Jump to content

pmhoria

Membru
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

About pmhoria

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/26/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pmhoria@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Interests
    Telecomunicatii, MotoGp, Formula1 si, evident, Vacantele lungi si dese...
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Fabia 1.2 HTP
  • An
    2006
  1. Poti sa incerci si o Skoda 1.9 TDI cu echiparea Tour de France (de ex) care este la 12700 euro CIP. Iar daca ti se par prea multi cei 101 cai, poti sa te uiti la 1.4 TDI cu 80 de cai care are pretul de 11400 euro CIP. Cu ultimul model de care am spus poti sa-ti platesti si CASCO pe un an, plus alte dotari... totul pana in 15000 euro. Bafta la alegerea noii masinute.
  2. Recomand Deva-Sibiu-Rm.Valcea... Nici sa nu te gandesti sa mergi pe Tm-Severin fara un 4x4 serios.
  3. Salut, Revin cu detalii despre calatoria spre Manastiri: Am plecat pe urm ruta: Tm-Arad-Deva-Sibiu-Brasov-Pasul Oituz-Bacau-Roman-Gura Humorului-Vatra Dornei. Am sa detaliez un pic calitatea drumurilor pe unde am fost. Pana in Sibiu ef bun dar e f.aglomerat. Din Sibiu in Brasov e bunicel dar cu semafoare. In Brasov am dormit o noapte si apoi am intins-o spre Moldova. Pasul Oituz e ok spre bun, numai cu atentie la curbele in ac de par (mai sunt niste gropi amplasate strategic). Drumurile din Moldova sunt excelente, dar ca o observatie personala, nu sunt circulate asa de intens (comparativ cu ceea ce este intre Deva-Sibiu de ex) Am ajuns in Gura Humorului si cum deja aveam rezervare facuta de varul meu in Vatra-Dornei, am zis ca nu e mare lucru pana acolo, dar a fost. Pt cei care nu stiu, ii sfatuiesc sa evite mai ales portiunea CampulLung-Moldovenesc-Vatra Dornei. Drumul e dezastru, semafoare la greu, cam nimeni nu le respecta... in fine. Am vazut Moldovita, Sucevita, Putna si Voronetul. Numai atatea zile am avut de concediu... Zona Bucovinei mi se pare tare frumoasa. Am ramas impresionat placut de cum arata peisajele, casele pierdute pe varfurile muntilor, ce sa mai zic, e super zona si o recomand oricui. Un mic sfat: daca vreti sa ajungeti la manastiri si veniti de prin Bacau, Roman, mergeti pana in Radauti ca e drumul mai bun. In rest ce sa mai spun, la intoarcere din Brasov am luat-o prin Sighisoara, Medias ca sa evit portiunea cu semafoare si in constructie dintre Sibiu-Brasov. Inca o data multumiri celor care mi-au dat sfaturi si va doresc numai drumuri bune. Horia
  4. Va multumesc ptsfaturi tuturor. Drumul a fost ok. Pt cazare am ajuns pana la urma in Vatra Dornei. (varul meu mi-a facut rezervare si am stat acolo). Mai multe detalii cand o sa am timp sa postez. Numai bine.
  5. Cat are cuplul Seatul ala? si la ce turatie? La Shkodita mea cuplul e de 112 la 3000rpm. Eu zic ca cea mai faina e Ibiza ... din toate optiunile tale.
  6. Mie mi se pare super faina ibiza aia. Ce daca are motor cu 3 cilindrii? Merge ca uns... Cel putin al meu de 64 isi face treaba ... ala de 70 sigur e un pas inainte... Si chiar e fain interiorul masinutei...
  7. @lordcalibras Ai spus ca nu vrei pe leasing. Eu am un coleg care si luat Lacetti evident cu leasing si dupa ce trece anul vrea sa-si faca un imprumut bancar si achita leasingul si sa ramana numai cu rata de la banca. Si asa o sa ramana cu masina la valoarea CIP + 6% taxele vamale (in loc de 30% cat sunt in prezent...) Stiu ca e mai complicat (plus batai de cap cu bancile...etc...) dar lui i se renteaza. Numai bine.
  8. Dragi colegi de forum, Sa stiti ca motorasul ala nu e rau. Normal ca mie imi place dar sa stiti ca eu vin de pe Matiz si (legat strict de raportul motor/cai putere/greutatea masinii) Skoda e mult peste... se infige mult mai bine. Eu zic ca nu trebuie sa disfintati masina cum ca e puturoasa...etc. Poate ca pt standardele unora este, dar situatia nu e asa de neagra precum pare. Lagat de fiabilitatea marcii Skoda, puteti sa vedeti pe whatcar.com (http://www.whatcar.com/news-special-report.aspx?NA=220291#) clasamentele JD Power pe 2006 si 2005. In 2006 skoda e pe locul 3 in Anglia dupa Honda si Lexus. Si se stie ca, clientii englezi sunt cei mai pretentiosi. Oricum, eu nu vreau o polemica pt sunt total de acord cu voi ca Kia e peste Fabia Charme, dar va rog sa nu "desfintati" masina si sa va uitati si pe clasamentele de afara cand e vb de fiabilitatea unei marci. Numai bine tuturor. Concluzia mea e urm: Daca vrei sa ai motor mai bun...clar te bagi la Kia. Daca vrei altceva... mai cauti..
  9. Merci de sfaturi... sper sa fie atat de fain pe cat imi lauda toata lumea zona aia.
  10. Nu e prost de loc plasticul de pe Kia... sa fim seriosi. La Fabia prima revizie e tot 4 mil (asta stiu sigur.) Un colegul de al meu si-a facut revizia de 4 ani la Skoda Fabia Combi a lui si a schimbat lantul (apropos de asta, motorul asta micut de 1.2 e pe lant transmisia) plus niste bucsi pe fata si totul a fost 8mil ceea ce mi se pare rezonabil pe o revizie de 4ani/60kkm. Oricum ma repet: asta la noi in Tm. Nu stiu cum e in restul tarii. Numai bine.
  11. Salut, Dupa cum vezi...eu am Fabia de care ai vrea tu. Acuma e clar ca daca le compari, Kia merita mult mai mult. Si eu am trecut prin dileme asemanatoare si primul lucru pe care l-am facut a fost sa intreb prietenii si cunostintele de calitatea service-ului de la noi. Si asa am ajuns la Fabia. Modul in care am fost tratat mi se pare superior oricarui service din ro (vb numai de service Skoda din Tm, de restul nu stiu). Acuma pot sa-ti mai spun si alt criteriu pe care m-am bazat cand am luat masina: - 95% din timp stau in oras, deci diferenta de putere nu se simte. Ma bucur ca un copil cand pot sa merg cu a-3 a la 50km/h... Iar pt restul de 5% sunt de obicei in concediu eu cu prietena si pt noi e arhisuficienta masinuta. Deci cam astea au fost criteriile mele cand am lua masina. Oricum mentionez ca inainte de Fabia am avut Matiz E cu care am fost pana in Grecia si inapoi si nu m-am plans de loc de lipsa de putere decat pe anumite locuri unde nu eram f atent si uracam cu masina intr-o viteza necorespunzatoare (de ex cu a 4-a la 60km/h). In rest numai de bine si sa ai bafta de masina. Horia
  12. @mito Pai se vb de Brasov pt ca merg prima data acolo cateva zile si de acolo o iau spre Moldova. Oricum merci de sugestie. Numai bine.
  13. Merci mult tuturor celor care mi-au raspuns. Daca mai aveti si alte sfaturi le astept cu placere. Numai bine.
  14. Salut, O sa plec din TM spre Manastiri in cateva saptamani. Am mai fost spre Brasov mai de mult si stiam ca drumul e oka intre Sibiu si Brasov. Dar mai departe nu am fost niciodata asa ca orice sfat despre drumuri (cum sunt) daca exista alte rute din Brasov spre Manastiri, sunt bine venite. Stiu site-ul cu starea drmurilor din tara (andnet.ro) dar m-ar interesa impresii de la voi cei care faceti drumul asta frecvent sau care macar l-ati parcurs in ultimele saptamani/zile. Daca aveti sugestii sau cunoasteti vreo pensiune in zona Manastirilor (unde ati stat si e oka) de unde se pot vizita cam toate, raman indatorat. Merci anticipat tuturor.
  15. Ai dreptate cu Athena Pallace. E bestial!!! Am stat acolo 10 zile la inceputul lunii iunie si a fost de vis...cazarea, bufetul suedez, piscinele... ce sa mai, acum as pleca acolo.
 

×
×
  • Create New...