Jump to content

sebi_angel_91

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About sebi_angel_91

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Tico
  • Model
    s
  • An
    95
  1. Salutare! Am un matiz 2007 si cu ocazia acestui minunat viscol mi-a ramas lampa de marsarier aprinsa. Are cineva idee cum se scoate sonda de pe cutia de viteze? Am incercat sa trag usor , sa desfiletez insa fara succes...nu am insistat deoarece nu am vrut sa rup ceva pe acolo.
  2. Salutare! Eu sunt cu problema cu luminile in bord si cu pozitia stanga fata! Din pacate nu am rezolvat inca nimic! Spune-mi si mie te rog unde sunt sigurantele astea capsulate ca poate se trage si la mine de la aceeasi chestie! Multumesc mult!
  3. Sunt buni cei de care zici dar au adaos comercial f mare. Tin minte ca au cam cu 10 sau 20 lei mai mult decat la baiatul asta. Am verificat si pt tampon motor, cablu vitezometru, sonda benzina... si multe altele...nici eu nu mai stiu ce am mai cumparat la mashinutza asta ca se imbolnaveste mereu! Am apelat la cei de care zici atunci cand am avut de platit cu cardul sau cand am avut nevoie si de mecanic. de ex: cand am luat sonda din rezervor... m-au trimis l-a fix la 2 baieti prin prundu cu care au ei contract si in 2h eram rezolvat! F priceputi! Cam scumputi totusi la manopera! Am mai avut o problema cu un trancanit pe la motor dupa un mic incident asta iarna si am fost la Pitesti la 4 "mesteri" si nici unul nu a fost competent sa ma scape de problema: mi-au facut geometrie...mi-au verificat o sumedenie de tampenii si imi ziceau ca e in regula si ca nu are nimic. Si am dat aici in Bucuresti de un baiat de a zgaltait cu o ranga de motor si imi arata un tampon motor copt! era al naibii de pitit! dar omul in 2minute a aflat ce avea masina! Si eu am stat cate 3 ore la fiecare mecanic in pitesti si mi-au dat din umeri!
  4. Eu stau in Bucuresti cu facultatea si aici am fost la dezmembrari. Cand sunt acasa la Pitesti nu am nevoie de dezmembrari ca am pe cineva cu piese daewoo NOI la pret de dezmembrari in Bucuresti ex: m-am intersat la RADACINI - Gara de N- Bucuresti de "CAPAT DE PLANETARA" si domnisoara cea decoltata imi spune ca costa 120lei! La Pitesti e in jur de 80 lei 90! La dezmembrari era 100! Oare sa aibe legatura incarcatul cu clipocitul bordului? Problema este ca face asta si pe loc si cu motorul oprit!
  5. Am revenit! Am fost la un baiat cu dezmembrari. De treaba baiatu. M-a lasat sa verific si culmea nu era d la blocu d lumini. mi-a zis ca e posibil sa fie de la Delcou. Daca era d la delcou nu as fi vazut o skimbare de intensitate si in faruri? Dap ) are problema asta da nu e de aici. Nu ma deranjeaza singura chestie ar fi ca nu se mai aude clantz-clantz cand sucesti da nu-i BROBLEM LA BAJATU'.
  6. Exista vre-o metoda de a-mi da seama daca e sigur de la boc sau nu? Am vazut ca e cam scump la Radacini si sa nu fac investitzia degeaba
  7. Salutari! Am si eu o problema al naibii de stresanta! Cand aprind pozitiile si/sau faza scurta imi flashuiesc luminile de iluminat bordul si consola. Flashuitul / flikeruitul asta pare a fi rezultatul unui scurt...m-am gandit ca poate nu se ating 2 contacte cum trebuie de la trepidatii. Am incercat si pe loc...si apoi si cu motorul oprit si face la fel! Va rog din suflet daca a mai patit careva chestia asta sau stie cineva despre ce este vorba dati-mi un sfat ca imi e sa nu raman pe drum fara lumini sa mai dau si de alte belele.
  8. Salut. Am o problema cu Ticozaurul meu la a 5-a mana: elementele de plastic prin care ies axele bratelor sunt coapte si tocite si astfel imi clampane intreg mecanismul ca la balamuc! Intrebarea mea e cum dumnezeu le schimb ca am desfacut cam tot ce se poate pe la grila aia si nu vad pe unde as putea umbla. M-am gandit sa imi fac curaj sa bag mana prin gaurile alea relativ mici pe unde se vede mecanismul de tije din spate. Exista vre-o metoda mai eficienta?
  9. One last intrebarica! Unde e sonda de la rezervorul de benzina? trebuie cumva sa dau rezervorul jos ca sa ajung la ea? ca nu mai imi afisheaza nivelul de benz.
  10. <BR><BR><BR>Hmm...deci inseamna ca e bine. O sa mai incerc sa vad daca ajung la vreun rezultat dar din cate tin minte una dintre ele era slaba slaba...dadea destul de mult in gol( ceea ce m-a facut sa renunt). eu i-am dat cam 3 spire dinte cu dinte asha shi nu am vazut nici o modificare. Cam cat de departe trebuie sa fiu de perete la reglaj? stau sa ma gandesk ca atunci cand am dat alea 3 spire eram destul de aproape...2m daca nu ma insel. si la distanta asta nu cred ca s-ar fi vazut vreo skimbare minora.
  11. exact asta am vazut si in cartea tehnica...ideea e ca acolo nu am nici o rotitza...am surub cu o saiba dintata...am zis ca poate trebuie rotit de saiba aia dar am rotit de am zapacit-o shi nu se intampla nimic. probabil ca rotitza de care spui era cumva prinsa de surub ca altfel nu vad cum.
  12. Stie cineva de unde pot regla manual farurile de tico?
  13. Salutare! Ticalosu' meu a inceput sa imi faca figuri... Nu mai imi afisheaza nivelul de benzina... la o groapa mai urca acul , la urmatoarea mai scade...o iau razna! nu stiu niciodata concret cata benzina mai am. Primul lucru pe care l-am facut e sa trag banketa din spate sa vad ce e pe sub ea! O trag shi spre bucuria mea erau 2 fire care intrau in tabla printr-un cauciuc! Bucurie mare!! Am gasit sonda! trag de fir shi dezamagire!! firul continua pe sub mashina. Am suit mashina pe busteni shi am inceput sa cotrobai dupa fir! shi am vazut ca intra cumva intre caroserie shi rezervor. Acum intrebarea mea este: ca sa ajung la sonda trebuie sa dau rezervorul jos? shi daca cumva stiti cam cat e o sonda? O alta problema pe care o are Ticalosu' e ca nu vad noaptea mai nimic! Farurile sunt reglate aiurea...faza scurta imi bate ca faza lunga la 200 d m in fatza shi faza lunga e lumina ambientala pentru COPACI !! Motorashele de reglash sunt moarte...mai geme unul din cand in cand dar nu misca deloc oglinda. Am facut rost de cartea tehnica cu speranta ca gasesc un reglaj manual dar ma indruma la niste gauri in traversa din botul mashinii care nu ma ajuta la nimic. Va rog sa ma ajutati daca stie cineva sau a mai intampinat problemele astea! Merci anticipat! Drive safe!!
  14. Cu sfiala am desfacut panoul in speranta sa nu trag de cablurile alea de e la blocul termic, si intr-un final am ajuns unde trebuia. nu ma asteptam sa fie 1 singur bec pt tot panoul. l-am scos shi am bagat unu nou .. si acum am si eu lumina!!! sunt atat d fericit ca nu tre sa mai bajbai noaptea... acum ramane problema cu farurile pe care o sa o rezolv ori eu la un perete ori ma duc la baietii cu 20 de lei. Multumes pt sfaturi!
  15. Salutari si respectele mele! Am si eu un TICALOS si am si eu ceva bubitze p la el p partea electrica... pe panoul central ( unde se afla aerul, ventilatorul, cald rece..etc) este bezna. Este bezna inca de cand am cumparat-o...nu stiu daca e normal sa ma chinui sa nimeresc butoanele pe acolo... nu are si el ceva iluminat? o maslina o atentie? A doua buba ar fi ca reglajul farurilor din habitaclu in momentul in care il actzionez porneste un motorash acolo dar nu face nimic. eram curios daca exista vreun reglaj manual. nu pot sa ies pe strada noaptea ca orbesc pe toata lumea...plus ca nu vad nimic pe jos... multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...