Jump to content

OvidiuDanut

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About OvidiuDanut

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Buzau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Executive, DOHC 16V
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    BZ-10-AZS
  1. Salut, vreau sa-mi vopsesc si eu etrierele. Ce vreau sa te intreb, pentru operatiunea asta este suficient sa desfac doar rotile sau trebuie sa demontezi cumva si etrierele? Cand spreiez protejez cu vreun carton ceva discurile fata? Procedeul degresarii cum se face concret?
  2. Din cate am citit pana acum, sa inteleg ca pentru a avea un sound usor grav si bine conturat este suficient sa pun o finala Borla? Adica ultima partea care costa vreo 200 RON?
  3. @SV_84_BOG > Tapiseria cat a costat si unde se poate face?
  4. Nu am turometru si mi-e cam teama sa nu urc prea sus in turatii...nu-mi dau seama exact. De exemplu, cu a treia pana la ce viteza se poate ajunge in conditii de siguranta pentru motor? Dar cu a patra? Mersi. Nu mai cita mesajul anterior!
  5. Salutare, am un Cielo de prin 2003, cu motor DOHC 16 V. Ma dispera la culmea deoarece cam de la 90km in sus daca trebuie sa fac o depasire este foarte foarte lenes, fie a 4-a fie a 5-a. Sa va mai povestesc sa va faceti o idee. Practic pe mine ma depaseste cam orice Cielo, el fiind in spatele meu la 90 km/h, eu accelerez blana si el trece pe langa mine lejer. Am patit-o si cu o Dacie cand ma duceam la Bucuresti pe Urziceni. Deci eram siderat, eu dadeam blana si ala se tinea scai dupa mine, de mi-era teama sa nu ma depaseasca, si s-a tinut scai pana pe la 135km/h, mai vorbea si la mobil... Eu tocmai de asta am luat DOHC, ca zic sa ai ba putina vana, dar se pare ca m-am cam inselat. Ce ar putea fi? Un mecanic imi zicea ca motoarele de Cielo sunt incuiate din fabrica la 70-80% parca din putere, si ca trebuie sa faci nu stiu ce la motor sa le descui... In rest e o masina buna la banii ei, zic asta venind de pe Passat , 2002. Daca ma scoateti din beleaua asta, dau un suc, ca suntem soferi P.S - Am uitat sa zic, nu este aproape nici-o diferenta la putere intre gaz si benzina, ba chiar as putea zice ca gazul trage mai tare, serios...
  6. Si are si AC. Vopseaua nu este deloc mata, cred ca de la poza poate parea asa, nu este revopsita. De la un amortizor pe spate se scurge ulei asa ca o sa-l schimb, in rest toate-s bune si frumoase. Masina isi face banii. Oricum decat varianta cealalta pe care o avusem in vedere si anume Logan , sunt sigur ca am ales mai bine.
  7. Imi cer scuze ca raspund asa cu intarziere, serviciul...ce sa-i faci! Am sa incerc sa raspund la toate intrebarile cumulat. Masina este din noiembrie 2003, este Dohc, 16 V, are 70 000 km, si are si GPL.Omul de la care am luat-o se ocupa cu piese auto. Masina este foarte bine intretinuta, la 2 ani si jumatate cat are arata excelent. Pretul nu este un secret, am dat pe ea exact 6400 de Euro. Dotari are geamuri electrice fata, inchidere centralizata, alarma , jenti magneziu GMS ( nu stiu daca-s stift sau nu dar imi plac), mai are Cd/mp3 player Santa Cruz si 2x boxe Blaupunkt 803GTx. Modelul este Executive chiar daca nu scrie si nu are toate dotarile Executive. Azi am fost cu ea la service cu tester si motorul este in stare foarte buna, amortizoarele la fel. Am schimbat filtrele de aer si ulei, am schimbat uleiul. Mersi de urari si numai bine!
  8. Salutare, azi mi-am luat un Cielo STN AC + GPL, din 2004. Arata destul de bine zic eu dupa cum o sa vedeti si in poze, insa nu prea sunt multumit de zdraganiturile care se aud cand trec peste denivelari, gropi mioritice, etc. Voi ce spuneti sa-i schimb amortizoarele? Plasticele bordului se mai pot strange din incheieturile lor, sau ceva de genul asta? Eu vin de pe Passat 2002, poate o fi si asta, dar totusi parca prea multe trancaneli si scartaieli sunt. Mersi frumos pt raspunsuri.
  9. Salut, vreau sa iau un Cielo la maxim 6500 de Euro. Dati-mi cateva sfaturi pentru achizitionarea SH. La ce sa ma uit, ce sa verific...sa ma duc la tester? Am vazut ca firma AAAuto din BUcuresti are cateva pe stoc. Se merita sa ma duc sa iau de acolo? Orice opinie e binevenita, mersi.
  10. 1. Dacia 1310 - Nota 4 cu felicitari 2. Daewoo Espero - Nota 7 (proprie) 3. Daewoo Nubira 1 - Nota 7 (proprie) spatiu interior, confort si silentiozitate. 4. BMW E36 320 i - Nota 9 - (proprie) motor superelastic, porneam de pe loc cu a 5-ea, stabilitate de exceptie. 5. VW Passat 2002, 101 CP Tdi - Nota 8 - (proprie) stabilitate nu prea buna, motor fiabil, confort interior moderat. 6. BMW E39 528 i- Nota 9.5 (prieten) motor de exceptie, confort de exceptie, stabilitate no comment. 7. Honda CRV 2.0 i 125 CP -Nota 8- destul de sprintena, fiabila, insa la confort cred ca banca de la poarta bunicilor este mia confortabila decat bacheta din spate. 8.Hyundai Santa Fe Crdi - Nota 7 (prieten) Masina greoaie, franele mi s-au parut slabane rau de tot la ditamai hardughia. 9. Hyundai XG 3.0 - Nota 7.5 (prieten) motor cam lenes pentru ai sai vreo 220 CP cati are. 10. Si in curand o sa-mi iau un Cielo si o sa-l notez si pe ala Concluzia mea este urmatoarea. Cine are bani de BMW sa-si cumpere fara niciun pic de dubiu. Daca sunt bani pentru unul nou este cu atat mai bine. La gama SH din punctul meu de vedere un E 39 525 D pe la 15 000 Euro este indiscutabil BEST BUY.
  11. Salutare, dupa o indelunga comparatie intre Logan 1,6 MPI si Cielo cred ca in curand o sa-l iau pe cel din urma. Ce as vrea sa va intreb este daca mai se produc modele cu motor DOHC 16 valve? Sau mai insel eu si nici nu exista pt Cielo asa ceva? Si inca ceva, se merita diferenta de aproximativ 800-900 de euro pana la un Executiv?
 

×
×
  • Create New...