Jump to content

leomihai4you

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About leomihai4you

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2003
  1. Salut, am si eu un matiz din 2002 si pana anul asta nu a mai facut o figura asemanatoare, cand ploua afara si numai atunci motorul se opreste in mers. Plec cu masina si fac cam 4-5 km dupa care la un semafor sau frana cand incerc sa plec mai departe si accelerez se opreste, dupa cateva incercari bune la automat porneste, problema este ca trebuie sa o tin turata sa nu se opreasca iar frana folosesc frana de mana ca altfel patesc iar de se opreste. Rog ajutor sau informatii pe vemea asta ploioasa.
  2. Salut, am si eu un matiz din 2002 si pana anul asta nu a mai facut o figura asemanatoare, cand ploua afara si numai atunci motorul se opreste in mers. Plec cu masina si fac cam 4-5 km dupa care la un semafor sau frana cand incerc sa plec mai departe si accelerez se opreste, dupa cateva incercari bune la automat porneste, problema este ca trebuie sa o tin turata sa nu se opreasca iar frana folosesc frana de mana ca altfel patesc iar de se opreste. Rog ajutor sau informatii pe vemea asta ploioasa.
  3. Salut, am si eu un matiz din 2002 si pana anul asta nu a mai facut o figura asemanatoare, cand ploua afara si numai atunci motorul se opreste in mers. Plec cu masina si fac cam 4-5 km dupa care la un semafor sau frana cand incerc sa plec mai departe si accelerez se opreste, dupa cateva incercari bune la automat porneste, problema este ca trebuie sa o tin turata sa nu se opreasca iar frana folosesc frana de mana ca altfel patesc iar de se opreste. Rog ajutor sau informatii pe vemea asta ploioasa.
  4. Am si eu nevoie de ajutor, am un matiz din 2002 care nu mai porneste in anumite conditii si anume: daca nu il pornesc mai sa zicem o zi a doua zi nu mai porneste, dau la automat pana moare bateria uneori, se invarte motorul dar nu porneste. De multe ori este nevoie sa scot bujiile sa le curatz si sa o imping cel putin pana acum, dar daca merg cu ea dimineata si seara cand ajung de la munca nu am probleme a doua zile la pornire pana la 09 dimineata dar nu stiu de ce. Specific faptul ca de cand am luat-o adica aproape 3 ani nu am schimbat un injector ca nu functiona de atunci si treb schimbat si nu merge curatat. Pompa de benzina este de 1 an schimbata nu stiu care ar mai fi motive pt care ar porni in fiecare zi si nu la doua zile. Multumesc anticipat
 

×
×
  • Create New...