Jump to content

Viz

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Viz

  1. Desi nu cred sa aiba prea mare influenta aceasta petitie, macar merita incercat: http://www.petitieonline.ro/petitie-p65633048.html
  2. Viz

    CATERINCA

    S-a gandit el ca poate mai economiseste ceva banuti daca spala masina la galeata
  3. Viz

    Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=qyEHvlNhX-c
  4. Viz

    CATERINCA

    Taranii si tehnologia... http://multebancuri.blogspot.com/2008/06/niste-tarani.html
  5. De vanzare Renault Megane an 2002 km :~75.000 Motor: 1.6 benzina Culoare: verde metalizat. Primul proprietar pret: 5200 euro Pretul este negociabil Telefon: 0730.591.192 Mihaela Bica
  6. Viz

    Vecini Tembeli

    Fiind vorba tot de vecini tembeli, am sa postez aici, In seara asta invartindu-ma dupa un loc de parcare am cedat nervos si i-am demolat mica constructie unui vecin care si-a ingradit de curand, pe trotuar doua locuri de parcare fara sa plateasca taxe sau impozite. Mentionez ca de 20 de ani, in zona se parcheaza pe trotuare dupa regula "primul venit, primul servit", fara nici un fel de discutii. Intrebarea mea este: unde as putea sa fac o sesizare la care sa se ia si masuri cu privire la acest abuz... pentru ca nu mi se pare normal sa ocupi locuri de parcare ilegal. Am incercat la primarie si la politia comunitara, dar fara succes. P.S: nu vreau sa apelez la metode de genul: zgariat masina, superglue in usi sau alte metode neortodoxe, desi ar merita. PPS: toata distractia se desfasoara in sectorul 6, Militari.
  7. Viz

    Dacia Logan (fosta X90)

    Cand l-am vazut pe baiatu cu smirghelu..primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "-Dorelee! ...mai dureaza mult ma?" Ma gandesc cum lucreaza in realitate, cand nu sunt filmati roboteii?
  8. Viz

    CATERINCA

    http://www.220.ro/Chiloti_de_castitate-79795.html Un mare hit... http://www.youtube.com/watch?v=B7YHajsf95E
  9. Viz

    Bancuri

    Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, Dollar, Lira sterlina ! striga elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva? Intreaba invatatoarea. - Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ii mai da doua ciocane isi ia apartament! ------------ 3 gagici intr-un Boeing 747. Motoarele se opresc, capitanul anunta sa se treaca la pozitia de aterizare fortata. Prima, frantuzoaica, isi scoate fardurile, parfumurile si incepe sa se dea cu toate. O araboaica o intreaba: "ce te dai draga cu toate alea daca tot ne prabusim?". Frantuzoaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta printre pasageri si salveaza gagicile misto". Scoate atunci araboaica din geanta tot aurul si isi pune cate un inel pe fiecare deget, lanturi la gat, la picioare. Langa ea o negresa: "ce-ti pui tot aurul pe tine daca tot ne prabusim?". Araboaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta sa salveze bogatii". Atunci negresa se dezbraca si-si pune fundu' in geam. Astea doua:"ce-ai draga,te-ai ticnit?". Negresa: "Sunteti proaste amandoua, eu am auzit ca mai intii cauta cutiile negre "
  10. Probabil ca foarte multi din aceea jumatate, de rusine-mandrie spun ca baga doar ulei si motorina si nu mai spun de restul problemelor pentru a evita alte discutii... Eu am o nemtoaica SH. si de 6 luni de cand o am, am mai bagat ceva bani in ea si urmeaza discuri de frana, bielete directie, pompa apa sper sa nu mai am si altele. Masina are doar ~70.000km Cu al tau Clio intradevar ai avut ghinion, de aici si ura pentru masinile frantuzesti. Cunosc destui cu masini frantuzesti care au fost duse in 100.000km fara probleme. Gandeste-te ca acelasi ghinion l-ai putea avea si la o nemteasca SH. Dupa doua SH-uri, urmatoarea masina va fi noua, chiar si frantuzeasca.
  11. Am sa merg. Multumesc de sfaturi.
  12. Intersectia Luigi Cazzavillan cu G-ral Berthelot. O intersectie fara vizibilitate unde am evitat de multe ori o "ciocnire" dar ieri s-a intamplat... pe scurt eu veneam pe G-ral Berthelot (intrat in intersectie pe drum cu prioritate) iar din dreapta mea pe Luigi Cazzavillan a venit un domn care nu a vazut semnul cedeaza trecerea. In urma impactului am fost aruncat intr-un stalp metalic. Partea nasoala este ca cei de la asigurari nu vor sa imi repare si bara spate, stopul stanga, aripa stanga spate avariate, pentru ca in procesul verbal "berbecul" de la politie nu a mai scris ca in urma impactului am fost aruncat intr-un stalp. "Rezultatele" se vad in poza: fftopic: Un service bun care colaboreaza cu Omniasig stie cineva?
  13. sunt facute pe manual, la paianjen: iso 400/ f8 / 1/4sec - am focalizat pe paianjen dar nu prea se vede ...
  14. Un paianjen cu "mucegai"
  15. Viz

    Bancuri

    Isi cumpara ursul masina, frane, curbe, claxoane prin padure!!!!! Sa vada lumea ca si-a luat masina! La o cotitura...vulpea... facea autostopul . Niste picioare pe vulpe...mama, mama! Cand o vede ursul, pune o frana de se da cu capul de parbriz...dar o intreaba asa, in scarba: - Ce vrei fa? - Ursule nu fi jigodie... du-ma si pe mine pana la autostrada! - Bine fa, urca-te! Ursul conduce cu o mana, sa o impresioneze pe vulpe! Cand ajunge la autostrada, vulpea: -Ursule, acum ce fac? Iti dau 100.000 de lei sau imi dauchilotii jos? Ursul se gandeste putin si zice: - Da, fa, suta incoace! Si pleaca... Acum, in timp ce conducea, se gandea ursul: "A dracu vulpe, ce credea, ca mi se potrivesc chilotii ei ?!"
  16. Viz

    CATERINCA

    Daca tot este campanie electorala ...sa radem
  17. Viz

    CATERINCA

    Cavadoro 2... pentru cei care nu stiu primul episod... Cavadoro 1: http://www.youtube.com/watch?v=Z0G-kCu4ZRo...feature=related
  18. Tot am avut ceva timp liber, asa ca m-am mai jucat putin cu aparatu:
  19. salut! sunt cumva vopsite jentile? in poza arata de parca ar fi date cu grund...
  20. Viz

    Bancuri

    Un tip merge la Minister sa caute de lucru. Cel care ii ia interviul il intreaba: - Ai facut armata? - Da, raspunde omul. Am fost in Afganistan timp de 2 ani. - Bun, asta iti va aduce niste puncte suplimentare, zice angajatorul. - Ai fost ranit, sau ceva de genul asta? - Da, zice omul, o grenada a cazut langa mine si mi-a smuls testiculele - Foarte bine, zice angajatorul. Esti angajat. Vino maine dimineata pe la 10. Omul intreaba, surprins : - Dar, daca programul este de la 8 la 16, eu de ce trebuie sa vin de la 10? - Pai, zice angajatorul, asta e o slujba la Minister. Primele doua ore stam degeaba si ne scarpinam la oua... n-are rost sa vii si tu pentru asta.
  21. Viz

    Bancuri

    O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator. - Ce faci? o intreaba mama. - Mama, am 35de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acu incolo, asta va fi sotul meu. A doua zi,tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie. O zi mai tirziu,intorcandu-se acasa mama, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. Socata, il intreaba: - Barbate, ai inebunit ? Ce faci? La care sotul raspunde: - Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerica
  22. Viz

    Aparate Foto Digitale

    Revin cu impresii, aparatul este destul de automatizat dar ai posibilitatea sa umblii si la setari manuale. Pentru fotografiile de tip P&S e perfect. Per total sunt multumit de aparat. Si cateva dovezi:
  23. Viz

    CATERINCA

    http://www.220.ro/Cavadoro_N_ai_cu_cine_ni...rani-71132.html
  24. Viz

    Vacanta In Bulgaria

    Confirm cele spuse de tarabostes. As mai adauga pt cei ce vor sa ajunga in Veliko Tarnovo, atentie la radare si sa aveti pregatiti "10E + pasaport" in cazul in care ati facut vreo "iligalitate" pe drum. Merita vazut spectacolul de lumini de la cetatea medievala(in jur de ora 21). si ceva poze:
 

×
×
  • Create New...