Jump to content

Viz

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Viz

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/22/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    razvan.vizireanu

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Opel
  • Model
    Astra
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    b.94.voz
  1. Desi nu cred sa aiba prea mare influenta aceasta petitie, macar merita incercat: http://www.petitieonline.ro/petitie-p65633048.html
  2. Om de treaba! Merita 5 stele!

  3. Viz

    CATERINCA

    S-a gandit el ca poate mai economiseste ceva banuti daca spala masina la galeata
  4. Viz

    Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=qyEHvlNhX-c
  5. Viz

    CATERINCA

    Taranii si tehnologia... http://multebancuri.blogspot.com/2008/06/niste-tarani.html
  6. De vanzare Renault Megane an 2002 km :~75.000 Motor: 1.6 benzina Culoare: verde metalizat. Primul proprietar pret: 5200 euro Pretul este negociabil Telefon: 0730.591.192 Mihaela Bica
  7. Viz

    Vecini Tembeli

    Fiind vorba tot de vecini tembeli, am sa postez aici, In seara asta invartindu-ma dupa un loc de parcare am cedat nervos si i-am demolat mica constructie unui vecin care si-a ingradit de curand, pe trotuar doua locuri de parcare fara sa plateasca taxe sau impozite. Mentionez ca de 20 de ani, in zona se parcheaza pe trotuare dupa regula "primul venit, primul servit", fara nici un fel de discutii. Intrebarea mea este: unde as putea sa fac o sesizare la care sa se ia si masuri cu privire la acest abuz... pentru ca nu mi se pare normal sa ocupi locuri de parcare ilegal. Am incercat la primarie si la politia comunitara, dar fara succes. P.S: nu vreau sa apelez la metode de genul: zgariat masina, superglue in usi sau alte metode neortodoxe, desi ar merita. PPS: toata distractia se desfasoara in sectorul 6, Militari.
  8. Viz

    Dacia Logan (fosta X90)

    Cand l-am vazut pe baiatu cu smirghelu..primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "-Dorelee! ...mai dureaza mult ma?" Ma gandesc cum lucreaza in realitate, cand nu sunt filmati roboteii?
  9. Viz

    CATERINCA

    http://www.220.ro/Chiloti_de_castitate-79795.html Un mare hit... http://www.youtube.com/watch?v=B7YHajsf95E
  10. Viz

    Bancuri

    Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, Dollar, Lira sterlina ! striga elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva? Intreaba invatatoarea. - Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ii mai da doua ciocane isi ia apartament! ------------ 3 gagici intr-un Boeing 747. Motoarele se opresc, capitanul anunta sa se treaca la pozitia de aterizare fortata. Prima, frantuzoaica, isi scoate fardurile, parfumurile si incepe sa se dea cu toate. O araboaica o intreaba: "ce te dai draga cu toate alea daca tot ne prabusim?". Frantuzoaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta printre pasageri si salveaza gagicile misto". Scoate atunci araboaica din geanta tot aurul si isi pune cate un inel pe fiecare deget, lanturi la gat, la picioare. Langa ea o negresa: "ce-ti pui tot aurul pe tine daca tot ne prabusim?". Araboaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta sa salveze bogatii". Atunci negresa se dezbraca si-si pune fundu' in geam. Astea doua:"ce-ai draga,te-ai ticnit?". Negresa: "Sunteti proaste amandoua, eu am auzit ca mai intii cauta cutiile negre "
  11. Probabil ca foarte multi din aceea jumatate, de rusine-mandrie spun ca baga doar ulei si motorina si nu mai spun de restul problemelor pentru a evita alte discutii... Eu am o nemtoaica SH. si de 6 luni de cand o am, am mai bagat ceva bani in ea si urmeaza discuri de frana, bielete directie, pompa apa sper sa nu mai am si altele. Masina are doar ~70.000km Cu al tau Clio intradevar ai avut ghinion, de aici si ura pentru masinile frantuzesti. Cunosc destui cu masini frantuzesti care au fost duse in 100.000km fara probleme. Gandeste-te ca acelasi ghinion l-ai putea avea si la o nemteasca SH. Dupa doua SH-uri, urmatoarea masina va fi noua, chiar si frantuzeasca.
  12. Am sa merg. Multumesc de sfaturi.
  13. Intersectia Luigi Cazzavillan cu G-ral Berthelot. O intersectie fara vizibilitate unde am evitat de multe ori o "ciocnire" dar ieri s-a intamplat... pe scurt eu veneam pe G-ral Berthelot (intrat in intersectie pe drum cu prioritate) iar din dreapta mea pe Luigi Cazzavillan a venit un domn care nu a vazut semnul cedeaza trecerea. In urma impactului am fost aruncat intr-un stalp metalic. Partea nasoala este ca cei de la asigurari nu vor sa imi repare si bara spate, stopul stanga, aripa stanga spate avariate, pentru ca in procesul verbal "berbecul" de la politie nu a mai scris ca in urma impactului am fost aruncat intr-un stalp. "Rezultatele" se vad in poza: fftopic: Un service bun care colaboreaza cu Omniasig stie cineva?
  14. sunt facute pe manual, la paianjen: iso 400/ f8 / 1/4sec - am focalizat pe paianjen dar nu prea se vede ...
  15. Un paianjen cu "mucegai"
 

×
×
  • Create New...