Jump to content

cristocea

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About cristocea

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Cielo 95
  1. Salut iar! Va mai intreb ceva: pot sa mai circul cu ea inca 130km ??(Bt->Is) pentru ca aici nu am incredere prea multa in service-uri despre care mi-am facut o impresie foarte rea. Merci mult!
  2. Salut! Am mai scris in alt topic despre problema aparuta la un Cielo 95' 166k km(se apinde senzorul de presiune de ulei dupa cateva minute de la porniredeci cred ca dupa ce se incalzeshte uleiul). Inurma vizitei la un specialist am decis ca e cazul sa intervin la motor -->sa segmentez motorul. Mi-a facut si o lista: - axa cu came (pret 293RON); bate mai de mult timp...; - set tacheti (pret 8 x 26RON=208 RON de Daewoo) el zicea sa-mi iau "G.M" cica sunt mai buni..; - set garnituri motor complet + semeringuri (pret garnituri ?? 88RON); - set segmenti (pret 141RON); - bujii (pret 4x11 = 44RON); Eventual apoi: - set cuzineti(biela si palier in functie de ce s-a defectat)...83RON - pompa ulei(daca si ea e defecta)..145RON - curea distributie(cica se intinde o singura data) 27RON; - schimb ulei - filtru ulei; In sfarsit mi-a cerut pentru manopera 600 RON. Voiam sa shtiu ce parere aveti de pretul de manopera si daca stiti in Iasi cat m-ar costa o segmentare motor(cu cam tot ce scrie pe sus) la un service cat de cat serios cu piesele mele sau ale lor.
  3. NU suna altfel...si nu e numai parerea mea, am scris si mai sus(topic initial)..nu cred ca "bate".Daca totushi ai timp spune si "povestea ta" aici. Bafta.
  4. Am schimbat si filtrul atunci cand am pus uleiul nou. Si inca ceva pe drumul care l-am parcurs(Is->Bt... ~ 130km) la un moment dat mi s-a stins becul pe o portiune de vreo 7km. Mersi mult... si mai astept pareri. Cei de la service mi-au spus ca nu cred ca de la pompa de ulei ca era varza motorul daca nu mergea. Bafta
  5. Salut! Am un Cielo din 95 GLE cu 166k km ieri mi s-a aprins pentru prima data senzorul de la ulei de la bord. Deoarece nu am facut schimbul de ulei de multisor(10k aprox) am zis sa ma duc sa-l fac poate e de la el. Am pus Esso 10w40 semisintetic.(nush ce ulei aveam inainte). Mentionez ca senzorul nu mi sea prinde chiar cand pornesc masina ci dupa vreo 2~5 minute. Dupa ce am facut schimbul de ulei vreo 15 minute nu mi s-a mai aprins senzorul(adica exact cat am stat la service cu ea-> am crezut ca am scapat) cei de acolo au zis ca cred ca e de la ulei pt ca motorul nu pare sa bata sau de la senzorul de ulei. Dimineata cand m-am pornit undeva nu mi s-a mai aprins decat dupa vreo 15 minute..nush ce sa mai cred.Dac va pricepeti vreau sa shtiu si eu o parere. Mersi.
 

×
×
  • Create New...