesel de 2.0 si 150 cai va zic sincer la pretul la care l-am achizitionat nu gasesti alt model sau alta marca de masina care sa fi meritat sa o cumpar.Sunt foarte multumit de ea am facut deja pest 15000 de km si masina merge perfect am fost cu ea si la drumuri lungi , pe autostrada putini au fost care mau depasit lasand deoparte limitele de viteza mai ales in germania unde sincer viteza medie cu care am mers a fost cam 160-170 km/ora iar consumul a fost de 7.3 atata mi-a aratat maisina si am facut si un calcul separat roportat la cati km am facut si cata motorina am bagat in ea tot acolo mi-a dat rezultatul.Va spun sincer ca pe drum am intalnit pe multi care credeau ca e o masina destul de slaba dar va spun sincer ca greu se tineau dupa mine aici ma refer la masin de categoria ei cum ar fi un opel ,volkswagen, chiar si seria 3 cu motor de 2.0 se tinea in spatele meu si cam greu ma depasit . Singura problema pe care am avut-o sa defectat la usa spate motorasul care blocheaza si deblocheaza usa care l-au si schimbat pentru ca e in garantie in rest inca e bine.
  11. AM UN CRUZE SI SE CAM BLOCHEZA TERMOMETRUL DIN CAND IN CAND. ADICA DIMINEATA ERAU 2 GRADE IAR DUPA MASA ERAU 17 SI MASINA TOT 2 GRADE ARATA. AM FOST LA SERVIS SI NU SIAU DAT SEAMA CARE E PROBLEMA AU SCHIMBAT SI SENZORUL DAR NIMIC SI ACUMA SE TOT BLOCHEAZA CATEODATA DAR DUPA O VREME ISI REVINE. A MAI PATIT CINEVA ASEMENEA LUCRU?
 

×
×
  • Create New...