Jump to content

CBA

Membră
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About CBA

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Auto
    matiz E+AC
  1. aduc stelele..:)

  2. Da, cam neplacuta situatie... Vroiam sa va spun ca mi-am inmatriculat masina ieri..Sunt bucuroasa ca am reusit intr-o singura zi sa trec prin toate fazele de inmatriculare: RAR, Administratie Financiara, Politie. Daca intereseaza pe cineva care sunt exact pasii, actele si taxele necesare in vederea inmatricularii unui Matiz nou, spuneti-mi si va fac un mic istoric. Bafta.
  3. Un sobolan????? Hahahhaha. La asta nu m-as fi gandit niciodata. Chiar m-a distrat asta. Scuze, sper ca nu te superi ca rad. Dar m-a luat prin surprindere. Mai ales ca mi-am adus aminte de o amica care lucreaza la Porche Romania si care imi povestea intr-o zi ca un coleg de-al ei de la service-ul Porche a gasit in masina unui client, in bord, unde este ventilatorul, un sarpe...Si clientul se tot plangea de o vreme ca tot aude un sasait in masina si deja era ingrijorat ca aude sunete bizare..Nu stiu cat este de adevarata povestea, dar cica i-au scos un sarpe din masina.. ) Oricum, vreau sa va multumesc tuturor pentru suportul moral oferit, pentru sugestii si sfaturi. Mi-ati fost de real ajutor, ca ma apucase disperarea. Ma bucur acum ca s-a terminat si sper ca o sa mearga bine. Pe viitor reviziile doresc sa le fac in Militari, la service-ul din Valea Cascadelor si intrucat am si recomandare din partea ta, Guru, pentru un user care lucreaza acolo, o sa merg cu inima linistita. Ii multumesc si lui pentru ajutorul oferit.
  4. Nu, nu este rosie . Este alba. Sper si eu ca asta sa fi fost tot ghinionul. Bine ca s-a rezolvat.. Iar in ceea ce priveste cablurile, eu sper sa nu fi fost impuscate din cauza alarmei..Cei din service au spus ca nu..Daca este asa, atunci voi ramane mereu cu teama ca oricand pot avea probleme cu masina, intrucat alarma este inca montata pe ea..
  5. Ultimele noutati: Au reusit sa porneasca motirul in sfarsit...Se pare ca problema a fost de la cabluri fata, de la niste fire care erau impuscate si nu faceau masa...Ma rog, daca spun aberatii, intelegeti voi Deci nu era din alarma..Spun ei..Dar nu mai am incredere iar bucuria faptului ca mi-am luat masina s-a dus de mult. Legat de invitatia de intalnirea de joi, multumesc frumos. Poate ca voi veni, dar de saptamana viitoare.. Succes mult tuturor si sa nu aveti "bafta" mea.
  6. Cand a aparut problema?? Joi, 26.01, a venit masina din Craiova, din fabrica. Alarma si inchiderea centralizata pe fata (2 usi) au fost instalate de catre dealer, tot joi. In jur de ora 15.00, am ridicat masina de la dealer. Pornea foarte usor si a mers foarte bine. Am fost si i-am pus benzina pentru ca nu avea decat vreo 2 litri. Am ajuns cu ea la parinti in cartierul Nicolae Grigorescu si am lasat-o in fata blocului. Vineri seara am pornit-o din nou si am verificat portbagajul -care nu s-a deschis din prima, binenteles -, am inchis-o, am armat-o si totul era ok. Sambata seara am vrut sa pelc cu ea si nu a mai pornit. De atunci am aceasta problema. Acum este in service si nimeni nu stie ce sa-i faca. Mi-au spus initial ca este defect de fabrica, apoi ca este din alarma, apoi ca este din imobilizator. De fapt nimeni nu stie nimic si nici nu vrea sa faca ceva. Cam asta este povestea. O sa va povestesc ce se va mai intampla. Oricum, este prima oara cand aud sa i se intample cuiva asa un ghinion..si m-a dezamagit si mai mult decat oricum eram fata de toate serviciile din aceasta tara..
  7. Da, multumesc, cred ca asta o sa fac.
  8. Ba da, sa stii ca ma doare foarte tare. Si le-am facut si taraboi destul de mult, e adevarat prin telefon..Este fratele meu cu masina in service, le mai face si el taraboi. Din pacate eu nu pot sa plec de la serviciu, in plus mai am o problema...Nu ma pricep foarte tare la masini, si am si un mic dezavantaj..fac parte din categoria sexului slab...si frumos cum se mai spune.. Pe bune, sa stii ca sunt diperata si nu mai stiu ce sa fac. Si fratele meu este acolo de dimineata, a facut si el scandal, dar tot nu se rezolva..
  9. Aseara, pe la ora 9, a venit cineva de la Radacini si a rodicat masina cu platforma. A dus-o la Radacini, sediul din Giurgiului. Acolo, ca sa se apuce cineva sa se uite la ea, a trebuit sa dau vreo 10 telefoane la dealer sa insist ca trebuie sa se ocupe cineva de masina. Pe la 12 cineva din service, vazand ca masina are alarma instalata si inchidere centralizata pe fata - care oricum fusese pusa prost pentru ca nu functiona - a spus ca ei nu au specialisti in alarme si la partea electrica, asa ca sa fac bine sa-mi duc masina in Otopeni, la dealer-ul de la care am luat-o... Asta fara sa se uita macar sa vada daca nu cumva problema este alta si se poate rezolva la ei..in plus, masina nu porneste, drept pentru care trebuia iar sa o tractez.. M-am enervat, desigur, si am insistat - eu fiind la serviciu, de altfel.. - sa faca verificari totusi. Mai ales ca dealer-ul din Otopeni a zis ca nu are rost sa duc masina acolo daca nu este din alarma problema. Si s-au apucat sa verifice pe la 12.30, au pus masina pe rampa, au verificat calculatorul, schemele... Acum, la ora 14.20 au spus ca ei nu ii dau de cap, ca ei nu stiu de la este problema, asa ca au dat-o jos de pe rampa si au lasat-o balta. Dealer-ul din Otopeni, pe de alta parte, intrucat eu am insistat sa trimita electrician in service-ul respectiv, au zis ca nu pot sa trimita om pana nu au nota de service ca problema este de natura electrica. Iar nota de service nu se poate da, pentru ei nu stiu ce problema are masina. Va rog, dati-mi un ajutor. Aceasta masina a iesit din fabrica joia trecuta. Este nou nouta, dar nu functioneaza si nimeni nu stie ce are. La cine sa mai apelez? sa fac reclamatie la Protectia Consumatorului, sa-i dau in judecata, CE SA FAC, OAMENI BUNI?????
  10. Super. Multumesc pentru recomandare. Cum as putea totusi sa dau de el? Ca prin Internet nu pot de la serviciu..
  11. Multumesc mult pentru ajutorul oferit. Unde pot sa dau un bip daca am nevoie? Cnd spui "service", inteleg ca este vorba de service autorizat daewoo? Si este vorba de serviciu contra-cost? adica cand spui garantie te referi la garantia lucrarii? Sper ca nu te superi ca-ti pun atatea intrebari, dar trebuie sa stiu..
  12. Da, alarma mi-a instalat-o Dealer-ul. O sa-i sun maine sa le spun de aceasta problema si sper ca se va rezolva repede. Am incercat si cealalta cheie, dupa cum mi-a sugerat Mircea, dar nu mere. Nu face scanteie nici la bujii. Sper sa fie din alarma si sa nu fie ceva mai grav. Si sper sa vina dealer-ul sa imi tracteze masina ca nu am cum sa o duc pana in Otopeni. Este super neplacuta situatia asta, mai ales ca nu are nici o saptamana de cand a iesit din fabrica. Tot am senzatia ce o sa ma probleme mereu cu ea. Oricum vreau sa-i scot si alarma de tot. Dealer-ul mi-a oferit alrma ca bonus pentru ca am luat de al ei masina, deci a fost free, de unde trag concluzia ca este o alarma proasta...
  13. da, multumesc, o sa incerc sa dezactivez alarma si daca nu porneste o sa vad daca sun la Dacia sau astept pana luni si sun la dealeri sa rezolve ei problema intrucat ei au montat alarma.
  14. I-am pus eu benzina full cand am luat-o de la dealer, pentru ca intradevar nu avea. Nu avea nici solutie de spalat geamuri si nici antigel.. Cat despre alarma, sincer nu stiu de care este. O sa incerc si cealalta cheie, nu am incercat decat una. Oricum, m-a dezamagit foarte tare si m-a incurcat la fel de tare. Am sunat la un numar de asistenta tehnica non-stop dar era din Craiova si au zis ca nu ma pot ajuta, sa sun eventual luni si sa vedem.. Nu stiu ce sa fac. Am sunat si la dealer-ul de la care am luat masina dar evident ca nu era nimeni acolo.
  15. Ba da, invarte electromotorul dar nu porneste. Nici macar nu da vreun semn ca ar porni.
 

×
×
  • Create New...