Jump to content

bobo77

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About bobo77

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    mangalia
  • Din
    Mangalia
  • Auto
    Dacia
  • Model
    logan-laureate 1.6 mpi
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    CT--------
  1. bobo77

    Kia Ceed Facelift

    http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...ficiale-4635831
  2. Imi place cum arata.Oare pretul o sa ramina ca la cel actual sa va mai creste?
  3. bobo77

    Un Vis Frumos

    Cit naiba de in curind, ca mi s-au lungit urechile...
  4. bobo77

    Un Vis Frumos

    1.Captiva 2.Epica 3.Lacetti M-as bucura sa cistige unul dintre noi.
  5. bobo77

    Un Vis Frumos

    http://dreamgarage.chevrolet.ro/ Trebuie sa te loveasca norocul...
  6. Nu inteleg cum poti da spui ca s-a comportat bine, poate te referi la faptul ca au scapat pasagerii, dar bine in nici un caz, hai sa fim seriosi auzi "se rasturna si un jeep".Cred ca nu-i mai trebuie logan omului din test drive cit o trai, cu toate ca vina banuiesc ca a lui a fost.
  7. Tizule sa nu-mi spui ca erai cu Golf-ul1, acum depinde si ce motor avea lgn si cit de " iscusit " era soferul si daca ii ardea de "liniutele" tale corect nu? daca avea 1,6 este poveste si nici cu 1,4 nu as crede, poate era dci.Bogdane daca erai cu celalt golf te cred, nu vreau sa intelegi ca eu cred ca lgn-ul este masina de curse si ca eu o ridic in slavi, nu sunt fan logan fanatic. Fara off-topic aici .Despre accidente se discuta in alta parte.
  8. Sigur este un lgn Ambiance sau preferance asta ca fapt divers,are masca fata fara tabla pe ea , dar oricum omul este cu capul, nu asta voiam sa va spun, vrau sa va intreb ce parere aveti de motorul 1,6 16v care zic unii ca va aparea, deocamdata este zvon,( parca are 107 cp) pe brek sau furgon ce dracu o iesi pina la urma si tot zvon 1,5 dci de 80 cp.
  9. Pe lgn Preference nu exista proiectoare si nici aer conditionat, omul nu prea stie ce a testat, in mod sigur a mers cu Laureate, este parerea lui si trebuie sa o respectam,la unele puncte sint de acord cu el la altele nu impartasesc aceeasi parere,nici nu spune citi km are masina testata de el.
  10. Bogdan, dar unde ai vazut tu ca am zis eu ca este "masina sportiva", nu am fost de acord ca o calca toti in picioare, in rest ai dreptate.Eu unul nu cred ca o sa iasa dci cu 80cp, cel putin anul asta.
  11. bobo77

    Megane 1

    Eu nu as zice ca pe Megane se gasesc plastice ieftine.Nu cred ca exista masina care sa nu fi avut o problema cit de mica, dar nu trebuie generalizat, parerea mea.
  12. Hai ca-i chiar hazliu topicul asta, parca conteaza ce masina ai ,sint "tarani" pe aproape toate marcile de masini, dar ca sa generalizezi este prea mult, sau sa spui ca sint peste 15% , poate lucrati la IRSOP.Sa pune-ti tarani in ghilimele ca altfel jigniti o parte a populatiei care chiar munceste,( in timp ce noi stam si scriem aici) si implicit pe multi dintre noi care au bunici la tara sau chiar parinti, dar daca unii sint oraseni "puri" asta este treaba, nu cred ca este o rusine sa fii taran la propriu mai grav este la figurat.Stiu ca o sa-mi sariti in cap dar cum ziceti voi ca sint 15% pe lgn, asa zic si eu ca sa fac discutia mai interesanta ca sint 20% pe cielo, cu ce i-mi dovediti? cu acelasi lucru va dovedesc si eu.Eu nu zic ca nu sint "tarani" dar poate la fel de multi erau si in 94-95 cind a aparut Cielo, voi ce ziceti?
  13. Performantele masinii se ating dupa 3000km referitor la consum, totusi nu inteleg cum o calca toti in picioare? condu intii lgn dci si mai vorbim, pina atunci ce ai spus tu nici parere nu pot sa o consider.
  14. Pretul va fi fata de versiunile actuale cu 20% mai mare, pt aceeasi versiune la break.Hai sa vorbim mai serios, multi dintre voi sinteti off topic.Este doar un concept, afost anuntat deja ca se pastreza cam 80% din actuala caroserie si dotari.Este clar ca nu va avea monitoare , ce tot faceti atit tamtam pt nimic.
  15. Am votat logan, nu pt ca am momentan lgn, ci pt ca are garantie" chiar daca se mai rupe cite o fuzeta" tot iesi din belea cu garantia, unul din motive este ca nu stii citi km reali are fordul .Daca iesti sigur ca sint km reali alege fordul, nici nu se poate compara cu lgn asta este clar.
 

×
×
  • Create New...