Jump to content

etyekboy

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About etyekboy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Targu Mures
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999
  1. Hy, Dupa o segmentare am schimbat uleiul cu care am rodat motorul. Dupa aceasta cate un pic pic,am fost, am ridicat la mecanic zicea ca nimic, m-am uitat si eu in gradina si scurgea o picatura pe la teava aceea unde iese toba flexibila, pornit aerul si cateodata miroase a ulei ars. Iar azi dimineata o balta de cam doua palmi pe jos. Si iar drum la mecanic sper sa isi dea seama de data asta,nivelul uleiului cam pe la mijloc la joja. Am sesizat si o pierdere la uleiul de servo. Idei cineva?
  2. Daca are cineva Catalogul pt Matiz ,si imi poate trimite si mie la zoltan_gedo@yahoo.com Va multumesc anticipat
  3. Imi spune si mie cineva cam cat ar costa un arc spate Matiz? Ms mult
  4. Salut, Arcurile le-ai verificat? La capat arcul are o bucata de material pe care se aseaza,acel material dupa un timp cade si astfel arcurile la denivelari se ating provocand un sunet metalic.
  5. Era Super S si se gasea foarte greu acuma vreo 4 luni.Insa s-au schimbat etichetele de pe flacoane,si pretul lor a crescut consistent,chiar si cu 10-15 ron/l.(L-am cumparat de la o vulcanizare )
  6. Scuze 110000km,se mai intampla,ce sa faci ok totusi ms pt sfaturi dupa 58 d pagini
  7. Buna , recent am facut o segmentare am cumparat 15w40 pt rodaj cu filtru pt 500km. Inainte am folosit Mobil1 10 w40 ,masina are 1100000km. Acum ma gandesc de ce sa ma apuc de Castrol sa Valvo sau sa continui cu Mobil 1 , ?
  8. Da titlul acestui grup este adevarat Nu torncaie de la amortizor. Am fost la mecanic si s-au uitat baetii,au schimbat amortizoarele,dar tot facea smecheria.Surpriza arcurile erau,au fiecare la capat tras peste ele ceva cauciuc,cred nu stiu daca asa ies de la fabrica dar io chiar aveam,alea s-au consumat au cazut jos si de la denivelari acul se atingea,astfel scotand sunetul acela meserias.Au pus o bucata de furtun pe ea si minune nu se mai aude )
  9. Mdaa in seara asta am pus pe cineva cu vreo 90 kg in spate si surpriza nimic.Dupa ce a coborat iarasi tronc tronc. Cred ca va trebui sa cumpar noi noi,numai ca e criza asta )
  10. Salutare, Inca nu am fost la mecanic dar in weekend o sa ma duc, am intrebat de piese second, 70 ron setul pe spate iar noi (originale Korea ) 130 ron, chiar mai putin. ) Am masina de un an, vechiul proprietar le-a schimbat numai pe fata,pana acum. Sa vad ce zice meseriasul. Va salut
  11. Buna am un matiz din '99. Acum cam o saptamana am auzit un sunet un tronc,dar nu l-am bagat in seama.Am miscat masina nimica. Saptamana asta a inceput sa faca si partea stanga,si din ce in ce mai des.Cand stationez nu suna chiar daca il misc,insa inmers ori pe denivelari ori cateodata char si pe drum ca hartia imi suna.De cand mi-a aparut acest sunet parca si stabilitatea masinni este mai sensibila.Acum a inceput sa sune din ce in ce mai des.Ce pot sa verific eu si cu ce sa ma duc la mecanic? Poate ca sunt mai prost dar va rog sa ma ajutati!!!
 

×
×
  • Create New...