Jump to content

Wallkhoff93

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wallkhoff93

  1. Pompa de apa,curea si rolele de la distributie le-am inlocuit acum4 zile.Ramane atunci kitul de transmisie.Acolo poate fi cauza.
  2. Deci o curea+o rola.Merci mult pentru toate detaliile.Mecanicul a spus ca de la distributie vine zaraitul.Am inlocuit kitul de distributie si tot face.Deci vine de la transmisie.
  3. S-au inlocuit si rolele adiacente distributiei/ 2 erau la fel si una era diferita.
  4. Se aude si cu pedala de ambreiaj apasata. E un sunet uniform.Si la relanti si in turatie.
  5. Este un zarait/fasait ca si cum un rulment e cauza. Pompa de apa,curelele si rolele le-am inlocuit de 3 zile.Din inauntru nu se aude tare, dar afara e deranjant.
  6. Bun gasit. De ceva vreme cu motorul pornit de aude un zarait care fluctueaza in functie de turatie.Am schimbat de 3 zile distributia crezand ca de acolo vine problema.Adevarul ca acum zaraitul s-a mai estompat,dar tot exista.Parca ar fi un rulment!?Care ar fi diagnosticul?Va multumesc anticipat.
  7. Merci mult ,am sa verific traseul indicat.
  8. La comutarea butonului de aeratie,in orice pozitie sau treapta,intra in habitaclu miros de gaze/benzina/ulei incins,mai pe scurt,miros de motor.Ce cauza ar putea fi?Cand butonul e la zero nu se simte nimic .Leganza cdx an 2000
  9. Problema la ventilatie.Aerul vine doar la aerisitoarele de la parbriz. In fata NU se simte nicio adiere,nici daca merge ventilatorul in orice treapta.
  10. Greu de gasit cu atatea pretentii.
  11. Cam astea sunt valorile la consum.E totusi un motor de 2000cmc si o caroserie destul de grea.O masina GROZAVA!
  12. Cred ca da.Eu am cauciucuri de 205/15 de iarna,ma gandesc ca daca au latime mai mica nu exista niciun inconvenient.
  13. M-am uitat mai atent,antigelul e verde!Se poate completacu antigel verde concentrat de orice marca?
  14. Bun gasit tuturor.As vrea sa va intreb ce tip de antigel sa folosesc pentru Leganza.M-am uitat in recipient si are culoare maro nu e cel verde care il stiu de obicei. Va multumesc.
  15. Cumpar radiocass cu CD original pentru Leganza cdx an 2000.
  16. Bun gasit. Ma intereseaza amortizoarele de spate daca sunt noi si au toate accesorile la ele.
  17. Am o Leganza din 2000 model cdx.Am observat ca acul vitezometrului nu arata realitatea in sensul ca arata mai putin decat ar fi real.La 40km/h cred ca real e 60km/h.Kilometrajul merge perfect.Ce ar putea fi? Va multumesc anticipat.
  18. Buna tuturor.Pentru Leganza (110000km) 98kw din 2000 ce ulei trebuie?Fostul proprietar a folosit semisintetic Aral.Din cele citite pe acest forum am inteles ca pentru Leganza e obligatoriu ulei sintetic.Astept sfaturile voastre.
  19. In 1996 se trecea indicativul de poluare la numarul de omologare din talon???
  20. In talonul ei nu figureaza nicio norma de poluare.A fost inmatriculata in 1996 ca noua si pe atunci nu se scria norma.Acum daca se face alt talon va scrie?Asa ar trebui,dupa an (1996) sa fie Euro2. ele merg cu benzina fara plumb,atunci au catalizator,deci implicit trebuie sa fie Euro1 sau 2.(Cred?)
 

×
×
  • Create New...