Jump to content

mentorul_d

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About mentorul_d

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999
  1. Salutare am si eu o problema la un matiz din 99 in cadeta de sub capota nu exista releul de pompa de benzina de claxonreleu ceata fata dupa schema am desfacut panoul si nici fire nu sunt care sa duca in respectivele mufe ce sa fie oare? este normal? am problema cu masina la plecare dupa loc nu se accelereaza daca ma dau mai mult la ea moar asta face doar intrantaia si adoua treapta dupa aia ruleaza doarte bine mi sa spus de la service ca ar fi pompa de benzina mai are rost sa dau bani pe ia si sa umblu o fi vreo improvizatie de nu stiu ce mester de nu are respectivele relee mai are rost sa incerc s-o fac??????? Astept sugesti.Multumesc anticipat
  2. Buna dimineata am si eu o intrebare.Cum pot afla ce EURO este masina mea ca nu scrie nici in carte nici in talon-(modelul nou).Matiz 1999.
  3. Salut am o broblema cu matizu meu an 1999 am fost la 4 mecanici pana acum nici unu nu stie ce are cand pornesc masina la relanti CATEODATA NU TOT TIMPU scate turatia si urca trebuie sa ma joc cu pedala de acceleratie cateodata am noroc si pleaca cateodata am ghinion si mi se opreste in intersectie am fost sa reglez avansul la reglat un nene dupa ureche tot nu merge av vazut ca defapt se regleaza cu nu stiu ce lampa am fost la alt service sa o regleze cu lampa au spus ca imi ia bani degeaba, ca defapt este de la distributie ca este noua si au puso cu un dinte mai jos sau ceva de gen am fost la al 3lea service au spus sa o pun pe tester pe la radacineni ceva de gen mai multe informati nu dau ca de toti ne-am nascut invatati asta este romania Probleme: -Daca o accelerez la plecarea de pe loc trebuie s-o iau foarte incet ca daca apas mai tare pe acceleratie da sa moara de la viteza a 3 se comporta normal numai viteza 1 si 2 imi face probleme. -Am observat cand parchez masina si plec in casa,dupa n ore cand vreau sa plec cu ea are cateva picaturi pe ciment exact sub cureaua de distributie. -Se cam incinge motorul -Nici caxonu nu imi merge am urmarit traseul firului plus si intra intrun releu si din releu pleaca un fir pe baterie am pus claxonul direct pe baterie si merge sa fie releul ars ? tin sa mentionez ca am schimbat papuci din mufa de la releu am curatat bine mufa si tot nu merge. As dor idca poate cineva sa ma ajute cu o sugestie sau cu un nume de service bun cu tester etc care sa stie mecanici cu ce se mananca.
 

×
×
  • Create New...