Jump to content

kostin77

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About kostin77

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/18/1977

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Salut! Am verificat si firele de sub bord, canapea, etc... par in regula toate. Am reusit pana la urma sa iau legatura cu un electrician de la Automar, care e dispus sa vina sa vada despre ce e vorba... a spus ca ia si o pompa de benzina dupa el pt ca se gandeste ca am pompa arsa. Acum nu stiu, voi vedea in seara asta care a fost buba! Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi!
  2. Am scos si mufa de la pompa de benzina si tot fara rezultat... mi-a ars din nou siguranta! Problema e ca am f mare nevoie de masina si in perioada asta nu gasesc nici electricieni disponibili... Asadar, am ajuns la concluzia lui tolin - Ai un scurt-circuit in instalatia electrica pe linia sigurantei Ef19 si a releului principal. De acolo sunt alimentati multi consumatori. Dar cum as putea sa remediez singur problema??? Care este de fapt linia sigurantei Ef19 si a releului principal???
  3. Nu stiu exact... m-am luat si eu dupa ce scrie in carte, adica este specificat ca are legatura cu pompa de benzina. Pe capacul tabloului de sigurante este specificat ECM. Ce este ECM de fapt?
  4. Am revenit, dar din pacate tot cu vesti proaste. Am rabatat canapeaua, am verificat firele care arata foarte bine si sunt intr-o stare perfecta. Asadar, acolo totul e ok... Am desfacut si garnitura de cauciuc, capacul de plastic, am verificat si mufa cu firele care intra la pompa de benzina, totul pare perfect... Atunci, care sa fie problema?? Daca pompa de benzina s-ar fi ars, de ce totusi imi arde tot timpul siguranta de 15A ? Ar exista posibilitatea sa fi fost apa in benzina, apoi ajungand in pompa, peste noapte sa fi inghetat si sa blocheze pompa?? Daca da, cum as putea sa remediez problema??
  5. tomis, ai dreptate... scuze ! siguranta care se tot arde este de 15 A, nu de 10. ma gandesc si la ce a spus sorinm, adica sa existe vreun scurt pe undeva... dar unde anume?? tinand cont si de faptul ca recent am tot pliat canapeaua din spate si am carat destul de multe greutati cu saraca masinutza - saci de ciment, gresie, etc - chestii pentru renovarea noului apartament. poate din cauza greutatilor sa se fi desfacut vreun fir si sa faca masa undeva?? nu am avut timp sa ma uit astazi din cauza programului de lucru iar acum fiind seara sunt sigur ca nu o sa vad mare lucru. maine am sa verific, dar unde anume si la ce trebuie sa ma uit??? Multumesc pentru raspunsuri!
  6. Salut! Va rog ajutati-ma cu urmatoarea problema: - de dimineata cand am pornit masina ( Matiz 2004 ) totul a fost ok timp de 1 minut... cand am pus contactul toate becurile s-au aprins la bord, s-a auzit bazaitul pompei de benzina, am pornit, toate bune...dar dupa aprox 1 min a murit motorul! De atunci, cand pun contactul, nu se mai aprinde martorul Check, nu se mai aude nici bazaitul pompei de benzina, si, bineinteles ca nu mai porneste sub nici o forma... Studiind cartea masinii am aflat ca exista o siguranta la motor de 10A, pentru pompa de benzina, pe care am gasit-o arsa. Am inlocuit-o, am pus contactul de cateva ori dar fara vreun rezultat... martorul check tot nu se aprinde si tot nu se aude pompa de benzina, ba, mai mult, mi-a ars si cealalta siguranta... Care credeti ca ar putea fi cauza??? -mentionez ca nici benzina nu aveam foarte multa, adica eram aproape de rosu... intre timp am fost la PECO si am luat 10 L, dar fara vreun rezultat...
 

×
×
  • Create New...