Jump to content

rocobaroco

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About rocobaroco

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    mogosoaia
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    lacetti sedan
  • An
    2008
  1. Surprinzator la chevy ,sistemul audio este un punct forte...poate baraia fregventa radio...sau contactul boxei s-a slabit de la vibratii.
  2. La mine a fost 1180 ron la Radacini (de pe Timisoara). asta dupa ce am consultat forumul ,cred ca eram beat cand l-am ascultat pe unul care m-a trimis la japcari astia. . a 2-a revizie facuta acu 1 luna m-a costat aprox 960 ron Expocar Slobozia (reducere 20 %) si m-au anuntat ca a 3-as la 45k.. km , costa cam 2000 ron . Cred ca arat eu prea bine si sunt dotat cu o moaca predispusa la teapa
  3. m-am gandit si eu la asta ..cu prima ocazie fac si treaba asta ...deocamdata lucrez de luni pana sambata si masina este ,,o a treia mana ''ptr mine .
  4. Dupa inca 500 de km facuti prin Bucuresti ,masina se comporta ok ...nu tremura nu zdrangane ..dar parca merge ...cam pe valuri ...mai ales la denivelari mici si dese...
  5. Jantele sunt cele originale de tabla...la faza cu pila ma gandeam ca stii vreun mecanic care sa-si dea silinta mai mult...adica sa se gandeasaca la masina ca la a lui... ...Din pacate am mutat pe spate geanta aceea rectificata...de aci si eroarea.E bine ca cei de la autosoft se vor ocupa si de treaba asta...Si am si casco dar nu prea vad legatura ...Nu cred ca pot apela la polita casco ...In siituatia asta de geometrie ...In cazul in care descopar ca tre sa inlocuiesc ceva piese din ansamblul ,,punte spate'' poate trag o fuga pana la politie ptr o autorizatie reparare si apoi ...activarea casco...
  6. Pe spate are doar un punc de reglaj ...e posibil sa fie cateva bucse...din capetele bratelor sau chiar vreun brat mai stramb .Cu ochiul liber nu-ti dai seama este vorba de cateva zecimi de grade eroare.Acum tre sa gasesc un specialist care sa-mi spuna exact ce trebuie schimbat ...saptamana viitoare ma duc la autosoft ...pentru a 2 a opinie.
  7. Azi am rezolvat partial problema la directie ...am schimbat caseta de directie ,costuri totale 70 ron motorina dus intors Mogocity -Slobozia...Bine ca nu mi-am luat masina SH ...e bine cu garantia. La geometrie fata a fost rezolvat ...spatele inca nu poate fi incadrat in parametri ...Tipul care manevra sculele laser ptr geometrie mi-a recomandat sa schimb cateva componente ale ansamblului spate ,mai exact roata stanga spate ...cred ca impactul suferit acu 1 an a lasat ceva amprente . Baieti din service Expocar Slobozia sau comportat mai mult decat onorabil.Bravo. Cred ca treaba cu roata stanga spate o voi rezolva la Targoviste ,mult mai aproape de Mogo ...Mircea parca tu mi-ai spus de ei ...poate imi pui si mie o pila nu degeaba ,bineinteles.
  8. Tot in Sarti am fost si noi la sfarsitul luni iulie,numai ca am fost pe cont propriu ...adica fara cazare ...am stat cam 7 nopti . Minunata zona ...merita vazuta si kasandra ...mult mai animata decat sithonia.
  9. Din pacate nu am avut acces in locul in care se facea operatia...dar si daca as fi fost nu cred ca era vreo diferenta ...Am fost programat vineri ptr schimbarea casetei ...Va multumesc ptr consultanta ...am avut ce invata ...acu macar stiu ce sa cer si la ce sa ma uit ...Off topic ...Se mai tine intalnirea de la polivalenta ? as vrea sa vin si eu ...
  10. Am aproape 31.000 km ...acu 2 saptamani am facut revizia si tot atunci si treaba din topics.
  11. Ai idee cat ma costa operatia la autosoft? Eu la origine sunt din Slobozia. Ma gandeam ca ar fi posibil ca aia din Slobcity sa nu fi stiut ca are suspensie independenta si sa fi facut aiurea geometria? In fine cred ca ar trebui sa ma duc si la alti poate mai priceputi. Dar daca am ocazia sa ma fac cu o caseta noua ...cred ca o schimb ...Tu ce crezi ? Tollin sunt constient ca orice lovitura in roata are o consecinta ...dar cand un ,,specialist'' iti spune ca nu are nimic ...teoretic tre sa il cred ...Nici eu nu am crezut dar am lasat-o moarta . Dupa lovitura incasata in Giurgiu m-am dus glont in service ...chiar daca am mers in Grecia si am mai facut inca vreo 22oo km.
  12. Service-ul este expocar slobozia ,dar astia nu au aparatura ptr geometrie,si m-au trimis la un partener .cei de acolo mi-au spus ca rotile nu au nimic,mi-au dat si foaia cu diagnosticele ...astia mi-au spus ca problema e la caseta de directie . Cei de la expocar mi-au facut comanda de caseta si mi-au spus ca o schimba pe garantie. Eu am unele dubii in privinta problemei dar am zis ca ei sunt specialisti . Vis a vis de roti cred ca trebuie mentionat faptul ca m-a lovit unul din lateral pe roata stanga spate dar nu am avut nimc ,cred eu . Apoi am luat o gropa imensa in vama Giurgiu si am facut praf roata fata dreapta...am rectificat geanta. Mircea vad ca esti din Buftea eu locuiesc in Mogosoaia la intersectia cu soseau chitila (centura). Nu cred ca am deviatia la volan asa mare din cauza rotilor tinand cont ca 2 service-uri mi-au spus ca nu au nimic suspect la ele.
  13. Am o mare problema cu chevy al meu . Acum vreo 6 luni volanul a inceput sa stea inclinat spre stanga cam 10 grade (destul de mult )Acum vreo 3 saptamani am fost in Grecia cand m-am intors aveam o inclinare a volanului putin mai mare...M-am dus firesc in service sa cer un diagnostic ...M-au trimis la un partener la care sa fac geometria rotilor ...Surpriza ...dupa indreptarea rotilor (care nu erau iesite din spercificati cu mult ) acum aveam volanul indreptat spre dreapta cam cu 20 de grade ...Cel care mi-a facut geometria mi-a spus ca e din caseta de directie si tre schimbata...M-am intors la reprezentanta .i-am inmanat foaia cu diagnosticul si acum ramane sa schimb caseta pe garantie ...cred ca saptamana asta.. Intrebarea mea venita dupa ce am citit topicsul asta este ...Credeti ca cei care au facut geometria sa se fi inselat ...Mentionez ca directia in mers nu caraie sau alte zgomote nici in viraje ...Are un trepidat accentuat in volan in momentul in care sunt pe piatra cubica iar daca iau mana de pe volan trage mult dreapta iar volanul nu sta drept se misca in toate directile .la unison cu trepidatile...
  14. Am sunat saptamana asta la toti dealarii chevrolet,in legatura cu achizitionarea unui cruise control.din pacate niciunul nu ma lamurit...nici daca pot aduce ,nici daca exista nici ce pret. Mentionez ca am un lacetti sedan diesel de 2l si in partea opusa comenzilor audio de pe volan exista locasul pentru cruis control dar este mascat de un capac de plastic .Are cineva cruiss control pe lacetti sedan ...si-a cumparat careva? Si daca da ..de unde?si cat a costat operatia?. Inca ceva off topics ..este frustrant sa dai pe o masina aproape 16 ooo euro si sa nu ai nici macar un computer de bord rudimentar ...eu nu am si tare as vrea o chestie care sa-mi arate cati Kilometri mai am pana la pompa sau consumul instant . daca ma poate ajuta cineva cu cele 2 probleme as fi recunoscatoare.
 

×
×
  • Create New...