Jump to content

bogdan_nic30

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About bogdan_nic30

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    b30zhi
  1. am incercat valva ,functioneaza perfect... ma gandeam ca daca ar fi delcoul nu ar face probleme mai des si de cate ori se incalzeste ? (scuze dar ma obsedeaza problema asta cu delcoul ) . Acum as vrea sa nu mai porneasca ca poate asa gasesc buba dar deocamdata merge.
  2. am uitat sa mentionez: masina are 50.000 km ,o folosesc foarte putin,dar acum am nevoie de ea.
  3. Salut, am si eu o problema cu Matizul din 2002, totul a inceput acum 3 ani timp de o saptamana doua mergea urat din cand in cand ,dadea in nas , pe urma a inceput sa se opreasaca , am dus-o tractata la service ,mi-a curatat capacul la delco+ rotor si a pornit era ca noua si de atunci am luat capac+rotor de rezerva si le curatam si le schimbam intre ele cam la 6-7 luni ,anul asta prin Ianuarie( nu prea mai mersesem cu masina doar o porneam ocazional) am mers 10-12Km a inceput sa mearga balbait am reusit sa trag de ea pana intr-un loc unde am putut sa parchez ,opresc motorul merg pana la un magazin 10 min cand vin nu a mai vrut sa porneasca , am lasat-o acolo ,dupa o jumatate de zi ajung la masina cu capacul si cu rotorul de rezerva ,porneste la sfert ,de atunci am facut cam 6-700 Km,acum 2 sapt plec cu masina vreo3 km,se opreste brusc ,iar acasa capac + rotor porneste la prima Cheie si merge perfect fac vero 50 km saptamana trecuta ies pe afara ii dau o cheie porneste bine mers pe loc 20 min ,nu plec cu ea ,a doua zi la fel ii dau o cheie si dupa 2-3 min se opreste motorul, schimb capacul de rezerva ,nu merge ,iau capac si rotor nou tot nu vrea ,mai dau la cheie si porneste in 1 minut se opreste ,asa cam de 2-3 ori ,cumpar filtru de benzina il schimb ,porneste cam 2 min se opreste ,mai incerc si degeaba , dupa 5 min incerc iar si cu pedala de acceleratie ,dupa indelung balbaieli porneste si mege super, am probat-o vreo 10km si vreo 20 de pornir la rece si cald ,merge bine . Inrebarea mea este : sa fie delcoul ?? acum poate sa mearga un an sau 1Km nu stiu mi-e frica sa mai plec cu ea desi acum merge brici, daca ma duc cu ea la tester acum cand mege credeti ca se poate vedea ceva ? Delco original e vreo 600 ron si parca nu l-as lua daca nu as fi sigur. Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc !!
  4. Merci,asta am inteles dar al meu mergea perfect dupa ce am tras de el ,cred ca am smuls camasa din sistemul de prindere si acum cabul e prea scurt si camasa atarna pe undeva si nu mai ajuge cablul in bord ,cred eu ,e posibil ?
  5. Salutare. Acum cateva zile am inlocuit un bec la bord si am tras cam tare de cablul de km,nu prea stiam cum se desface,dupa ce l-am pus la loc am impins cablul inapoi si mergea f bine,dar dupa 8-9 km a murit ,l-am mai miscat dar degeaba ,am ridicat capota am tras un pic in sus de partea de cauciuc (invelisul lui) si se vedea cabul metalic (interiorul),dupa aceea revenea la loc.Intrebarea mea este: daca l-am stricat tragand de el de ce a mai mers ,e oare sricat sau doar trebuie fixata camasa. Daca trebuie inlocuit cum fac operatia ,se baga mai intai la bord si pe urma in cutie ...sau cum >>??
 

×
×
  • Create New...