Jump to content

MariusRonaldo

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About MariusRonaldo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Focsani
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti SW
  • An
    2009
  1. Salutare ! Am o problema ! cand franez in situatii de urgenta ,simt de parca asi aluneca pe pietris !ceva de genul discurilor de frana optate ! ce parere aveti ?deci toate astea se intampla dupa ce depasesc 70 km/h si incerc sa reduc brusc !e posibil sa fie aceasta problema ?
  2. De ce trebuie sa-mi puna 5w30 ?? eu ma apropii de 6500 km si sunt in Italia ,adaug intoarcerea inca 2200-2300 km si deja cat mai fac pe aici trebuie sa-mi fac revizia !Voiam sa va intreb uliul nu trebuie sa-l schimb mai inainte de prima revizie ??adica pe la 9000 ?
  3. Aveti idee careva cat costa prima revizie la lacetti sw 2.0 tdci ?
  4. Asa sa fie macar sa se toceasca ! oricum sunt exagerat de multumit de masina zic ca nu imi pare rau deloc!
  5. Am inteles Mircea !dar ai cumva idee daca nu se mai lasa ce pot sa le zic la service ,ca sa-mi schimbcutia de viteze pe garantie ?pentru ca daca nu se mai lasa vreau ca sa o schimb la revizia de 15000 ! deja am 2000km si sincer nu mi se pare ca s-ar fi schimbat ceva !
  6. Cutia de viteze e si ea putin ciudata pt ca atunci cand schimb vitezele imi agata schimbatorul ? Cat e de normal si daca o sa se toceasca "dintii" sau ce sunt alea care tine si infraneaza schimbatorul stiti ceva ? Am mai observat si franele care sunt destul de slabe !adik chiar nu mi se pare ca te poti opri in siguranta dupa ce depasesti 80 km/h !
  7. deci eu cand m-am intors de la bacau cu masina am parcurs 98,2 km si plin facut in BC dupa care plin facut in FCS mi-a iesit 5,1 % am bagat full rezervorul !consumul asta fara clima pornita si fara sa depasesc 120 km/h ei mi-au zis ca in rodaj (1000 km) sa nu depasesc 100 km/h ! Am sa fac astazi si niste poze cu Masinutza sa o vedeti si voi , mai intai sa o fac frumusica pt ca e plina de praf ! oricum va spun sincer ca eu o simt destul de nervoasa fac depasiri fara stres si cu placere maxima ! Apropo aveam aseara prietena si un prieten in masina ,dupa intrarea pe E85 un drum considerabil mai buncand eram in localitate cu 70-80km/h prietenul imi zicea "frate ce faci te-ai orit ca nu se mai simte ca mergi "era si el innebunit de confortul oferit de interior si de tinuta de drum impecabila dupa spusele lui !
  8. In sfarsit mi-a venit masina marti la ora 12 am fost sa o iau !pana in noaptea asta am facut 1053 km !totusi in 3 zile si jumatate am avut destule experiente cu masina ! In primul rand va spun ca este varianta station wagon CDX platinum 2.0 cdti ! la prima vedere din exterior mi s-a parut foarte mica (in comparatie cu astra g caravan pe care o avusem)in interior cand am intrat mi-a dat impresia de spatiu foarte mult pe primul loc , ca si comfort situanduse locurile din fata partea locurilor din spate fiind si ea foarte bine structurata si oferind destul confort , isa porbagajul este mult mai mic decat la astra !tapiseria de o calitate exceptionala (partial piele de culoare neagra si textil gri imbinat cu negru) , bordul structurat destul de bine (poate putin cam simplu), dar se simte lipsa computerului de bord pana acum am obtinut un consum de 7,4 -7,5 % cum vi se pare ?? voi cat scoateti ? Tinuta de drum acceptabila plusul fiind reprezentat de faptul ca se aseaza bine la drum si motorul multumeste pe oricine care nu are mania vitezei , iar minusul in opinia mea ar fi amortizoarele care totusi parca sunt prea rigide si permite sa se simta orice crapatura a asfaltului ! In aceasta seara pe la ora 22 eram pe drumul euroean E581 in apropiere de Vaslui si rulam cu 120 km/h cand mi-a iesit un caine in fata venind din stanga ! Am tras putin de volan stanga masina s-a dezechilibrat a derapat apoi intr-o fractiiune de secunda m-am redresat virand putin drepta si ajutandu-ma si TCS daca nu ma insel ! am trecut cu bine ! asta e tot ce conteaza ! Mircea te rog daca esti amabil imi spui si mie cand schimbi vitezele ca sa se obtina cea mai buna performanta (la ce turatii) si cand atinge cuplul maxim?
  9. Mie mi-au zis la inceput de august ca vine in 3-5 saptamani si am renuntat. Am luat altceva. Din cate ziceau cei din Bucuresti are CB cu afisaj de consum instantaneu, cati km mai faci pana la golirea rezervorului etc (CB are oricum si Kalosul din 2004 dar fara afisaj), ca banuiesc asta te intereseaza. Da ai dreptate asta ma interesa pt ca mi se pare putin ciudat cum o masina din 2009 sa nu aiba computer de bord !! in sfarsit m-au sunat ieri sa merg azi la ora 12 sa ridic masian !!abia astept mai sunt 3 ore !! Am sa revin cu pareri ,impresii ,si dezamagiri ...totusi sper sa fie cat mai putine mircea dak se intampla cum zici u si ii suni pe ei ,avand masina in garantie cum bine ai spus , cine plateste masina care te aduce la service si reparatiile ?? tot ei ?
  10. fftopic: moama cate probleme sa cumperi o masina !!!!!!!!!!!! ma exasperreaza astia !!!!!!!! trebuia sa-mi vina masina de marti 18.08 si nu mi-a venit mi-a zis consultantul de la focsani (unde facusem actele ) ca trebuie sa mai astept 2 sapt pt ca masina din coreea a venit in stocul pt europa (respectiv in Polonia) si cik mai dureaza ink 2 saptamani pana vine la Focsani !!!!! M-a luat nervul pt ca el imi garantase ca marti o ridic ..dupa ce am asteptat si 2 saptamani si astfel am reziliat contractul !am sunat la Bacau (un tip foarte de treaba care se cunoaste ca vrea sa vanda masini,nu ca omologul de la Focsani) si acesta mi-a promis ca vineri 21.08 vine masina toate bune si frumoase pana joi cand imi spune ca leasingul nu a trimis actele si ca ramane pe luni 100 % 24.08 ! sunt de belea !!! Acum sa vad daca nu se tin de cuvant pana marti reziliez si cu ei contractu !! O intrebare pt toti care stiu : Lacetti sw CDX 2.0d an fabr 2009 are computer de bord ?? pt ca agentul de vanzari de la focsani mi-a zis ca nu are ,iar cel de la Bacau , de unde sper sa si iau masina, imi zice ca are !!! Aveti careva computer de bord pe sw ?? Multumesc !!
  11. se poate si sa nu fie aceeeasi serie ??oricum sper sa nu fie probleme ca nu vreau s mai astept iar pentru alta masina !
  12. Salutare tuturor sunt un membru nou pe forum si un viitor posesor de lacetti CDX 2.0 diesel !in maximum 2 saptamani mi-au promis ca or sa-mi trimita copilashul akasa ! acum sper sa nu se intarzie ,pt ca e specific noua sa se intample astfel ! va cer ajutorul : cand ma cheama sa iau masina la ce trebuie sa ma uit atent ce sfaturi imi dati cu privire la "partile mai putin placute ,la care masina are mici/mari minusuri"mi-au spus ca este fabricata in iunie 2009 si este pe stock cam de o luna ! Multumesc anticipat !
  13. Multumesc frumos pt info ! Oricum marea bucurie este desigur ca o ai de 1 an si deja cred ca te-ai bucurat de ea pana acum si iti doresc sa te mai bucuri mult timp de acum inainte !
  14. Sal all !!!!!!!!!sunt nou pe forum !! In maxim 2 saptamani intru in posesia unui lacetti sw 2.0 disel CDX !! care aveti diesel imi puteti spune si mie cum vi se pare ca si motorizare ,consum,fiabilitate...etc . Tot ce-mi puteti spune despre masina asta imi este folositor !tin sa precizez ca pretul de lista este de 18380 pret cu toate taxele incluse !iar am rezervat una de pe stoc care m-a ajuns undeva la 12900 euro cu reducerile de final de stock ! ce parere aveti pentru ca eu sunt super incantat ! multumesc anticipat pt raspunsuri !
 

×
×
  • Create New...