Jump to content

antidacie

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About antidacie

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    B-02-rwe
  1. deci pana la urma mai are cineva si alte pareri pana ma duc sa le montez?Sa renunt la idee?
  2. ai avut tu aceasta experienta? pt ca eu momentan am 155/70 si nu am avut aceasta problema!
  3. am facut si eu rost de 4 cauciucuri al un pret foarte bun!Inconvenientul este ca sunt 165/70/13.. care ar fi inconvenientul in utilizarea acestor cauciucuri in afara faptului ca pot ramane fara talon!
  4. Vand jante aliaj pe 13" distanta intre prezoane 4*114,3. Jantele au si cauciucuri, doua dintre ele sunt in stare buna dar doua sunt cam tocite si nu se mai pot folosi.Jantele sunt putin zgariate pt ca au fost asezate cu fata in jos in timpul transportului. Pret 500 Ron
  5. dar cati litri intra in rezervor(plin pana la gura rezervorului)
  6. Salut tuturor.Am mai intampinat acum ceva vreme aceeasi problema dar se remediase si acum vad ca a inceput iar. Motorul ramane turat chiar daca eliberez acceleratia inca 2-3 sec, se tureaza singur ca si cum ai da spritz-uri si oricum ar fi motorul cald sau rece.Am citit ca ar trebui sa curat iac dar din ce am vazut ar cam trebui sa il si regez dupa(aici parerile am vazut ca sunt impartite).Am verificat cablul de acceleratie sa nu ramana blocat dar nu este de la el.Vaoi ce imi recomandati sa fac?Va multumesc anticipat!
  7. tensiunea de incarcare fara consumatori este de 14.2v sigur nu am prb cu incarcarea!cred ca bateria asta are probleme!
  8. Revin si eu cu masuratorile si cu ce am observat!Am acum un cosumator de 0.05 care este casetofonul!Daca scot alimentarea casetofonului nu mai imi apare ca am nici un consumator.Este mult pt un casetofon? Tensiunea era acum undeva la 12,58 v
  9. incarca in paramatri normali adica 14,2 pe mine ma intereseaza daca totusi acei 0.07 amperi sunt cam mult sau nu?O sa incerc sa deconectez alarma si casetofonul sa vad cu cat scade aceasta valoare
  10. Salutare.. intru si eu in discutie.. am cumparat de currand o baterie caranda si am avut o mare surpriza!la nici o luna dupa ce am cumparat-o ma trezesc ca nici dupa o saptamana nepornita nu a mai vrut sa mai porneasca!am dus-o la garantie au reincarcat-o si ieri am luat-o!Am verificat inca o data si eu acel consum al consumatorilo in gol si oscila intre 0,06 si 0,07... din ce spuneti voi as avea cam dublu.. Am si alarma black window si casetofon pe masina.tin sa precizez ca inaininte de aceasta baterie am avut o alta baterie care avea si borna rupta apoi turnata si nu am avut aceasta problema!Pot face ceva?
  11. Acum am observat urmatorul lucru:daca accelerez usor si vreau sa cresc viteza incepe sa se tureze motorul si sa vibreze si parca nu mai creste viteza.Daca accelerez mai tare aceasta trepidatie dispare si se viteza creste ... De la ce poate fi?
  12. am fost si eu cu masina la service-le care mi-a schimbat distributia si pompa de apa, au ridicat-o s-au uitat pe sub ea si la mi-au spus ca la prima vedere nu isi dau seama pe unde se poate scurge deoarece nu sunt urme vizibile de antigel asa ca ar trebui sa urmaresc fenomenul si sa revin!Normal ca mi-au spus si ca poate fi de la garnitura de chiuloasa ca asa era normal sa existe totusi si o explicatie care nu putea fi verificata sau cel putin momentan nu ma gandesc sa umblu sa verific aceea garnitura! Totusi au fost comunicativi si eu la fel ca am acceptat sa mai urmaresc fenomenul cu toate ca stiu cum se comporta si sa revin... sa se uite la pompa de apa... Eu le-am spus ca urme f mari nu pot exista deoarece nivelul lichidului scade in doua saptamani - o luna nu in cateva zile ca sa existe urme totusi le-am aratat pe baia de ulei si aici trebuie sa imi confirmati daca se poate scurge lichidul prin zona respectiva existau urme de umezeala!
  13. am schimbat absolut tot buji ngk cele recomandate pe forum fise tesla a fost schimbata inainte sa il iau tot delcoul distributia am schimbat-o ulei gm 5w30 filtre aer,benzina,ulei man ulei cutie valvoline 75w80 Masina am luat-o de la o cunostinta! "reset ECM si un idle-learn ca la carte" unde se face operatiunea asta?
 

×
×
  • Create New...