Jump to content

balaurici

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About balaurici

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/28/1977

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Am rezolvat problema cu niste scai si am plasat-o pe bord. E si usor de dat jos, nici nu incomodeaza.
  2. Pe undeva ai dreptate, dar daca tot am primit cadou statia, as vrea sa o pun pe undeva prin masina. Tableta nu as vrea sa o pun taman pe parbriz, sunt constient ca ocup jumatate din el. De aceea voiam ceva idei. Multmesc pentru ele.
  3. V-as ruga sa imi spuneti, cei care au, unde si cum as putea monta o statie emisie receptie pe un Matiz. In ce loc ma sfatuiti sa o montez, undeva sa am acces rapid la ea. Ca sa nu mai deschid si alt topic, v-as ruga, de asemenea, sa imi spuneti unde as putea sa pun o tableta samsung 10.1 inch. E destul de mare pentru a fi montata pe parbriz. si as vrea sa pot beneficia de gps-ul ei. Va multumesc pentru informatii.
  4. Am fost la service si dupa ce le-am povestit ce am aflat de pe aici, mai invata si baietii cate ceva, mi-au desfacut iac-ul care era foarte murdar, l-au curatat, mi-am schimbat si bujiile care si alea erau vai mama lor, le aveam de 40000 km, si deocamdata am scapat de problema. Prima data cand mi-a pus tester-ul imi dadea si cod de eroare la sonda lamda, dar dupa ce am curatat iac-ul si schimbat bujiile nu am mai avut nici o eroare. Am vazut ca nu mai tremura nici motorul si nici ckec-ul nu s-a mai aprins. Poate am scapat de belea.
  5. Am fost la un drum lung, am mers cu masina mai turat decat de obicei, i-am pus si un aditiv de curatat injectoare si acum imi stat tot timpul becul de check aprins. Are eroare p0300. Mentionez ca mi-a si crescut consumul semnificativ. La service mi se zice sa schimb injectoarele, dar nu le-as schimba pe toate, costa de ma rupe la portofel, si nu cred sa fie problema cu ele. Am folosit benzina numai de la rompetrol, odata la 5000 de km i=am bagat aditiv si am mers la drum lung. Ce credeti ca as putea face in conditiile acestea? Va multumesc pentru ajutor.
  6. Din ce am citit acolo, atata cat ma pricep, ar trebui sa verific bujiile, fisele, sper sa fie defectiunea din cauza asta. Mecanicul meu zicea ca vrea sa scoata injectorul si sa il puna in functiune sa vada daca disperseaza benzina uniform pe o foaie de hartie. Zicea ca defectiunea e sigur de la injectoare, dar pe forum am citit ca nu e obligatoriu acest lucru. Daca mai stiti ceva despre chestia asta cu P 0300 ... va multumesc anticipat.
  7. Eroarea este p 0300. Mentionez ca dupa cativa km, cand se incalzeste motorul, daca il opresc si apoi il pornesc, becul se stinge.
  8. Am un Matiz, Euro 3, din 2006 cu 67000 km. De jumatate de an mi se aprinde check-ul cand e umezeala afara (zile ploioase), tremura motorul, miroase a benzina nearsa. La service mi s-a spus ca am eroare P 300 si ca de vina sunt injectoarele. Au zis ca nu pot sti care anume nu functioneaza corect. I-am pus in benzina curatator de injectoare de la duralube, de vreo cateva ori si tot asa se comporta. Mentionez ca mi-a crescut si consumul, acum vara imi consuma 8.5 l% in oras si cam 7l in afara. Ce ma sfatuiti sa fac. Va multumesc anticipat .
 

×
×
  • Create New...